Tribuna/Футбол/Блоги/МФК Металург Запоріжжя/Четверта поспіль перемога «Металурга» навесні!

Четверта поспіль перемога «Металурга» навесні!

Четверта поспіль перемога «Металурга» навесні!

9 апреля 2021, 18:47
Четверта поспіль перемога «Металурга» навесні!

Четверта поспіль перемога «Металурга» навесні!

На «Славутич-Арені» запоріжці впевнено розібралися з аутсайдером чемпіонату

9.04.2021. Друга ліга. 16 тур. Стадіон «Славутич-Арена». МФК «Металург» – МФК «Миколаїв-2» 3:0 (1:0)

Голи: Сидоров (15), Сарапій (47), Остапенко (57)

«Металург»: Котляров, Воробєй, Сарапій (Бобров 63), Остапенко, Сидоренко, Крапивний (Лапко 80), Загальський, Шалфєєв, Загоруйко (Верхоланцев 58), Олійник (Борисенко 72), Сидоров (Могильний 79). Головний тренер: Володимир Микитін

«Миколаїв-2»: Закорський, Любарський, Сергєєв, Олейніков, Фальковський, Бойчук, Гончар, Чілінгір (Швець 46), Сурженко, Боровський (Бедін 88), Тимко (Царинний 60). Головний тренер: Анатолій Діденко

Перед цим матчем із рук заступника міського голови Запоріжжя Анатолія Пустоварова пам’ятну статуетку кращого гравця березня отримав Едуард Сарапій. Саме за капітана найбільше голосів віддали вболівальники нашого клубу в соціальних мережах.

Після серії успішних матчів «Металургу» важливо було налаштуватися на гру з аутсайдером чемпіонату «Миколаїв-2» – командою, де зібрані резервісти клубу Першої ліги. Гостям точно не бракувало мотивації на протистояння з одним із лідерів сезону. В першому таймі «корабели» гідно виглядали на фоні більш досвідченого суперника, хоча в складі «Металурга» так само вистачає молодих гравців. Один з таких Олексій Сидоров і відкрив рахунок на 15-ій хвилині. Варто відзначити всю атаку – Едуард Сарапій довгою передачею знайшов Єгора Шалфєєва, той одразу переправив у штрафний майданчик, де форвард був найспритнішим. Цей гол став п’ятим для 19-річного Олексія Сидорова у чотирьох матчах. «Миколаїв-2» намагався атакувати, створювати загрозу зі стандартів, але до перерви рахунок залишався незмінним.

У перерві тренерський штаб «Металурга» зумів знайти потрібні слова, щоб футболісти заграли більш агресивно. Господарі видали ударний відрізок зі старту другої половини, під час якого двічі відзначилися центральні захисники. В обох випадках асистував Ігор Загальський. Після його подачі з кутового спершу забив Едуард Сарапій, а ще через десять хвилин Олег Остапенко. «Металург» не зупинявся на досягнутому – були прекрасні шанси в Єгора Шалфєєва та Євгенія Верхоланцева, але Владислав Закорський зіграв надійно, а в моменті з Верхоланцевим голкіпера підстрахувала поперечина.

Перемога 3:0 стала для «Металурга» четвертою поспіль у весняній частині сезону. Далі на команду Володимира Микитіна чекає принциповий матч з конкурентом – «Таврією-Сімферополь» найближчої середи, 14 квітня, на виїзді.

Другие посты блога

Все посты