Tribuna/Футбол/Блоги/Мини-футбол Украины и мира/7 причин відвідати матч Україна - Швейцарія у Києві

7 причин відвідати матч Україна - Швейцарія у Києві

Матч Україна - Швейцарія відбудеться 5 квітня у Києві

Автор — Minifootball30
13 марта 2019, 17:30
3
7 причин відвідати матч Україна - Швейцарія у Києві

Київ готується до дуже важливого матчу збірної України з міні-футболу у цьому році. Суперник - збірна Швейцарії.

Перша причина - матч своєї збірної проти амбітної збірної Швейцарії. Збірна України - чвертьфіналіст останнього Чемпіонату Європи, одна з найкращих збірних континенту. Збірна Швейцарії не брала участь у ЄВРО, проте зараз посилено готується до Чемпіонату світу. Також швейцарці беруть участь у турнірі, який буде проходити у Тунісі серед збірних з міні-футболу. Отож, команда буде у тонусі і поєдинок обіцяє бути дуже цікавий.

Причина друга - унікальність проведення такого матчу. Товариський матч національної збірної України з міні-футболу - перший в історії. Раніше збірна приймала участь тільки в офіційних поєдинках на Чемпіонатах Європи. Для тих, кому не вистачить місця на стадіоні буде організована пряма трансляція.

Третя причина - видовищність. Збірна України з міні-футболу - друга за результативністю на останньому Чемпіонаті Європи. У середньому, українці забивають 3 (!) м'яча за матч, а найбільша перемога була проти збірної Чорногорії з рахунком 5:0. Найкращий бомбардир команди Євгеній Шайдюк забиває в середньому 1 гол за матч.

Четверта причина - доступність матчу. Квитки в інтернеті без проблем можна придбати за 50 грн. Сам матч розпочнеться 5 квітня, у п'ятницю, о 19:00. Що може бути кращім, ніж провести вечір після робочого тижня у компанії друзів на стадіоні та повболівати за національну збірну? Тим більше о 18:00 розпочнеться матч молодіжних збірних U-21 України та Швейцарії. Хтось приїде безпосередьо на матч, на 19 годину після роботи, а хтось встигне на молодіжні збірні та проведе ще одну годину в атмосфері свята міні-футболу на свіжому повітрі.

П'ята причина - атмосфера. На якому матчі ви зможете сидіти в двох метрах від футбольного поля? Стадіон невеликий, але дуже красивий та атмосферний. Знаходиться близько від Дніпра. Переклички між двома трибунами можуть зробити неймовірну підтримку для нашої збірної. Матч ідеально підходить для походу всієї сім'ї, адже буде проходити у сімейній атмосфері.

Причина шоста - лотерея. Кожен з відвудувачів зможе виграти призи. Кожен квиток має свій унікальний номер. В кінці матчу проведемо лотерею, визначимо переможців та володарів призів від Федерації міні-футболу України та партнерів.

Сьома причина - одна команда. Одразу після закінчення матчу вболівальники, які відвідають матч, будуть мати можливість прямо на полі зфотографуватися з гравцями збірної України та Швейцарії, взяти автографи, поспілкуватися. Де ще це можливо? Тільки у нас!

Другие посты блога

Все посты