Tribuna/Гандбол/Блоги/ГК Мотор/Сезон закінчено поразкою

Сезон закінчено поразкою

16-17 травня пройшли півфінали(ЗНТУ-ЗАС -ЗТР;Портовик -Мотор) та фінал(Мотор -ЗТР)

Блог — ГК Мотор
17 мая 2014, 22:07
1

16.05.14Южний. СПС «Портовик»Гандбол. Кубок Украины. Півфінали:

ЗНТУ-ЗАС (Запоріжжя) - ЗТР (Запоріжжя) 19:38

 

Інтрига у матчі померла ще в дебюті зустрічі , коли націлений на результат і спраглий реваншу за нещодавню поразку в чемпіонаті «ЗТР» цілісно захопив ініціативу і впевнено повів у рахунку . Команда Олександра Резанова не просто реабілітувалася за образливий програш засововцям, а й зробила це з видимим задоволенням.

Портовик (Южний) – Мотор (Запоріжжя) 35:38

 

Найважливішим матч з точки зору психології сьогодні вдалося виграти команді Сергія Бебешко. Наші хлопці довго входили в ігровий тонус , і тривалий час були в ролі наздоганяючих . Чи жарт , відіграти відставання у п'ять м'ячів , яке позначилося ще до перерви , « Мотору » вдалося лише за десять хвилин до завершення матчу . В цілому, гра сьогодні була , як прийнято говорити - для глядача. Емоцій усім вистачило з лишком , а переможний настрій сьогоднішнього дня напевно буде як ніколи цінний напередодні головного матчу розіграшу другого за значущістю національного трофея.

Сергій Бебешко(Головний тренер ГК"Мотор"):

-Перед цим матчем я вже говорив і пресі і команді , що гра буде зовсім іншою, ніж та, яку ми зіграли нещодавно в чемпіонаті в Запоріжжі. Було ясно , що Портовик не просто так захотів провести Кубок у себе вдома , і напевно не просто так не приїхав в лютому у Запоріжжі. Цілком імовірно , що це своєрідний тактичний хід , коли жителі півдня швидше за все розраховували , що наші багато гравців вже, напевно , у відпустці після важкого сезону.У першому таймі ми зіграли не дуже добре в усіх аспектах , можливо навіть позначилася відсутність деяких гравців (Афлітулін залишився вдома через хворобу , Бурка зараз знаходиться на правах аренди в Катарі ) . А от треба віддати належне хлопцям , які показали справжній характер і переламавши хід гри на свою користь , зуміли здобути путівку у фінал.Сьогодні симпатії суддів були на боці господарів , це , думаю , всім було добре помітно , так як усім дуже хотілося побачити завтра Портовик у фіналі. Хоча , на моє переконання , Мотор в будь-якому складі повинен обігравати жителів півдня , і сьогодні наш клуб це наочно продемонстрував .

- Наскільки серйозну травму отримав Юрій Кубатко ?

- Зараз ми Юру відвеземо в госпіталь , так як після зіткнення у нього, ймовірно , є проблеми з шийним хребцем . Вправити на місці його не вийшло і зараз гравець не тільки пересуватися , але й дихати може насилу . Будемо сподіватися , що нічого серйозного там немає.

- У першому півфіналі напевно Ви встигли оцінити , як налаштовані на завоювання трофея підопічні Олександра Рєзанова ...

- Ні для кого не секрет , що ЗТР провалив цей сезон і для того , щоб хоч якось реабілітуватися їм дуже потрібен цей титул. ЗНТУ- ЗАС провів напевно свою найгіршу гру в сезоні , у них нічого не виходило , воротар нічого не відбивав , і напевно , на цьому тлі ЗТР сьогодні так легко виграв. Але , на сьогоднішній день ЗТР жодного разу в сезоні не обіграв Мотор , тому вони завтра знову матимуть непоганий шанс для того щоб перервати низку поразок від наших хлопців. Напевно фінальна гра буде цікавою і бойовою. Те , що ми хочемо виграти Кубок , наша команда сьогодні якраз показала у другому таймі , а якщо навіть ми його не виграємо , то нічого страшного не трапиться.

17.05.14Южний. СПС «Портовик»Гандбол. Кубок Украины. Матч за 3 місце:

Портовик (Южний) - ЗНТУ-ЗАС (Запоріжжя) 35:27

 

17.05.14Южний. СПС «Портовик»Гандбол. Кубок Украины. Фінал:

Мотор (Запоріжжя) - ЗТР (Запоріжжя) 26:28

 

Завершивши поєдинок з нічийним результатом ( 25:25 ) у серії післяматчевих пенальті спортивна удача була на боці гравців ЗТР.

Другие посты блога

Не вийшло ...
7 декабря 2014, 11:22
Є 4-ри очки!
21 ноября 2014, 22:34
Перемога!!!
14 ноября 2014, 22:08
Північні гості
18 октября 2014, 14:46
Bізитна картка
11 октября 2014, 12:21
Чудова п'ятірка і Талант
26 сентября 2014, 22:41
Новенькі в команді
4 августа 2014, 12:25
Все посты