Tribuna/Футбол/Блоги/Новини Бананого футболу/Хто на виліт?

Хто на виліт?

У цьому сезоні боротьба за виживання у вищій лізі дуже напружена. Одразу 6 клубів перебувають у дуже небезпечному становищі й осісти на дні таблиці як показує останні матчі дуже легко.

21 апреля 2021, 16:31
Хто на виліт?

Українська Favbet Ліга доходить до свого логічного завершення. Питання чемпіонства Київське «Динамо» закрило, залишивши Донецький «Шахтар» із відставання в 10 залікових балів далеко позаду. Останні тури дадуть змогу дізнатися, хто буде представляти Україну в Єврокубках(включаючи сюди розіграш півфіналу Кубка України). Та особисто мені більше цікаво хто ж покине «Букмекерську Лігу» на цей раз?

У цьому сезоні боротьба за виживання у вищій лізі дуже напружена. Одразу 6 клубів перебувають у дуже небезпечному становищі й осісти на дні таблиці як показує останні матчі дуже легко. Не хочу впадати у жваву аналітику проводячи багато аргументів, фактів, чому так, а не навпаки... Скажу стисло й суб'єктивно).

Я ЗА ВИЛІТ ТРЬОХ КОМАНД! МАРІУПОЛЬ! ОЛІМПІК! ЛЬВІВ!

Так це чисто моя незалежна антифанатська думка із долею прогнозу... А ви як думаєте? Пишіть у коментарях

Отож, мені здається, що для розвитку чемпіонату України було б краще, якщо ці клуби опустилися на дивізіон нижче та переосмислили свою філософію клубу та заради чого взагалі вони функціонують...?!

За регламентом чемпіонату, останнє місце на пряму покидає чемпіонат, не в образу вболівальникам азовського клубу, але я був би не проти, якщо це почесне місце у запеклій боротьбі зайняв "МАРІУПОЛЬ". Чесно кажучи не розумію як Можна вболівати за цей явний фармклуб "содержанкі" в іпостасі "Шахтаря". Особисто для мене цей клуб (звертаюсь саме до керівництва, всіх хто введе таку політику клубу) виглядає як в тому виразі "палка в колёсе " де колесо це майбутній розвиток чемпіонату України.. Ну а "палка" гадаю логіка зрозуміла.

Замість того щоб награвати молодь, або відпускати їх в інший клуб для їх зростання, і відповідно це сприятиме розвитку чемпіонату.. Але навіщо?! Краще тримати у цій клітці, у цьому азовському дублі "Шахтаря", та коли буде потрібно використовувати! Звичайно для Шахтаря ця схема просто «краще не вигадати», починаючи чемпіонат вже можна записати на свій рахунок 6 залікових очків які у "напруженій боротьбі" Орендоуполь зіллє старшому братові ...чому ні? Гадаю виліт у Першу Лігу значною мірою має вплинути на тих гравців, хто грає не за комфорт чи гроші.. А тих хто має великі цілі й амбіції. Якщо піти в оренду до «Маріуполя», коли він змагається з найкращими клубами країни це ще більш менш з надією на «завтрашній день», так ось перейти в «Орендоуполь» що грає в Першій Лізі..м'яко кажучи така собі перспектива. Просто коли молодому хлопцеві.. не знаю хто там може знову опинитися, .. Наприклад, Судаков Георгій...Чому Ні?! Непоганий гравець але, в нападі з українським паспортом в "Шахтарі " не грають. (Десь гучно засміялися натуралізовані козаки Марлосенко, й Женя Мораіс). Ось так молодий й перспективний опиняється в теплій ванні, думаю на непоганому контракті. Й все навіщо кудись їхати, грати вчити мову, .. та ну ліпше в «Маріку» "жить дай не тужить"

12-13 місце за тим же регламентом, дає змогу очистити від скандальних та копа-кабанських клубів карму Favbet ліги. Так, мовляю я про Донецький(він же Київський, він же міг бути Одеський) "Олімпік". Й звісно про Львівський нічний кошмар Луїша Каштру, який також долучився до злиття чемпіонства "Шахтаря" ПФК "Львів".

Не бачу перспективи цих клубів у чемпіонаті. А деякі більше несуть бруду, й скандальні хайпові теми (для написання таких матеріалів ) що так любить "хавать піпл". Коли так хотілося подивитися якісний футбол, а на заміну спостерігаєш якісь розбірки нібито на якомусь будівельному майданчику із матюками та надсиланням Н.... ну я думаю ви зрозуміли «Олімпік»..? Ну нє давай допобаченя! Крім того нагадаємо, що донецький "Олімпік" не отримав атестат на сезон 2019/2020, оскільки у клубу за договірні матчі дискваліфіковані команди U-19 і U-21. Але в УПЛ підтримали бажання "Олімпіка" продовжувати грати в елітному дивізіоні. Все інше вже брудна історія, кабінетних фаназистів.

ПФК Львів — ну.. мені особисто абсолютно байдужа доля цієї команди, але якщо порівнювати із тими командами що тільки дебютують в чемпіонаті .."Рух", "Минай", "Інгулець" ..ну мені здається цікавіше було б спостерігати за ними.. Не в образу вболівальникам клубів які я до цього поливав правдивим брудом.. Але..) заперечити правду неможливо.

Хайповий та дуже амбіційний "Рух" Козловського вже за декілька сезонів може стати й третьої силою чемпіонату й навіть більше.. Мені дуже хотілося б побачити Серхіо Рамоса на стадіоні в селищі Інгулець, чи як Артем Мілевський виводить ужгородський «Минай» до єврокубків й там навіть терплячи поразку, не падаючи духом мовляє «"Подожди, мы еще в Минск приедем, клоун бл*дь!" Хоч може й не в Минск, але в Европі про молоді футбольні клуби ще дізнаються!

Отож як там не було розуміючи реалії нашого українського футболу та мінливість регламенту робити якісь висновки рано, зробимо поки що тільки прогнози)

Тому пишіть у коментарях свій прогноз хто займе 14/13/12 місце? та можете аргументувати свою думку буде цікаво )

Лучшее в блогах
Больше интересных постов