Tribuna/Футбол/Блоги/Футбік. Бацаємо?/Караваєв on fire! І він ще просить дітей помилятися)

Караваєв on fire! І він ще просить дітей помилятися)

Вратарю засадіт мєжду Лучше всєх на полє пашет Коуча слушаєт прілєжно Мальчік Караваєв Саша

Автор — Mykola Vas
1 марта 2019, 20:29
1
Караваєв on fire! І він ще просить дітей помилятися)

Гравець Зорі та збірної України Сашкен Караваєв перед самими стартом УПЛ пройшовся по розважальних програмах з просторів УкрІнтету. Він пореготав з "Отдушивдушу", дав правду-матку в "Трендеці" і нарешті дістався "Футбіка", де треба було повчати і тренувати майбутніх чемпіонів. Скрізь Сашка супроводжував успіх, на відміну від першого матчу року, з Динамо, де він міг забити, а не забив, а потім ще й нарвався на гнів King Konga - воротника Дьоника Бойка. А Зоря угоріла 0:5. 

Одразу кажу, ось той епізод гри ДК-ЗЛ, дивіться таймкод 7:45. Кар отримав довгу діагональку, в штрафній відпустив на прийомі м'яча, і уже дограючи епізода, завдав удар в М'ЯЧ, а потім за інерцією у СТЕГНО Миколенка. Провини його тут ніякої не було, Конг на Сашка наїхав формально, треба було відморожуватися, а не розгублено вдаватися у пояснення з винуватим виглядом ІМХО.

У програмі "Футбік" Кар був значно упевненішим у собі. Можливо тому, що ведучий проєкту Роман Дяченко відвів Сашкові роль якби другого плану. Караваєв намагався угнатися за ведучим, проте і у читанні віршів не наздогнав, і у челленджі на швидкість, хай як це дивно, теж поступився, одною десятою секунди.

Для зручності наводжу перелік ключавих таймкодів:

1:57 - про те, що малим ТРЕБА робити помилки постійно

2:45 - про старших хлопців у збірній Ураїни

3:17 - конкурс гри у вісімку, Караваєв показує 17.8 сек.

3:42 - Шевчекно прокидає Караваєву між ніг

4:25 - ведучий Роман у вісімку показує час 17.7 сек. і ВИГРАЄ

4:46 - розігри футболки Караваєва (Збірна України №21)

5:59 - Караваєв про Oxxxymiron

7:00 - Караваєв читає вірш на стільці

7:43 - діти академії "Футбк" виконують вправи на ловкість

І знову хлопці у "Футбіку" обговорювали відос, який зняв я) Це випадок, коли на тренуванні Шева прокидає Кару між ніг. Непомітним рухом під ногу, що рухається. Це було в Генуї на Stadio Luigi Ferraris за день перед нашим товарняком з макаронами (1:1). Відосик всього 7 сек., а набрав у мене на каналі за три доби 50 тисяч вью.

І взагалі, моя думка, ось не грав би, припустимо, Каравай за збірняк, то його би реально мало хто знав. Я маю на увазі не журналюг і не фахівців. Правий крайок Зорі, ну такоє, багато крайків цікавих, он, нехай Михайличенка на обличчя впізнають, а він там таки бігає, на протилежному. А так Саня - герой дигітальних програм, а туди будь-кого не запрошують, усім потрібні цифри)))

До слова, хто повторить вправу Футбіківського Challange, можете теж порівняти свій час з часом Кара. Чи його лиш ведучий зміг обігнати?