Tribuna/Футбол/Блоги/МФК Металург Запоріжжя/«Металург» завдає першої поразки «Яруду» навесні

«Металург» завдає першої поразки «Яруду» навесні

19.04.2021. Друга ліга. 18 тур. «Славутич-Арена» (Запоріжжя). МФК «Металург – ФК «Яруд» 2:1 (1:0)

19 апреля 2021, 18:10

19.04.2021. Друга ліга. 18 тур. «Славутич-Арена» (Запоріжжя). МФК «Металург – ФК «Яруд» 2:1 (1:0)

Голи: Сарапій (34), Загальський (52) – Асєєв (73)

Нереалізований пенальті: Сарапій (81)

Вилучення: Саєнко (81)

«Металург»: Котляров, Воробєй, Сарапій, Басов, Польовий, Крапивний, Загальський (Чорний 90+1), Шалфєєв, Олійник (Загоруйко 90+3), Сидоров (Сидоров 66), Коваленко (Могильний 88). Головний тренер: Володимир Микитін

«Яруд»: Карнаух, Таранда, Саєнко, Лисенко, Товстий, Матвєєв, Тишинінов, Булгаков, Моченвінський, Літюк, Літовченко.Головний тренер: Олег Краснопьоров

Після нічиєї з «Таврією» на запорізьку команду чекав ще один непростий суперник – міцний середняк чемпіонату «Яруд». Маріупольці в п’яти матчах весняної частини сезону жодного разу не програли і готувалися кинути виклик мотивованому «Металургу». У першому таймі не надто вдавалося – запоріжці повністю домінували на футбольному полі, більше загострювали і володіли ініціативою. Усередині тайму це принесло результат. Дмитро Крапивний виконав високу подачу в чужий штрафний майданчик, де Едуард Сарапій головою зумів перенаправити м’яч у ворота. У дебюті другої половини «Металург» одразу міг забивати другий. Євгеній Коваленко з кількох метрів пробив вище. Проте стартова активність запоріжців таки призвела до голу. Ігор Загальський сильно пробив під поперечку і не залишив шансів Олегу Карнауху – 2:0.

Ближче до 70-ї хвилини «Яруд» зумів заволодіти ініціативою. Підопічні Олега Краснопьорова використали один з нечисленних своїх моментів. Микита Асєєв, який вийшов на заміну, переграв Ярослава Котлярова пострілом у дальній кут – 2:1. «Металург» повинен був вбивати інтригу на 81-й хвилині. Гра рукою у своєму штрафному Данила Саєнка коштувала захиснику вилучення (друга жовта), а команді – пенальті. Однак кращий бомбардир чемпіонату Едуард Сарапій не зумів переграти «з точки» Олега Карнауха – прекрасний сейв кіпера. Гості намагалися врятуватися від поразки, проте реальних шансів у них не було. «Металург» втримав перемогу і повернув собі друге місце в турнірній таблиці, але «Кривбас» має гру в запасі.

Наступний тур підопічні Володимира Микитіна проведуть на виїзді 24 квітня в Новій Каховці. Гра проти «Енергії» розпочнеться о 16:00.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты