Tribuna/Бобслей/сани/скелетон/Блоги/Український спорт I Олімпіада/«Не забувайте, що відбувається в Україні». Владислав Гераскевич показав фото знищеної Бучі

«Не забувайте, що відбувається в Україні». Владислав Гераскевич показав фото знищеної Бучі

Дуже сильний спіч.

«Не забувайте, що відбувається в Україні». Владислав Гераскевич показав фото знищеної Бучі

Дуже сильний спіч.

Родина Гераскевичів із самого початку повномасштабної війни займається волонтерством. Владислав зі своїм батьком допомагали воїнам та мирним мешканцям, які постраждали під час агресії Росії. БО «Благодійний Фонд Гераскевича» регулярно привозить тони гуманітарної допомоги, включаючи їжу, засоби гігієни та ліки.

Скелетоніст виклав пост, в якому описав свої відчуття під час війни та показав фото Бучі.

«Не забувайте, що відбувається в Україні. Я радію коли бачу, як люди живуть нормальним життям та насолоджуються ним. Я радий бачити посмішки, гарні краєвиди, танці та всі інші моменти щастя у соц. мережах друзів.

Якщо б цього не було, то вся боротьба була б справді безглуздою. Але війна й досі триває, люди досі гинуть, міста та села досі руйнуються. Будь ласка, не забувайте про це. Продовжуйте допомагати нашим Збройним Силам та іншим підрозділам на передових, допомагайте нашим комунальним службам, які роблять неймовірну роботу у цей надскладний час, допомагайте волонтерам та людям, які постраждали від дій окупантів.

Кожна Ваша пожертва рятує чиєсь життя, робіть свій внесок у перемогу України», – написав Владислав.

Другие посты блога

Все посты