Tribuna/Футбол/Блоги/І пизд*ць російській федерації/0:1 від Барселони в Києві – чергове нагадування, що Луческу досягнув стелі в Динамо. Що далі?

0:1 від Барселони в Києві – чергове нагадування, що Луческу досягнув стелі в Динамо. Що далі?

Кияни знову поступилися каталонцям з мінімальним рахунком.

Автор — Olexiy Dzuba
3 ноября 2021, 01:01
0:1 від Барселони в Києві – чергове нагадування, що Луческу досягнув стелі в Динамо. Що далі?

Кияни знову поступилися каталонцям з мінімальним рахунком.

Мірча Луческу виставив найсильніший склад Динамо на сьогодні. Забарний і Сирота в центрі захисту, Шапаренко та Сидорчук – в опорній, Циганков з Де Пеною на флангах, Буяльський і Гармаш – в нападі. Посприяти позитивному результати також мали рідні трибуни і відставка Рональда Кумана тиждень тому. Сьогоднішня Барса опирається виключно на індивідуальні якості гравців – Де Йонга, Депая, Фаті, Дембеле та має проблеми в обороні. На жаль, Динамо зараз не в змозі покарати навіть таку Барселону.

Варто віддати належне – кияни виглядали на голову краще, ніж в матчі на Камп Ноу. Сьогодні наші відчули свою гру і зрозуміли, що з (колись) грізним суперником можна грати на рівних. В цьому плані зразковим був перший тайм. Так, Барселона домінувала в ньому перші 20 хвилин. Як наслідок, володіння м'ячем за цей час 39%/61% на її користь. При цьому Барса зробила в 2 рази більше передач за цей період – 70 проти 163. Однак на 24–ій хвилині Гармаш зібрав на собі трьох суперників і віддав по флангу на Циганкова. Той протягнув м'яч, викотивши передачу в центр на Шапаренка. Микола пробив неточно. Проте це був переломний момент: Динамо в грі.

Через хвилину вже небезпечно пробивав Де Пена – виручив Тер Штеген. На 30–ій хвилині Шапаренко класно в центрі розвернув атаку свого клубу, обігравши кількох суперників. Це був поодинокий випадок, тому що каталонці діяли максимально агресивно в опорній зоні суперника, виграючи більшість підборів і не даючи розігнатися біло–синім. В атакуючому режимі Динамо провело 10 хвилин. Далі був удар головою і стійка від Лангле, але схоже, що він був в офсайді. На перерву команди пішли з 4:4 по ударам і 1:0 в ствір на користь господарів. Перший тайм – за Динамо.

В другому таймі команда Луческу активніше намагалася ловити суперника на контратаках. На 58–ій хвилині в дальню дев'ятку класно закручував Караваєв, але не вистачило точності. На 65–ій хвилині на поле вийшов Дембеле – Барселона не збиралася відсиджуватися в захисті. Як тільки Динамо вперше, по справжньому спробувало грати з нею на зустрічних курсах, то відразу пропустило. Здавалося, що за хвилину до нього Забарний збив темп атаки противника. Другий темп, на 11–метровій позначці забули Фаті і це 0:1.

Луческу зробив ряд замін з 77–ї хвилини. Вийшли Вітіньо, Вербич, Тимчик, Леднєв і Шепелєв. Ці футболісти освіжили гру. На відміну від матчу 2–тижневої давнини, кияни не хотіли сьогодні здаватися. Вже через 5 хвилин вони створили свій найсерйозніший момент в другій половині зустрічі: Вербич віддав на Леднєва, в того м'яч забрали, Циганков підключився і пробивав в дальній кут – знову виручив кіпер гостей. На більше Динамо не вистачило, а Барселону цілком влаштовувала мінімальна перемога.

Цього вечора кияни «не впали обличчям в багнюку» і мали свої моменти. Але за відсутність реалізації не дають залікових балів. Динамо досі не забивало в цій Лізі чемпіонів і продовжує мати 1 заліковий пункт в своєму активі. Містер зміг налаштувати на бій свою команду. Проте ці гравці не мають ресурсу, щоб взяти очки навіть з такою суперкризовою Барселоною, яку Бенфіка в себе вдома розгромила 3:0. Схоже, що це стеля для теперішнього Динамо: борсатися на євроарені, але не перемагати. Без якісних підсилень нічого не буде. Тому ймовірну відсутність євровесни можна буде вважати справедливим результатом не так для Містера і клубу, як для Ігоря Суркіса, який нічого не робить, що не було таких результатів. Можливо правий легендарний Блохін, який цього вечора проміняв матч рідного клубу на більш видовищне і результативне дійство.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты