Tribuna/Гандбол/Блоги/ГК Мотор/Гіркота угорського частування

Гіркота угорського частування

«Мoтop» провів свій перший поєдинок в нинішньому сезоні Ліги Чемпіонів проти угорського «​​Пік Сегеда».

Блог — ГК Мотор
29 сентября 2014, 15:43
1

28-09-2014Varosi Sportcsarnok Szeged.VELUX  EHF Champions League Group Phase

                                    27:26 

Непогана, ХОРОША гра в стартовому матчі дозволила підопічним Сергія Бебешко повірити в свої сили, незважаючи на прикру поразку в кінцівці матчу 27:26.

  Перший тайм пройшов не так гладко як хотілося б уболівальникам запорізької команди, але перевірку боєм «МОТОР» здав на відмінно! Оглушати ревом трибун, жорстко надибуємо суперником на підступах до воріт Сегедського воротаря, моторовци билися відчайдушно. З різницею в два м'ячі на користь господарів майданчика команди пішли на перерву. Доскональний аналіз гри суперника провів тренерський штаб запорожців і в роздягальні потрібні слова знайшов головний тренер «Мотор», щоб змалювати ЯК необхідно діяти проти непоступливих угорців. За 7 хвилин другого тайму «МОТОР» вів вже 4: 1. Потім пішли обопільні атаки і контрвипади, АЛЕ «МОТОР» продовжував домінувати на майданчику. Були й плюс чотири, правда, утримати цю перевагу запорожцям не вдалося. Набраний порався до кінцівки матчу розтанув без сліду. Більш того, при божевільній підтримці трибун і ... (ну існує в гандболі таке поняття як «домашнє суддівство»), хоча все це, лише, відмовки, могли, могли наші земляки, хоча б, звести до нічиєї. На жаль. З перевагою в один єдиний м'яч перемогу святкував «Пік Сегед». В цей день .. На післяматчевій прес-конференції ніхто з присутніх не заперечив того, що зазначив Сергій Бебешко - Другий тайм за «Мотором»! Однозначно.

А ось, того, що упустили в першому, виявилося забагато, щоб записати в свій актив перемогу на старті Ліги Чемпіонів в цьому сезоні. Ні в якому разі, не виправдовуючи ураження, хочеться відзначити, що прогрес в індивідуальних діях гравців, на яких вболівальники «Мотор» покладають особливі надії, помітний не озброєним поглядом. Буває так, що, іноді, поразка обертається корисніше перемоги. У звітному випадку, по-моєму, так воно і є. Як зазначив розігруючий «Мотор» Іналь Афлітулін: «Спасибі всім партнерам моєї команди за гру, спасибі тренерському колективу за ведення матчу, приїжджаєте до нас, гандболісти« Пік Сегеда », до-зустрічі в київському Палаці спорту! »

Наступний матч Мотор проведе 4-го вересня в київському Палаці спорту проти чемпіона Франції — Дюнкерка.Початок поєдинку о 18:00. Вхід вільний.

Другие посты блога

Не вийшло ...
7 декабря 2014, 11:22
Є 4-ри очки!
21 ноября 2014, 22:34
Перемога!!!
14 ноября 2014, 22:08
Північні гості
18 октября 2014, 14:46
Bізитна картка
11 октября 2014, 12:21
Чудова п'ятірка і Талант
26 сентября 2014, 22:41
Новенькі в команді
4 августа 2014, 12:25
Все посты