Tribuna/Футбол/Блоги/Народний футбол/Андрій Тлумак про сина в Динамо, роботу в Волині та майбутню тренерську роботу

Андрій Тлумак про сина в Динамо, роботу в Волині та майбутню тренерську роботу

Сьогодні 26 вересня Минай U19 приймав вдома Динамо U19. На матчі був присутні добре знайомий тренер Закарпатським вболівальникам Андрій Тлумак. Ми вирішили у нього запитатися з якою метою він відвідав Закарпаття? чим займається зараз? та коли слід його очікувати знову на тренерській лаві?...

Автор — Vadim Malina
26 сентября 2020, 21:40
Андрій Тлумак про сина в Динамо, роботу в Волині та майбутню тренерську роботу

Сьогодні 26 вересня Минай U19 приймав вдома Динамо U19. На матчі був присутні добре знайомий Закарпатським вболівальникам екс-тренер Волині Андрій Тлумак. Ми вирішили у нього запитатися з якою метою він відвідав Закарпаття? чим займається зараз? та коли слід його очікувати знову на тренерській лаві?...

 

 

- Андрій доброго дня. Несподівано вас тут бачити. Приїхали на гру сина?

- Так, зараз маю вільний час, переглядаю зараз всі матчі, не далеко від Львова та приїхав підтримати сина і подивитись на гру.

- Чи часто ви підказуєте йому, як тренер? Чи все-таки скоріше як батько?

- Ні ну звичайно підказую йому багато моментів футбольних, і, як батько, і, як людина, яка багато пограла у футбол. Але у Динамо Київ є своя тактика і принципи гри. Туди я не пхаюся. Але такі моменти, які стосуються певної позиції то звичайно йому підказую.

- А син з самого дитинства починав грати в полі? чи можливо він колись грав у воротах?

- Ні він завжди був у полі, він ніколи не грав у воротах(посміхається)

- Які у вас спогади з Минайським стадіоном? та і взагалі з Закарпаттям?

- Дуже хороше місце. В мене тут дуже багато друзів і працює в клубі, і просто живуть тут. Знаєте, звичайно футбол є футболом. Звичайно, що останній матч він допоміг вашій команді вийти у прем'єр-лігу, нашій не допоміг. Але це ні в якому випадку не є якийсь такий момент, що десь якісь негативні спогади, негативне відношення до міста, до стадіону, до людей. Ні в якому разі.

-А що на рахунок вашого майбутнього? Можна очікувати вас скоро побачити знову у роботі?

- Ну поки, скажемо так — ми працюємо над цим питанням. Поки перезагружаюся. Аналізую ті помилки, які ми зробили, щоб у майбутньому їх не робити. Звичайно, що я хочу працювати тренером, я вважаю, що ми працювали плодотворно, дуже не погано. Тому, що результати показують. Два сезони підряд команда забивала найбільше голів у лізі. Я коли приходив у клуб відразу озвучив, що ми будемо грати в атакувальний футбол. Але він не завжди пов'язується, як то кажуть з балансом між обороною та атакою. Тому зараз багато працюю, багато читаю та аналізую інформацію. Щоб, де той баланс знайти. І працювати далі.

Друзі, підтримайте це інтерв'ю плюсиками та підписуйтесь на блог.

Фото: ФК Волинь

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Євро 2016. Згадати все!
8 сентября 2020, 12:20
12
Все посты