Tribuna/Футбол/Блоги/І пизд*ць російській федерації/Сульшер все? МЮ принизливо програв вдома Ліверпулю 0:5

Сульшер все? МЮ принизливо програв вдома Ліверпулю 0:5

«Дияволи» вибувають з чемпіонської гонки.

Автор — Olexiy Dzuba
24 октября 2021, 21:37
3
Сульшер все? МЮ принизливо програв вдома Ліверпулю 0:5

«Дияволи» вибувають з чемпіонської гонки.

Показова історія. Юнайтед на тижні грав вдома проти Аталанти. Команда Сульшера «горіла» до перерви 0:2, але після неї «закамбечила». Матч закінчився з рахунком 3:2, переможний гол забив Роналду. Радість вболівальників, рев трибун, красива історія. Насправді це багато в чому приреченість: коли 36–річний футболіст рятує твій клуб від поразки від Аталанти. Та гірше всього, що це не було справжнім випробуванням для МЮ. На відміну від сьогоднішнього, з Ліверпулем.

«Дияволи згоріли». Знову швидкі пропущені м'ячі, тільки цього разу 2 за 14 хвилин. Оборона МЮ не встигала за тим темпом, якій їй запропонував Ліверпуль. Наприклад, під час другого голу на дальній стійці вдвох опинилися Мілнер і Жота, останній замкнув передачу Арнольда. Юнайтед спробував скоротити відставання: команда мала кілька напівмоментів після кутових і стандартів. Однак це лише призвело до третього пропущеного голу. Забив Салах, який сьогодні зробив хет–трик на «Олд Траффорд».

Єгиптянин – перший гравець Ліверпуля, якому вдалося це зробити на полі Юнайтед. Так хто там ще досі претендент на Золотий м'яч, а хто не потрапляє до списку? Взагалі сьогодні зустрічалися теперішнє і минуле світового футболу. Перший забив 3 голи, другий гатив з усіх сил по м'ячу, поки той був біля лежачого суперника. Прихід Роналду в МЮ зараз виглядає як чергове затикання дир і красива історія. Сама команда при цьому не має прогреса, а топчиться на місці. Ще один факт: 6 жовтих і 1 червона картки в Юнайтед і 0 в Ліверпуля. На полі була тільки одна команда.

Але причина не лише в Кріштіану, але і в тренері – Оле–Гульнару Сульшері та власниках клубу, які досі йому довіряють. Норвежець може вигравати проти менш досвідчених і нижчих класом суперників. Але сьогодні МЮ точно не одна з найсильніших команд Європи. Юнайтед сьогодні остаточно вилетів з чемпіонської гонки АПЛ. Челсі, Ліверпуль і Ман Сіті розіграють між собою цьогорічний титул. Якщо подивитися на ці 3 команди, то стає зрозуміло, що успіх можливий тоді, коли ти маєш топового тренера і топових гравців. У «червоних дияволів» з останнім все в порядку. А щодо першого є великі сумніви. І поки так буде продовжуватися, з розгромними результатами від сильніших суперників нічого не вдієш.

Другие посты блога

Все посты