Tribuna/Гимнастика/Блоги/Український спорт I Олімпіада/Російський гімнаст Куляк взяв участь у мітингу на підтримку Путіна з чужою медаллю ОІ. Його знищили українські спортсмени

Російський гімнаст Куляк взяв участь у мітингу на підтримку Путіна з чужою медаллю ОІ. Його знищили українські спортсмени

«Підтвердження того, що російський народ – тупі раби зі стадним інстинктом».

Російський гімнаст Куляк взяв участь у мітингу на підтримку Путіна з чужою медаллю ОІ. Його знищили українські спортсмени

«Підтвердження того, що російський народ – тупі раби зі стадним інстинктом».

18 березня росіяни провели маніфест-шабаш на підтримку російської агресії щодо України. На стадіоні «Лужники» зібрались тисячі людей та виступили медійні персони, які підтримали путінський режим та війну.

Серед них були й спортсмени: Євгенія Тарасова та Володимир Морозов (парне фігурне катання), Вікторія Синіцина та Микита Кацалапов (танці на льоду), Діна та Аріна Аверіни (художня гімнастика), Іван Куляк, Владислава Уразова, Вікторія Лістунова (спортивна гімнастика), Євген Рилов (плавання), Олександр Большунов (лижі), Абдулрашид Садулаєв, Муса Євлоєв, Заурбек Сідаков, Заур Угуєв (боротьба), Ірина Авакумова (стрибки з трампліну).

Найяскравіше відмітився гімнаст Іван Куляк, який вийшов на стадіон з чужою олімпійською медаллю Ріо-2016.

Він вже не вперше публічно підтримує війну. Куляк раніше виступав з літерою Z на формі на етапі КС та стояв на п'єдесталі з українцем Ковтуном.

Українська спортивна спільнота жорстко відреагувала на вчинки гімнаста. «Будь-який професійний спортсмен ніколи не одягне чужі медалі, для когось це забобони, комусь совість не дозволить. Але тут зовсім інша історія. Підкажіть, будь ласка, цей хлопець на якому снаряді виграв медаль?

Я, мабуть, дуже зайнятий був і не пам'ятаю його», – написав Олег Верняєв, який у Ріо взяв золото та срібло.

Жорстко висловилась з цього приводу теперішня тренерка збірної зі спортивної гімнастики Ірина Надюк.

«Просто немає слів, як їм можна щось донести чи довести. Якщо не має розуму, то в магазині його не придбати. Все це і є чергове підтвердження того, що російський народ – лише тупі раби зі стадним інстинктом по типу: сказали рити – риють гуртом, сказали гавкати – тявкають влучно один поперед іншого, а для чого й навіщо навіть й не замислюються.

Тупий народ з гідним саме для них їх «лідером». Нехай щастить вам у вашому болоті, а до нас не суньтесь зі своїм пагубним уставом, свою гниль та тупінізм, безнадійність лишайте собі.

Ледве не забула, одягайте чужі чини й видавайте їх за власні, як усе це вам типічно, жуйте самі свою жовч. Нехай вам щастить на дні пекла з вашим страхом мати мізки й користуватися ними за призначенням. Та нехай над кожним з вас у темному погребі безупинно лунає сирена, кожен з вас відчує біль родичів загиблих українського народу й обов’язково врятує вас той, хто нас «рятує». 

Повторюсь... Увесь світ підіймає український прапор. Розкрийте очі й лише спробуйте без страху помислити, завдяки нам дайте собі можливість вирватися з лап тирана й бути вільними», – написала вона.

Владислав Гераскевич звернувся англійською до своїх закордонних підписників: «На першому фото видно Івана, того самого хлопця з другого фото. На його шиї – медаль з Олімпіади Ріо-2016. Цікавий факт, що Івану тоді було 14 років і він не виступав на ОІ. Мабуть, це нормально для них – брати чужі речі.

Про які олімпійські цінності можна говорити? Таких спортсменів потрібно назавжди вигнати з міжнародної арени.

Це фото з концерту в «Лужниках», концерту, який був організований на підтримку війни та вбивства українців».

Також засудили Куляка Дар'я Білодід, Жан Беленюк, українські синхроністки, легкоатлети, борці та майже уся українська спортивна спільнота. Поки вирок про дискваліфікацію Куляка з міжнародних змагань не винесено.

Абсолютно не зрозуміло, як він може брати участь хоч десь.

Другие посты блога

Все посты