Tribuna/Футбол/Блоги/І пизд*ць російській федерації/Замість 0:6 – 2:2. Драматична нічия України залишила примарні шанси на ЧС

Замість 0:6 – 2:2. Драматична нічия України залишила примарні шанси на ЧС

Емоції після матчу збірних Казахстану і України

Автор — Olexiy Dzuba
1 сентября 2021, 19:37
3
Замість 0:6 – 2:2. Драматична нічия України залишила примарні шанси на ЧС

Емоції після матчу збірних Казахстану і України

Головний тренер Олександр Петраков не став зраджувати власним футбольним принцапам. В стартовому складі вийшли три центрдефи – Забарний, Миколенко, Матвієнко. Місця крайків зайняли Караваєв і Соболь. Здається, що нова схема шокувала тренерьский штаб збірної Казахстану: його команда виглядала відверто розібраною весь перший тайм.

Саме тому в першій половині зустрічі ми нанесли 10 ударів по воротах противника, 3 з яких прийшлися в каркас. А до цього був гол-красень Романа Яремчука на 2-ій хвилині – «пушка» з 30-ти метрів. Здавалося, що казахи приречені, але виявилося, що навпаки – приреченими стали ми в цьому матчі. Україна мала забивати мінімум 4 голи лише в першому таймі і подумки готуватися до матчу з французами.

Проте до перерви цього не вдалося зробити – противника рятували стійки, перекладини і кіпер Покатилов. Вже в середині другого тайму, один на один з воротарем казахів виходили Матвієнко і Соболь. І обидва рази не реалізовували свої моменти. Наші хлопці витратили забагато сил для атаки. Суперник адаптувався до гри українців і після української небезпеки почав створювати свою. Перший тревожний дзвіночок пролунав на 67-ій хвилині, але врятував оффсайд.

Проте вже через 5 хвилин Казахстан зрівнює рахунок аналогічною «закидушкою» на правий фланг Караваєва. Петраков пішов у ва-банк, випустивши замість захисника Соболя на нападника Сікана. І це принесло, здавалося, фінальний результат – Данило забив такий важливий гол в своєму дебюті за збірну. Йшла 93-тя хвилина. А на 96-ій казахи, так само як і 20 хвилин раніше, закинули м'яч на правий фланг – Караваєв знову не встиг, Забарний не підстрахував – фінальні 2:2.

Чи виглядала збірна гідно в цьому матчі? Більше ніж. Але цього недостатньо, щоб потрапити на Чемпіонат світу в Катарі. Що завадило виграти? Багато факторів. Один з головних – брак часу на підготовку. Петракову не вдалося до кінця налаштувати гру в обороні. Сьогодні всі думки були про перемогу, тому довелося пожертвувати грою в захисті. Здається, що вона стала вирішальною для нашої команди.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты