Tribuna/Футбол/Блоги/І пизд*ць російській федерації/Болгарія в облозі. Збірна України нанесла 30+! ударів, але зіграла 1:1. Чого чекати в Боснії?

Болгарія в облозі. Збірна України нанесла 30+! ударів, але зіграла 1:1. Чого чекати в Боснії?

Тарас Степаненко відзначився дальнім ударом.

Автор — Olexiy Dzuba
11 ноября 2021, 22:09
4
Болгарія в облозі. Збірна України нанесла 30+! ударів, але зіграла 1:1. Чого чекати в Боснії?

Тарас Степаненко відзначився дальнім ударом.

В історії клубу чи збірної є матчі, які назавжди залишаться загадкою. Сьогодні в України був один з них. Це коли створюєш більше 10 небезпечних моментів, наносиш 30+ ударів і буквально «висиш» на воротах противника, але не маєш реалізації. Чи винні в цьому наші футболісти? Ні. Вони викладалися на всі 100. Футбол також і про везіння, як би це смішно не звучало. Чи винні в цьому болгари? О так. Особливо обидва їхні кіпери – Михайлов, а з другого тайму 19–річний Вуцов. Було відчуття, що противник ідеально вивчив як наші футболісти завершують атаки і тренував лише протидію цьому.

Хто і що сьогодні сподобалися? Звичайно, Ярмоленко. З виду витиснутий як лимон вже на хвилині 15–ій, він просто розривав правий фланг весь матч і створював моменти як собі, так і партнерам. Соболь, який підключався зліва і також продовжував атаки. Степаненко – вийшов на заміну і забив гол. Просто статистика по моментам: 38 хвилина – Зубков, 41 – знову Зубков, 43 – Ярмоленко, 45 – Малиновський, 46 – Зінченко. Сподобався темп збірної, яка відбігала більше ніж зазвичай – не всі 90 хвилин, але 70 точно. Одеські вболівальники, які прийшли в четвер, ввечері, в мінусову температуру і на товариський матч.

Але після матчу залишилися питання. Чи вистачить 5 днів, щоб Малиновський встиг набрати потрібні кондиції? Особливо в першому таймі був помітний брак передач і відсутність постійної ігрової практики в «Аталанті». У нас проблеми зліва в півзахисті, а як на рахунок зправа в захисті? Караваєв поки що на лавці запасних, але Тимчик сьогодні «привіз» гол, зігравши невпевнено в епізоді. Чи заб'є Зінченко у вирішальний момент, якщо сьогодні він змарнував 3 нагоди за перші 20 хвилин гри? І чи додасть впевненості такий змазаний результат у матчі з болгарами?

Цей поєдинок важливий. Ми побачили в ньому збірну, яка хоче перемагати. І яка грає до останніх сил. Сьогодні не вистачило реалізації і фарту. Матч був схожий на зустріч з Казахстаном на виїзді, коли зіграли 2:2, але з меншою драмою. Не потрібно забувати і про рівень збірної Болгарії: в Боснії точно буде бій і нам просто не дадуть ось так «розгулятися». Врешті–решт, не всі тренери такі фартові, як Олег Володимирович Блохін, який сьогодні був на стадіоні. Тому хочеться думати, що весь нефарт ми залишили в цьому матчі, а в наступному заб'ємо хоча б третину із сьогоднішніх створених моментів.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты