Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол/Молодіжна команда «Динамо» з легкістю розгромила «Олімпік»

Молодіжна команда «Динамо» з легкістю розгромила «Олімпік»

В п’ятницю ввечері на тренувальній базі «Динамо» в Конча-Заспі відбувся матч другого туру молодіжної першості між командами «Динамо» та «Олімпік».

Блог — Футбол
25 июля 2015, 12:37

В п'ятницю ввечері на тренувальній базі «Динамо» в Конче-Заспі відбувся матч другого туру молодіжної першості між командами "Динамо" та "Олімпік".

Зазначимо, що в складі «Динамо» , крім гравців молодіжної команди, вийшли з перших хвилин Микита Бурда, Євген Макаренко, Сергій Мякушко та Максим Коваль.

Динамівці ще з перших секунд заволоділи ініціативою і зуміли відразу провести небезпечну атаку, яка закінчилася голом Олексія Щебетуна на першій хвилині зустрічі. Але на цьому гравці «Динамо» не збиралися зупинятися, вони знову й знову йшли в атаку. Гостям доводилось оборонятися і ловити свій шанс на контратаках. Капітан «Олімпіка» навіть мав можливість зрівняти рахунок, але досвід Коваля зробив своє діло.

А вже на 25-й хвилині Щебетун зміг оформити дубль у ворота суперника. Динамівці продовжували володіти м’ячем та постійно атакували. Не збавляючи обертів, на 45-й хвилині після передачі Щебетуна, третій гол забив Віктор Циганков.

Навіть, по перерві, коли рахунок вже був 3:0 динамівці не збирались відступати, навпаки демонстрували свою майстерність та жагу до перемоги. Гостям все-таки вдавалося інколи перехопити ініціативу, але для «Динамо» це не створювало жодних проблем.

Блискучий момент у Мякушка на 65-й хвилині: Сергій перекинув м’яч через воротаря, а для надійності Яремчук влупив м’яч в сітку. Не забарився і наступний гол, знову Мякушко на 71-й хвилині створив гольовий момент, а забивав вже Циганков, тим самим оформив дубль. Як тільки на табло почали виднітися цифри 5:0, вже стало зрозуміло, що це розгром, але й гості не збиралися програвати в «суху».

 І їм це вдалося, на 83-й хвилині в завершенні атаки, гравець «Олімпіка» завдав удару по воротам Максима Коваля. Голкіпер, відбивши перший удар, вже не встиг на добиванні врятувати «Динамо». Таким чином, «Олімпік» зумів забити гол престижу.

Далі вже було видно, що команди втомлені, хоча обидві продовжували шукати свій шанс на контратаках, але рахунок (5:1) в цьому матчі більше не змінювався.

Так і завершився матч другого туру молодіжної першості, в якому київське «Динамо» приймало донецький «Олімпік».

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

«Матч пам'яті». Фото.
29 сентября 2014, 12:24
Молодой игрок «Динамо»
6 сентября 2014, 20:36
1
«Динамо» - «Олимпик» - 0:0
11 августа 2014, 14:02
1
Все посты