Tribuna/Футбол/Блоги/І пизд*ць російській федерації/Нефарт в $15 млн. Монако пропустив Шахтар до Ліги чемпіонів

Нефарт в $15 млн. Монако пропустив Шахтар до Ліги чемпіонів

Французи крокують до Ліги Європи

Автор — Olexiy Dzuba
26 августа 2021, 02:19
2
Нефарт в $15 млн. Монако пропустив Шахтар до Ліги чемпіонів

Французи крокують до Ліги Європи

Ніко Ковач підготувався до другого матчу з українською командою після поразки 0:1 вдома. В Харкові його хлопці більше не мали недооцінки суперника. Французи робили все, аби гірники відчували себе некомфортно: агресивно вступали в вібдбір, високо накривали противника і затискали в штрафному майданчику «помаранчево-чорних».

Це принесло результат. На 18-ій хвилині гірники невдало вводять аут. Фолланд зліва пробиває, воротар відбиває перед собою, а захист не встигає накрити. Бен Йедер перший на добиванні і це 0:1. Гра в одні ворота продовжилася і далі. 38-а хвилина – українців рятує штанга, 39-а хвилина – 0:2. Знову Бен Йедер, і ще раз проблеми в захисті. 45-а хвилина – Бен Йедер мав робити хед-трик, але не влучає по воротам. 0 ударів в ствір воріт від українців після першого тайму.

На 65-ій хвилині Бен Йедер все ж мав забивати третій, але врятував голкіпер суперника. А через 10 хвилин монтегаски пропускають і це 2:2 за сумою двох матчів. Справа йде до овертаймів. 90-та хвилина – мають забивати підопічні Ковача, 93-тя – ще раз створили для себе гострий момент. 4 незабиті голи. В другому овертаймі м'яч рекошетом влітає до воріт Нюбеля. Нещасний випадок вирішує долю матчу.

Чи потрібно звільняти Ніко Ковача? Ні. Він зробив все що міг і до останнього боровся за вихід до групового раунду ЛЧ. За що нам варто порадіти? За те, що Юрій Вернидуб вивів молдовський Шериф до Ліги чемпіонів вперше в своїй історії.

Другие посты блога

Все посты