Tribuna/Футбол/Блоги/Видеоблог юного футболиста/ФУТБОЛЬНИЙ ФРІСТАЙЛ. Батл з Чемпіоном Світу!

ФУТБОЛЬНИЙ ФРІСТАЙЛ. Батл з Чемпіоном Світу!

А що ви знаєте про Футбольний Фрістайл? Я вирішив взяти інтерв’ю у Бенджаміна - чемпіона світу 2015 року з футбольного фрістайлу - Він іранець, який живе у Варшаві. Ставте лайке та коментуйте і тицькайте підписатись на канал!

Автор — Nataniel Zubal
25 ноября 2019, 23:11
7
ФУТБОЛЬНИЙ ФРІСТАЙЛ. Батл з Чемпіоном Світу!

А що ви знаєте про ФУТБОЛЬНИЙ ФРІСТАЙЛ?

Я вирішив взяти інтерв'ю у Бенджаміна - чемпіона світу 2015 року з футбольного фрістайлу. Він іранець, який живе у Варшаві. Ставте лайке та коментуйте і тицькайте підписатись на канал!

Найбільша емоція - це, звісно, смак першої перемоги у футбольному фрістайлі. А відбулось це у 2010 році на моїй батьківщині - в ІРАНі. Саме ця перша перемога дала мені потужний поштовх мотивації до наступних змагань. Існують два види мотивації: ДО і ВІД. Тоді це була мотивація ДО наступних перемог. Пам'ятаєш, я вже згадував про Чехію та момент коли я програв? Саме тоді я отримав дозу мотивації, але це вже якраз була мотивація ВІД поразки.

Я почав ще більше працювати над трюками, вдосконалювати себе. Я стараюсь йти до перемоги крок за кроком, від змагання до змагання. Не забігаю наперед, думаю про кожен турнір окремо. Це як у професійному футболі - ти не думаєш про полуфінал чи фінал поки ти на стадії групового турніру.

Після перемоги в Китаї на Чемпіонаті Світу я сказав собі - це все, звичайно, добре. Я трохи порадів, але одразу усвідомив - я знову незадоволений, в хорошому сенсі цього слова, бо хочу більше і більше. Зараз я думаю про наступне змагання, яке повинен виграти. Звісно, є у мене і мрії.

ДИВІТЬСЯ ПОВНЕ ІНТЕРВ'Ю З ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З ФРІСТАЙЛУ:

Лучшее в блогах
Больше интересных постов