Tribuna/Футбол/Блоги/І пизд*ць російській федерації/Схоже, що в Луческу немає глибини складу, але точно є Циганков. Головний висновок після матчу Динамо – Дніпро–1

Схоже, що в Луческу немає глибини складу, але точно є Циганков. Головний висновок після матчу Динамо – Дніпро–1

Кияни обіграли дніпровців з рахунком 2:0.

Автор — Olexiy Dzuba
24 октября 2021, 19:46
16
Схоже, що в Луческу немає глибини складу, але точно є Циганков. Головний висновок після матчу Динамо – Дніпро–1

Кияни обіграли дніпровців з рахунком 2:0.

Мірча Луческу дещо здивував зі стартовим складом на матч з Дніпром–1. В опорній зоні вийшли Шепелєв та Андрієвський, в півзахисті – Вітіньо, в нападі з'явився Рамірес. Матч був одним з центральних в цьому турі УПЛ, наряду з протистоянням Шахтаря з Ворсклою. До того ж, дніпряни зараз ідуть на 4–му місці в чемпіонаті.

На перший погляд в ротації Динамо не було нічого дивного. Наприклад в матчі з Баварією в старті виходили Андрієвський та Шабанов, а по ходу гри з'явився той таки Шепелєв. І хоча кияни тоді розгромно програли, однак ця трійка точно не була найгіршою на полі в складі українців. Але в сьогоднішньому матчі і Олександр, і Володимир «провалилися» в опорній зоні. Схоже, що Вітіньо також не вразив Містера.

Тому Луческу в другому таймі випустив на поле Де Пену, Шапаренка і Сидорчука. Гол прийшов через 5 хвилин після замін. Сидорчук «вирізав» пас на Циганкова. Віктор пробіг метрів 30, змістився і лівою поклав гол в дальню «дев'ятку». Він же взяв участь в другому м'ячі: підстеріг захисника Дніпра–1, пройшов по флангу і викотив на Гармаша (який також вийшов на заміну в 2 таймі). Денис, не без допомоги рекошету, забив другий м'яч. Поєдинок завершився з рахунком 2:0.

Після такого ходу Містера назріває думка: а чи є сьогодні в Динамо та глибина складу, про яку всі говорили влітку? У клуба ніби як відбулося поповнення: Кулач, Шкурін, Вітіньо, Рамірес. Проте забиває досі «непрофільний» форвард Гармаш, якому на сьогодні 31 рік. Опорна зона не має балансу без Шапаренка і Сидорчука. Навіть матч УПЛ показав, що з нею не все гаразд без основи. Тут потрібно віддати належне Дніпру–1, який в першому таймі виглядав переконливіше за динамівців, але на більше його не вистачає.

Робити висновки по одному матчу було б неправильно. Містер міг банально недооцінити противника і помилитися з основою. Але виникає не одне запитання. Яка готовність всіх гравців так званої глибини? Коли вони почнуть частіше потрапляти до основи і чи взагалі почнуть? Чому ці футболісти так мало грають? Поки що схоже, що підсилення Динамо було для чергової «галочки»: мовляв Суркіс витрачає гроші на клуб і у нас є нові футболісти. До того ж всі ми знаємо, яким «кришталевим» гравцем є Віктор Циганков. Сьогодні він в формі, а завтра вибув на кілька місяців. З такою кадровою політикою, навряд чи кияни захистять титул чемпіона України, навіть на фоні поки нестабільної гри від Де Дзербі.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты