Tribuna/Футбол/Блоги/Народний футбол/Минай Чемпіон! Сльози Кобіна, шампанське та конфеті, неймовірне щастя. Ексклюзив з чемпіонського матчу Миная

Минай Чемпіон! Сльози Кобіна, шампанське та конфеті, неймовірне щастя. Ексклюзив з чемпіонського матчу Миная

Друзі ну ось і скінчилася нарешті перша ліга. До УПЛ виходять Минай, Рух, та Інгулець. Матч Минай 1:0 Волинь був головним матчем в турі, і тільки затяті романтики могли уявити, що після матчу Минайці та і все Закарпаття будуть святкувати не лише вихід до УПЛ, а і чемпіонство. Емоції святкування та коментарі гравців ви зараз дізнаєтесь.

Автор — Vadim Malina
14 августа 2020, 12:06
10
Минай Чемпіон! Сльози Кобіна, шампанське та конфеті, неймовірне щастя. Ексклюзив з чемпіонського матчу Миная

Друзі ну ось і скінчилася нарешті перша ліга. До УПЛ виходять Минай, Рух, та Інгулець. Матч Минай Волинь був головним матчем в турі, і тільки затяті романтики могли уявити, що після матчу Минайці та і все Закарпаття будуть святкувати не лише вихід до УПЛ, а ще і чемпіонство. Емоції святкування та коментарі гравців ви дізнаєтесь зараз.

Не дивлячись на карантині обмеження та закриті трибуни, Закарпатці все ж прийшли підтримати рідну команду з запарканну стадіону. Такої атмосфери, як на вчорашньому матчі нам давно вже не вистачає(Атмосфера була краща, навіть чим в деяких клубів УПЛ до карантинного періоду).

Після фінального свистка гравці та тренерський штаб не стримували емоцій. Потім до них приєдналися вболівальники.

Під спалахами конфеті та бризгами шампанського свої сльози не міг стримати Василь Кобін. Гравці та вболівальники підкидували тренера.

Коментарі головного тренера та гравців.

Василь Кобін

- Василь вітаю вас. Ми завжди протягом сезону бачили вас дуже емоційним, чи відійшли ви вже від ролі гравця до ролі тренера?

- Так звісно я відійшов, все нормально. Так треба навчитися контролювати свої емоції, але вони проявляються і я не буду їх стримувати!

- Коли ви ставали тренером Миная, які перспективи у вас були?

- Команда мала залишитись в першій лізі, і команда мала потрапити в десятку, і ми потрапили в десятку... в саме яблучко. У саму десятку, яку лиш можна.

- Сильно будете святкувати чемпіонство?

- Так, ми всією командою відсвяткуємо, поп'ємо, тому що хороший сезон, і я думаю, що сьогодні гравці і я їм дозволю біля мене, максимально розслабитись і готуватись до наступних матчів.

- Як ви вважаєте, які перспективи команди в УПЛ?

- Буде нам важко, але ми будем старатись, будем підсилювати команду і рухатись далі. Саме головне ми своєї цілі добилися, але розуміємо, що не потрібно зупинятись, життя йде і нам потрібно максимально максимально готуватись до нового сезону.

Олексій Шпак

- Доброго дня, вітаю вас з перемогою. Чи відчуваєте ви, що написали нову історію Закарпаття?

- Звісно відчуваємо, бо ми пройшли з командою складний шлях. Особисто я починав з обласного чемпіонату. Ми пройшли і область, і аматори, другу лігу, першу лігу і дуже приємно вигравати такий турнір. Звичайно ми сьогодні грали лише на перемогу і відчуття неймовірні.

- Які плани на найближче майбутнє?

- Якщо дасть Бог все буде добре, як найкраще себе проявити в УПЛ і показати, що Минай — це доволі не проста команда.

- Наскільки тяжко грати без вболівальників на трибунах?

- Дуже тяжко. Ну звичайно футбол це гра для вболівальників і хочеться показувати їм, що ми чогось варті. Коли є вболівальник на трибунах, особливо у нас шалена підтримка я рахую, і дуже приємно. У двічі більше сил у нашої команди.

Василь Пиняшко

- Доброго дня Василь, вітаю вас з чемпіонством. Які були емоції до та під час матчу? відчувалась важливість протистояння?

- Емоції, як завжди. Налаштовувались на те, що буде тяжко. Команда вилетіла з УПЛ і хочуть вже два роки повернутись туди. Ми знали, що ми сильніші. Ми знали, що ми виграємо і робили все для того. Емоції неймовірні. Дуже багато футболістів з обласного рівня і досягли таких висот. Ми дуже раді, що змогли за рік вийти в УПЛ і довести всім, що ми сильніші.

- Чи часто вас називають Закарпатським Джеймі Варді? Адже у вас майже однакова історія.

- Так історія однакова, але стиль гри трохи другий, я не так працюю. Рідко, але називають. Мене вже і Вальбуєна і Закарпатський Мессі називають. Але це не важливо. Я Пиняшко і нехай мене так називають.

- Які плани на найближче майбутнє та перспективи команди в УПЛ?

- Пару днів вихідних і готуємось, через тиждень вже гра. Ми і в першу лігу виходили не знаючи, що і, як буде. Ми сильна команда, потрібно робити висновки і налаштовуватись до прем'єр-ліги. Там зовсім другий рівень. Сподіваємось, що будемо добре виступати.

Олександр Глагола

- Олександр вітаю, які емоції після матчу?

- Дякую. Якщо чесно то ще не дуже розуміємо, що ми виграли чемпіонат та вийшли в прем'єр-лігу. Ми надіялись, що просто вийдемо, а тут ще чемпіони. Приємно звісно, що в першому сезоні відразу виграли лігу і підвищилися в класі.

- На що ви розраховували коли приходили на початку сезону з Шахтаря?

- Я не розраховував, якщо чесно, що команда буде боротися за такі високі місця. Команда цього заслужила. Ми грали в хороший футбол і виграли чемпіонство.

- Як ви думаєте, які перспективи команди в прем'єр-лізі?

- Ну чесно не так багато часу до чемпіонату. Будемо боротися і показувати себе. Надіюся, що потрапимо до першої шістки.

Петро Стасюк

- Доброго дня, вітаю з чемпіонством. На скільки тяжким був цей матч?

- Дякую. На даний період всі матчі складалися тяжко, не було легких матчів, всі тяжкі бо була велика відповідальність та тиск на команду так і на суперників. Зараз кожне очко на рахунок золота було, і дякувати богу, що все так сталося і ми стали чемпіонами.

- А, що на рахунок вашого майбутнього, адже у вас закінчується контракт.

- Час покаже, зовсім скоро дізнаєтесь.

Друзі ось такі думки гравців та головного тренера Миная про чемпіонство та майбутнє.

Пишіть свої думки в коментарях та не забувайте ставити плюсики та підписуватись на блог.

 

Фото: ФК Минай

Другие посты блога

Євро 2016. Згадати все!
8 сентября 2020, 12:20
12
Все посты