Tribuna/Футбол/Блоги/МФК Металург Запоріжжя/МФК “Металург” виходить з відпустки 25 січня

МФК “Металург” виходить з відпустки 25 січня

Запорізька команда починає роботу на першому зимовому зборі з 25 січня по 7 лютого Медичний огляд у футболістів запланований на 25 і 26 січня, після чого розпочнуться тренування на полях ДЮСШ “Металург”. Другий підготовчий збір, в якому заплановані контрольні матчі, запорізькі футболісти проведуть з 8 по 21 лютого. Більш детальна інформація стосовно спаринг партнерів з’явиться пізніше.

21 января 2021, 17:20
2
МФК “Металург” виходить з відпустки 25 січня

Запорізька команда починає роботу на першому зимовому зборі з 25 січня по 7 лютого 

 

Медичний огляд у футболістів запланований на 25 і 26 січня, після чого розпочнуться тренування на полях ДЮСШ “Металург”. Другий підготовчий збір, в якому заплановані контрольні матчі, запорізькі футболісти проведуть з 8 по 21 лютого. Більш детальна інформація стосовно спаринг партнерів з’явиться пізніше. 

 

Третій заключний збір МФК “Металург” проведе закордоном у Туреччині з 25 лютого по 11 березня. Базуватися команда буде в місті Сіде. Заплановані чотири матчі, вже є домовленість з першим суперником, яким стане колектив Першої ліги ФК “Полісся”. 

  

Запрошуємо представників ЗМІ на відкрите тренування основної команди “Металурга” 25 січня на полях ДЮСШ “Металург”. Початок о 13:00.

Другие посты блога

Все посты