Tribuna/Футбол/Блоги/МФК Металург Запоріжжя/Найрезультативніша перемога «Металурга» в сезоні!

Найрезультативніша перемога «Металурга» в сезоні!

У домашньому матчі запорізька команда розгромила «Нікополь», подарувавши своїм вболівальникам другу поспіль перемогу на «Славутич-Арені»

У домашньому матчі запорізька команда розгромила «Нікополь», подарувавши своїм вболівальникам другу поспіль перемогу на «Славутич-Арені»

28.03.2021. Друга ліга. 14 тур. МФК «Металург» – ФК «Нікополь» 7:1 (3:1)

Голи: Сидоров (7, 87), Загальський (12), Сарапій (45 з пен., 46 з пен.), Олійник (84), Верхоланцев (90+3) – Бейер (1)

«Металург»: Котляров, Воробєй, Сарапій, Басов (Остапенко 83), Польовий (Сидоренко 79), Крапивний (Бобров 83), Загальський, Шалфєєв, Борисенко (Чорний 68), Сидоров, Олійник (Верхоланцев 85). Головний тренер: Володимир Микитін

«Нікополь»: Коваленко, Люсік (Мельник 64), Катеруша, Полянський, Слищенко, Кошеваров, Бейер (Білоус 46), Терехов, Льога (Донець 74), Жуков, Рогулін (Фомін 46). Головний тренер: Сергій Воробей

Перші матчі після поновлення сезону «Металург» проводить з командами нижньої частини турнірної таблиці, тому це хороший шанс для набору очок та покращення ігрових кондицій напередодні важливих поєдинків з прямими конкурентами. Проте зустріч з «Нікополем» розпочалася не за планом «Металурга». Пропущений гол на першій хвилині від Еріка Бейера потенційно міг внести інтригу в дане протистояння. Однак запоріжцям вдалося швидко відігратися та закріпити свою перевагу ще в першому таймі. Спочатку Олексій Сидоров замкнув передачу з кутового на дальній стійці, потім Ігор Загальський гросмейстерськи пробив у «дев’ятку» з-за меж штрафного, а довершив справу Едуард Сарапій точним ударом з пенальті. Таким чином господарі повністю виправилися за прикру помилку на першій хвилині, йдучи на перерву за комфортної різниці в рахунку – 3:1.

У другому таймі «Металург» так само повністю домінував на футбольному полі. Призначений ще один пенальті дозволив Едуарду Сарапію поправити своє бомбардирське положення у Другій лізі. Постійні атаки господарів призвели до того, що наприкінці зустрічі «Нікополь» просто «розсипався». У заключні десять хвилин гості пропустили тричі: Олійник, Сидоров і Верхоланцев, який провів дебютний гол за «Металург», встановили повний розгром над суперником – 7:1. Команда Володимира Микитіна продовжила переможну серію в чемпіонаті та покращила турнірне становище, зрівнявшись із «Кривбасом» за набраними очками. Наступну гру чемпіонату «Металург» проведе 4 квітня на виїзді з «Перемогою» о 17:00.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты