Tribuna/Гандбол/Блоги/ГК Мотор/Бебешко : «Ми досі не навчились грати командою»

Бебешко : «Ми досі не навчились грати командою»

Интервью головного тренера «Мотора» після поразки (25:29) від віце-чемпіона Угорщини в сьомому турі Ліги чемпіонів

Блог — ГК Мотор
27 ноября 2014, 21:54
3

«Я думаю, що після двох перемог поспіль, напевно, подумали, що буде так само легко грати проти команди« Пік Сегед », але ця команда вище рівнем, ніж« Шафхаузена ». На початку матчу не реалізували чотири 100% ситуації, зробили три втрати і відразу почали програвати. Цей матч не вийшов таким результативним у нападі, як ми очікували. Все-таки наші центральні захисники Шевельов і Дорощук третю гру 60 хвилин і у нас немає більше гравців, які могли б захищатися на цьому місці. Сьогодні їм було трохи важко справлятися.Але команда билася до останнього. За 5 хвилин до кінця матчу була можливість скоротити до двох м'яч - ми не забили два рази. Думаю, наша головна проблема в тому, що ми досі не навчилися грати командою, і кожен хоче грати сам за себе, забивати голи. Напевно, це пов'язано з тим, що у 90% гравців закінчуються контракти у цьому сезоні, вони думають про майбутнє, це на них тисне. Десь ми не доводимо м'яч до наших партнерів, які в кращій ситуації, і намагаємося самі забити. У цьому наші головні поразки, які ми на сьогоднішній день маємо.

Ми підписували Захара Денисова, як гравця універсального, який може грати, як лівого крайнього, так і в центрі - такого гравця нам не вистачало. Сьогодні ми планували використовувати його на позиції лівого напівсередньої. На кілька хвилин це дало нам позитивний результат, але у нього немає досвіду гри в Лізі чемпіонів. У Бурки сьогодні не пішла гра, він не повертався на захист, грав у захисті слабо. Куриленко зіграв непогано, зробив кілька втрат.

Вся проблема в тому, що наші напівсередні лімітовані, ми не можемо до них достукатися, щоб вони віддавали на край. Скільки вони віддавали на край, стільки була гольова ситуація. Або це пов'язано з тим, що всі хочуть забити і відзначитися - всі знають яка ситуація в країні. Хлопці теж думають про те, що закінчується контракт і потрібно десь грати. Я думаю, що в цьому вся проблема, по-іншому я не можу пояснити. Які є гарантії є, що вони залишаться в цій команді? У мене теж закінчується контракт. Бурка, Шевельов, Козакевич - це три людини, у яких є контракт на наступний сезон, у решти вони закінчуються.

Я намагаюся хлопцям пояснити, що дві хороших гольових передачі - це краще, ніж кинути три рази і не одного гола не закинути. Майбутнє команди залежить не від того, що не буде клубу. Кожен гравець шукає собі кращу сторону продовження кар'єри. Воротар сьогодні, я думаю, 50%, не менше, відбив - впевненість пропадає, важко. Але команда до кінця боролася. Те, що ми робимо, я думаю, ми на правильному шляху. Але кожному варто задуматися над тим, що гандбол - це командна гра, і якщо ми не будемо грати в командну гру, то ясно, що результат позитивним не буде »

Другие посты блога

Не вийшло ...
7 декабря 2014, 11:22
Є 4-ри очки!
21 ноября 2014, 22:34
Перемога!!!
14 ноября 2014, 22:08
Північні гості
18 октября 2014, 14:46
Bізитна картка
11 октября 2014, 12:21
Чудова п'ятірка і Талант
26 сентября 2014, 22:41
Новенькі в команді
4 августа 2014, 12:25
Все посты