Tribuna/Гандбол/Блоги/ГК Мотор/Після завершення Фіналу чотирьох

Після завершення Фіналу чотирьох

По завершенню наставники команд учасників Фіналу чотирьох підвели підсумки виступу своїх підопічних.

Блог — ГК Мотор
18 мая 2014, 11:42
1

ЗТР з Кубком України.

Звання " Кращий воротар" Фіналу чотирьох було присвоєно Геннадію Комку (ЗТР). " Кращим захисником" визнаний Юрій Маньковський (Портовик) . " Кращим бомбардиром " став Максим Карамишев з команди ЗТР , який закинув за два матчі 21 м'яч. Звання "Кращого гравця" Фіналу чотирьох отримав Костянтин Куриленко (Мотор).

В'ячеслав Лочман ( головний тренер ГК "ЗНТУ- ЗАБ") :

- Будь-якому тренеру не сподобається , коли його команда два рази програє . Ми тут наймолодша команда з учасників. Фактично завдання - потрапити в Фінал чотирьох - ми виконали. Хотілося показати більше , але не вийшло. Значить в наступному році.

Олег Сич ( головний тренер ГК "Портовик" ) :

- Насамперед, не вийшло обіграти Мотор . Команда вела п'ять м'ячів , могли вийти у фінал , але не вистачило сил. Ми виграли третє місце , хоча почесніше бути володарем Кубка . Сам Кубок увазі наявність одного переможця . Але вважаю , третє місце на тлі втоми після напруженого сезону , де ми стали другими , це нормальний результат.

Олександр Резанов ( головний тренер ГК "ЗТР" ) :

- Для нашої команди це був дуже відповідальний момент. Під час чемпіонату України команда програла вісім ігор - такого з ЗТР ніколи не було. Тому для нас Кубок був дуже важливим етапом. Ми постаралися виконати завдання , яка була поставлена. Першим завданням - мінімумом був вихід у фінал. Далі було завдання зіграти якомога краще. Ми виграли цей Кубок. Кінцівка - пенальті була як гандбольна лотерея. Нам пощастило більше . Тому я хочу привітати команду Мотор із званням чемпіонів України . Думаю , що вони будуть виступати в Лізі чемпіонів, тому хочу побажати їм удачі. А ми , думаю , будемо виступати в третьому Кубку Європі - Кубку Виклику . Бажаю удачі і своїй команді.

Сергій Бебешко ( головний тренер ГК "Мотор" ) :

- Думаю , що Фінал чотирьох вдався в тому плані , що він вийшов напруженим . Моя команда стала чемпіоном України та участь у цьому Кубку ми розглядали більше вже як підготовку до наступного сезону , і природно пробували тих гравців , яких на наступний сезон ми будемо планувати на інших позиціях. Дали пограти тим гравцям , які трохи брали участь у нас в чемпіонаті і в Лізі чемпіонів. У фіналі хлопці билися , билися . Я дуже задоволений , що команда проявила і проявляє характер. Для мене це найважливіше. У легких іграх легко перемагати , а у важких іграх формується характер. Я думаю , за цей сезон ми його сформували . Те , що хлопці показали вчора і сьогодні заслуговує тільки добрих слів , і я думаю , що в майбутньому , це нам тільки допоможе.

Другие посты блога

Не вийшло ...
7 декабря 2014, 11:22
Є 4-ри очки!
21 ноября 2014, 22:34
Перемога!!!
14 ноября 2014, 22:08
Північні гості
18 октября 2014, 14:46
Bізитна картка
11 октября 2014, 12:21
Чудова п'ятірка і Талант
26 сентября 2014, 22:41
Новенькі в команді
4 августа 2014, 12:25
Все посты