Tribuna/Футбол/Блоги/Коллекционер/Fedevych on tour. Футбольні трофеї із чотириденного вояжу

Fedevych on tour. Футбольні трофеї із чотириденного вояжу

Василь Федевич розповідає про поїздку на матчі «Динамо» – «Фіорентина», «Іллічівець» – «Металург Д», «Олімпік» – «Дніпро», «Чорноморець» – «Говерла», й про трофеї, привезені із цих матчів

Автор — Lviv1256
21 апреля 2015, 16:45
26

Всім вітання. Вчора завершився мій чотириденний вояж Україною, за час якого я встиг відвідати матч Ліги Європи, три матчі УПЛ і, звісно, поповнити свою колекцію новими експонатами, які тепер будуть займати чільне місце, адже спогади від моєї подорожі є дуже яскравими.

"Динамо" – "Фіорентина"

Перед поїздкою на матч між "Динамо" й "Фіорентиною", я вирішив "бути на мерчі", тому було величезне бажання купити розу "Динамо". Зайшовши на сайт фан-шопу киян, побачив, що звичайна роза вартує 120 грн, а присвячена матчу з "фіалками" – 150. Мені здалось, що ціни трішки великі (може у порівнянні із цінами фан-шопу "Шахтаря"), тому вирішив шукати альтернативний варіант. Обійшовши пів Львова, я таки знайшов те, що шукав – це була не офіційна продукція, зате дешева – роза "Динамо" за 65 грн, причому якісна й гарна, була зшита немов спеціально для мене. Я без роздумів її купив і вона стала ключовим атрибутом моєї поїздки на матч ЛЄ.

Що ж до дизайну рози, то вона у традиційних синьо-білих кольорах киян. З обох її боків написано "Динамо Київ", а також вказано усі звитяги киян: роки, коли вони вигравали Чемпіонати України та СРСР, Кубки України й СРСР, Суперкубки України, Кубок кубків та Суперкубок УЄФА. Також з обох боків у кінцях рози зображено емблему "Динамо".

Квиток на матч мені придбав Віталій Старенький, за що йому велике дякую. Власне, ось і квиток:

А вже після матчу біля "Олімпійського" мою колекцію поповнив ще один квиток із цього ж матчу – його я банально знайшов на тротуарі. Що цікаво, цей квиток є запрошенням, а це неабияк урізноманітнить колекцію.

"Іллічівець" – "Металург Д"

Опинившись у потрібному місці й потрібному часі, я не міг прогавити матч між "Іллічівцем" й "Металургом". Похід на "Метеор" разом із Каріною був цікавим, оправдав себе і матч, який був більш-менш динамічним. Цікаво, що нас засікли камери телеканалу "Футбол 2":

Проте квиток з матчу не дуже порадував: виглядав дуже негарно та й матеріал не якісний. Ще одним мінусум стало те, що при вході його надірвали. Проте, незважаючи на ці нюанси, він чудово поповнить мою колекцію.

"Олімпік" – "Дніпро"

До цього матчу (навідміну від "Іллічівець" – "Металург Д") я вирішив добротно підготуватись, адже тут я цілеспрямовано вболівав за дніпропетровський клуб. Тому у фан-шопі "Дніпра" "Дванадцятий гравець" (майже як мій блог :D) я купив розу. Як виявилось, там ціни були куди більшими, ніж у фан-шопі "Динамо", проте у мене не було часу шукати альтернативні варіанти і я придбав офіційну розу клубу за 150 грн.

Дизайн рози є доволі цікавим – у синьо-біло-голубих тонах клубу. З обох боків рози розміщено назву клубу українською та англійською мовами: "ФК Дніпро Дніпропетровськ" та "FC Dnipro Dnipropetrovsk". Також з обох боків у кінцяї традиційно вже розміщено емблему клубу.

Квиток на домашній матч "Олімпіка" був трішки кращим, ніж на "Іллічівець", хоча також не вирізнявся якоюсь естетичністю чи красою.

Між іншим, на цьому матчі (як і на наступному) на стадіоні "НТК ім. В. Баннікова" мені компанію склав Михайло Конєв. Цікаво, що відсутність квитків на матч на "Баннікова" – це не проблема, адже із-за меж стадіону теж все прекрасно видно :)

 

"Чорноморець" – "Говерла"

Ще перед матчем, коли я гуляв Києвом біля стадіону "Динамо ім. В. Лобановського" я побачив анонс матчу між одеським та закарпатським клубом.

Квиток на матч (на відміну від попередніх двох) нарешті порадував, знають одесити, що таке дизайн. 

Бонус: подарунки сувенірів від Каріни

Дуже порадувала Каріна своїми подарунками із символікою "Дніпра". Серед них фірмова ручка із відкривачкою для пива – що цікаво, то ще таких два екземпляри я маю передати хлопцям із "Львівського Трибуналу" :)

А також магнітик для мене (також із відкривачкою).

Це були чудові чотирі дні і разом із неймовірними враженнями, емоціями й спогадами, які у мене назавжди збережуться разом із експонатами моєї колекції.

Другие посты блога

«Ferguson's Red and White Army»
21 июля 2017, 02:02
6
Pazza Inter Amala.
8 июня 2015, 15:03
19
Скромная коллекция
23 декабря 2014, 16:40
18
Футбольне чтиво
14 ноября 2014, 12:15
26
Красная коллекция (часть 2)
18 сентября 2014, 00:28
16
Все посты