Tribuna/Футбол/Блоги/Футбік. Бацаємо?/Нагорняк це робить у 47. А ти?

Нагорняк це робить у 47. А ти?

Майбутній тренер юнацької збірної уже дає відеопоради для тих, хто хоче вибитися в люди.

Автор — Mykola Vas
10 февраля 2019, 12:36
4
Нагорняк це робить у 47. А ти?

Майбутній тренер юнацької збірної уже дає відеопоради для тих, хто хоче вибитися в люди.

А отже, напевно ніхто не пропустив повз очі новину, що Маркевич сказав, що Нагорняка НАПЕВНО призначать головним тренером U-19 замість Сергія Попова, який одчалив у "Зорю" допомагати Вернидубові тренувати Фонсеку :-)

Програма "Футбік", яка знайомить майбутніх чемпіонів з усім корисним, що можуть їм сказати чинні зірки гри, одразу вчепилася у Сергія, чим він готовий поділитися з новим поколінням. Контингент програми "Футбік" іще дуже далекий до віку 19 років, тому Нагорнякові вистачило 5 порад, які він росташував в такому порядкові:

1. добре харчуйся

2. не зважай на свій зріст

3. пий нефільтроване

4. хвилюйся перед матчами

5. не носи м'яча на носі

Ось детальне розшифровування відоса, тим кому харить дзирити 10 хвилин:

02:04 - аматори сильніші за профі

02:23 - Challenge від Жені Коноплянки

02:40 - конкурс Школа Футболу

03:34 - Ribery and Robben drink НЕФІЛЬТРОВАНЕ

05:06 - 100 000 000 Поля Погба

06:26 - ФІЗО: плечі-прес-ноги

Для тих, хто не товаришує навіть з методою перемотування за таймкодами, дає лапідарне визначення. Система Сергія Нагорняка (скорочено ССН) проста:

У ЦЬОМУ СВІТІ НЕМАЄ НІЧОГО НЕМОЖЛИВОГО. НОСИТИ М'ЯЧ НА ГОЛОВІ, ТРИМАТИ НА НОСІ В ФУТБОЛІ НІЧОГО НЕ ОЗНАЧАЄ. ВОНО В ГРІ ВАМ НЕ ЗНАДОБИТЬСЯ.

На прикладі ведучого проекту це стає зрозумілішим. Нагорняк виконав, хоч і напружився, завдання по набиванню м'яча ріжними точками статури. А ось ведучий уже з великими проблемами повторив силову вправу Сергія Миколайовича з укріплення одночасно м'язів плечей, пресу та ніг. 

- Як ти взагалі вчився в школі? Це важливо було?

- Чесно кажучи, я вчився в школі в ті часи на трійки. Це була п'ятибальна система, у мене були трійки. Але військове училище закінчив все на 4 і 5.

- Зараз реально дорости до рівня збірної з аматорів?

- Звичайно реально. Тому що у нас зараз футбол в такому стані, повірте мені, що колективи фізкультури, команди другої, першої ліги, рівень то не особливо відрізняється. У цьому світі немає нічого неможливого. Тим більше, у це все, носити м'яч на голові, тримати на носі, в футболі нічого не означає. Я пояснюю чому: воно в грі вам не знадобиться!

- Ти довів своєю кар'єрою, що можна бути високим, габаритним і швидкісним. І це може бути застосовано до нашого футболу. А якщо ось такий дрищь, то як тоді?

- По-перше, треба перевірити, з апетитом нормально? А якщо серйозніше, то я зараз назву гравців приблизно вашої комплекції, які грають на високому рівні в футбол. Взяти, наприклад, тих же Рібері, Роббена, які як ви, невисокі, може ноги міцніше, тому що їдять краще і пиво п'ють нефільтроване. (Рібері - мусульманин, прим. ред.) У нас же теж є багато футболістів, той же Ваня Петряк, він хіба більше, ніж ви? Абсолютно ні. А грає в Ференцварош, до збірної півріччя потрапив.

- По матчів ветеранів видно, що ти за словом в кишеню не лізеш. Любитель напхати?

- Це все від того що нас такий колектив зібрався, ми не любимо програвати. І звідси всі затравки йдуть. Ми труїв один-одного. Особливо коли проти нас молодих випускають, 20-річних, а нам всім вже за сорок, звичайно важко з ними в швидкості змагатися.

- Твоя порада молодому гравцеві як не нервувати перед матчем?

- Якщо ти не нервуєш перед грою, значить в футбол грати тобі не потрібно.

- Я про Погба зараз подумав, він начебто не молодий, так він і не футболіст?

- На сьогоднішній день це футболіст, який в клубі не відповідає своєму ціннику. Я говорю про рівень гри, який він демонструє. Так, він хороший, у нього пластика, дані, все у нього є, але його купили в таку команду як Манчестер за сто мільйонів, він там близько не на провідних ролях.

Ці авторитетні поради ви можете використовувати уже зараз. При чому абсолютно безкоштовно.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов