Tribuna/Футбол/Блоги/Народний футбол/Коноплянка в Минаї. Сон чи реальність?

Коноплянка в Минаї. Сон чи реальність?

Євген Коноплянка — один з найкращих українських гравців в історії. 4 роки тому на передачі «Футбольний на голову» на запитання де грає Кополовець, Євген вирішив особисто йому зателефонувати і запитати. Михайло дуже емоційно відреагував на таке запитання: «Женя, як можна не знати таку команду. Ти ще там закінчувати будеш». Від того моменту пройшло вже 4 роки і ось зараз це може стати реальністю. Розберімо наслідки, які можуть бути від приходу Коноплянки до Минаю.

Автор — Vadim Malina
6 октября 2020, 21:23
14
Коноплянка в Минаї. Сон чи реальність?

Євген Коноплянка — один з найкращих українських гравців в історії. 4 роки тому на передачі "Футбольний на голову" на запитання де грає Кополовець, Євген вирішив особисто йому зателефонувати і запитати. Михайло дуже емоційно відреагував на таке запитання: "Женя, як можна не знати таку команду. Ти ще там закінчувати будеш". Від того моменту пройшло вже 4 роки і ось зараз це може стати реальністю. Розберімо наслідки, які можуть бути від приходу Коноплянки до Минаю.

Плюси для Миная

1)Великий піар. Без сумніву, якщо таке станеться, то популярність бренду Миная підніметься в декілька разів. Яскравий приклад прихід Селезньова в Колос.

2) Виріст фан бази та відвідуваність стадіонуКоноплянка зірка всеукраїнського масштабу і лише одне його ім'я здатне збільшити вболівальників на стадіоні та продаж атрибутики в декілька разів.

3)Гроші. З зіркою такого ґатунку відразу прийдуть і гроші. Спонсори, рекламні контракти, та нові співпраці.

4)Ігрове підсилення. Хто б щоб не говорив, але Коноплянка в хорошій формі може дати багато користі, як і в ігровому плані, так і в досвіді команді Василя Кобіна.

Плюси для Коноплянки.

1)Дім. Євген розповідав про те, що він наїздився вже по світу, і хоче грати вдома.

2)Ігрова практика. Коноплянка не дивлячись в якій форму, буде мати ігрову практику. Адже його з його досвідом можна ще декілька років грати на хорошому рівні.

3)Популярність. Ні для кого не секрет, що якщо Коноплянка все-таки перейде в Минай, то він стане місцевою супер зіркою. Шалена любов вболівальників йому забезпечена.

4) Новий виклик. Скоріш за все, самий важливим фактором в переході Коноплянки в Минай, може бути саме новий виклик для Євгена. Він схоче знову всім довести, що він ще не старий, і, що "Є порох в порохівницях"

Перехід Коноплянки в Минай я оцінюю в 65%.

Друзі, пишіть свою думку на рахунок можливості такого трансферу. Та не забувайте ставити плюсики та підписуватись на блог.

Другие посты блога

Євро 2016. Згадати все!
8 сентября 2020, 12:20
12
Все посты