Tribuna/Футбол/Блоги/І пизд*ць російській федерації/Перемога понад усе? Україна зіграла 1:1 з Боснією. Петраков не проявив гнучкість, коли команда фізично підсіла

Перемога понад усе? Україна зіграла 1:1 з Боснією. Петраков не проявив гнучкість, коли команда фізично підсіла

Сьогодні відбулося те, що мало статится в матчі з фінами.

Автор — Olexiy Dzuba
13 октября 2021, 00:05
2
Перемога понад усе? Україна зіграла 1:1 з Боснією. Петраков не проявив гнучкість, коли команда фізично підсіла

Сьогодні відбулося те, що мало статится в матчі з фінами.

1. Головний тренер збірної Олександр Петраков не став змінювати схему і стартовий склад порівняно з матчем проти Фінляндії – це гнучкі 3–4–3 з Тимчиком і Соболем в ролі «крайків» і атакувальною трійкою Циганков – Яремчук – Ярмоленко.

2. Україна провела зразковий перший тайм: Ярмоленко забив гол і наблизився до кількості забитих м'ячів за збірну Шевченком, Тимчик мав супершанс на 24–ій хвилині, але класно зіграв кіпер боснійців Шехич. Олександра важко звинувачувати в цьому епізоді. Але якби на його місті опинився Циганков чи той же Ярмола, можливо, було б більше шансів на взяття воріт.

3. Потрібно розуміти, що футбол Петракова досить енергозатратний. Теперішня збірна не виносить всі 90 хвилин – лише 60. Тому критично важливо реалізовувати всі ті моменти, які гравці створюють за цю годину. Тому що далі ми просто «втискаємося» до своїх воріт. Це було видно 3 дні тому, у матчі з фінами, це сталося і сьогодні. Лише з тією різницею, що там ми «відскочили», а трохи майстерніші боснійці покарали нас за просідання.

4. Петраков сам себе ввів в оману. В попередньому матчі він зробив вчасні заміни і ми виграли. Це могло створити ілюзію, що не потрібно нічого змінювати в грі. Але сьогодні Олександр Васильович запізнився із замінами. Степаненко не встигав в опорній, наші втиснулися у власній штрафній. Вийшов Сидорчук, але вже було пізно – Сергій просто не встиг «ввійти в гру», як суперник забив. Тут потрібно віддати належне боснійцям: вони технічно розіграли стіночку і Ахмедходжич вколотив м'яч в нижній кут воріт П'ятова.

5. Лише після цього було зроблено ще кілька замін: з'явилися Зубков та Булеца. Але ніхто з «новачків» суттєво не підсилив команду. Та і на це банально не вистачало часу. Збірна влаштувала щось типу фінальної навали: Зубков влучив в стінку з перспективного штрафного, боснійці відбилися після кутового і більше нічого не дали створити. Після фінального свистка вони раділи нічіїй немов перемозі.

Збірна продовжує бити рекорди на матчах у Львові – нас знову не змогли переграти. Вболівальники сьогодні просто топ – в Києві так не вміють. В Україні досі залишаються шанси на вихід в стикові матчі, зараз ми йдемо на 2–му місці. Але тепер обов'язково потрібно обігрувати боснійців на виїзді і чекати результат матчу Боснія – Фінляндія.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты