Tribuna/Футбол/Блоги/Народний футбол/Михайло Кополовець про коронавірус, готовність Миная до прем'єр-ліги, відміну матчу проти Львова

Михайло Кополовець про коронавірус, готовність Миная до прем'єр-ліги, відміну матчу проти Львова

Вже 13 вересня відбудеться відкладений дебют новачка прем’єр-ліги закарпатського Миная. Ми запитали у спортивного директора клубу Михайла Кополовця: на скільки команда готова до прем’єр-ліги, про відміну матчу з ФК Львів, чи поборов він вже коронавірус та його прогноз на матчі збірної України.

Автор — Vadim Malina
3 сентября 2020, 10:44
7
Михайло Кополовець про коронавірус, готовність Миная до прем'єр-ліги, відміну матчу проти Львова

Вже 13 вересня відбудеться відкладений дебют новачка прем'єр-ліги закарпатського Миная. Ми запитали у спортивного директора клубу Михайла Кополовця: на скільки команда готова до прем'єр-ліги, про відміну матчу з ФК Львів, чи поборов він вже коронавірус та його прогноз на матчі збірної України.

 

 

- Як ваше здоров'я?

- Все добре. Вчора здав тест і слава Богу нормально. Я вже здоровий. Вже сьогодні почав працювати з командою і був сьогодні на грі. Так, що все добре.

- Як ви можете оцінити готовність команди до прем'єр-ліги? На скільки структурно готовий клуб? І на скільки фізично та психологічно готова основна команда?

- Ну, як тобі сказати... Ми на стільки швидко піднялися в еліту українського футболу і звичайно, що ми ще не повністю готові всюди. Нам потрібно доганяти, доганяти тому, що ми розуміємо, що це прем'єр-ліга. У всіх ланках і в клубі, і кадрово в нас є проблеми. Ну зрозуміло, що ми намагаємося. Ось зараз я трохи пропустив і зараз включаюсь у роботу тому, що і з лікарем зараз проблема. Хорошого лікаря знайти настільки тяжко, як і хорошого футболіста. Тому зараз намагаємось позакривати ці хвости.

По команді...Ну це прем'єр-ліга, тяжко говорити, як ми будемо поводитися там. Перша ліга це одне, друга ліга це зовсім друге. Коли виходили в першу лігу, ми теж боялися. Зараз така ж ситуація. Ось грали дві гри з Ворсклою. Для нас це серйозна інформація. Ми бачили зовсім інший футбол. Тут хороші футболісти, ніхто тобі не дає довго думати. Тут висококваліфіковані гравці. Тому тяжко сказати. Ну ми надіємось, зараз усиляємося, усилились, будем сподіватись, що будемо виглядати достойно.

- Як відреагувала команда на те, що матч зі Львовом не відбувся?

- Ну всі налаштовувались на початок чемпіонату. В кожній команді таке може трапитись. Вони подзвонили й сказали, що так трапилось, і вони б хотіли перенести гру. Від нас це також зависило, бо ми мали дати згоду. Наприклад, як би ми сказали "Ні, ми їдемо!" не знаю, як би це закінчилося. Зараз з кожною командою може таке трапитись. Тому спокійно зреагували. Тим більш, у нас є більше часу підготуватись до чемпіонату.

- Останнє питання. Який ваш прогноз на матчі збірної України проти Швейцарії та Іспанії?

- Будем сподіватись, що буде позитивний результат. Вдома повинні вигравати Швейцарію, а Іспанії принаймні не програти.

 

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Євро 2016. Згадати все!
8 сентября 2020, 12:20
12
Все посты