Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол/«Шлях до Греції. Яким він був для збірної України, стартовий поєдинок та подальші випробування»

«Шлях до Греції. Яким він був для збірної України, стартовий поєдинок та подальші випробування»

Збірна України, до складу якої входять футболісти віком до 19 років змогла прокласти собі шлях на Чемпіонат Європи 2015, який проходить в Греції.

Блог — Футбол
7 июля 2015, 22:22

Збірна України, до складу якої входять футболісти віком до 19 років змогла прокласти собі шлях на Чемпіонат Європи 2015, який проходить в Греції.

              

Наша збірна доволі успішно пройшла кваліфікацію. Перший етап — 2 перемоги, 1 нічия й жодної поразки; другий етап — 2 перемоги, 1 нічия й знову жодної поразки.

Загалом за два етапи кваліфікації наша команда забила 19 голів, пропустила 6 голів.

За час кваліфікації  збірна нашої країни протистояла таким суперникам як: збірні Швеції, Болгарії, Ізраїлю, Боснії і Герцеговині, Польщі, - заключним суперником стала збірна Чорногорії.

За підсумками кваліфікації наша збірна успішно виборола путівку на Чемпіонат Європи 2015 серед 19-річних футболістів.

       

Вся країна чекала старту Євро-2015, адже саме нашій збірній належало зіграти в матчі-відкритті проти команди-господаря чемпіонату.

Ось і настав день, якого чекала вся країна — стартовий матч нашої збірної на Євро -2015. Нажаль, стартовий поєдинок завершився поразкою, хоча збірна України була більш ініціативною, більше володіла м’ячем та й взагалі мала перевагу над суперником. В цьому матчі нам не пощастило, хоча мали достатньо шансів вибороти перемогу.  

                    

Якщо подивитися на матчі кваліфікації, то завжди перші матчі для нас є не досить вдалими. Попередні дві стартові нічиї і ось перша поразка за весь шлях до Греції.

Ось, що з цього приводу сказав в своєму інтерв’ю для Прес-служби ФФУ  капітан збірної U-19 —  Павло Лук'янчук :

«–  На жаль, перші матчі на таких турнірах завжди складаються важко для збірної України. З чим це пов’язано? –  Навіть не знаю. Насправді, є в нас подібна «хвороба». Але не можу пояснити, чому так стається. Можливо, недооцінили суперника».

Також думка капітана про першу гру на Євро - 2015 :

«Ми володіли перевагою протягом усього матчу. Особливо це було відчутно в першому таймі, проте нас підвели реалізація моментів, яких ми створили безліч, та неуважність у захисті. А у греків перша ж атака увінчалася голом. Загалом, вийшло так, що в них було усього два моменти і вони їх успішно реалізували»

                         

Зараз дуже велика відповідальність лежить на гравцях нашої команди, попереду два складні матчі проти однолітків з Франції та Австрії. Наразі дуже важливо, щоб гравці забули про поразку, зібрали всі сили в кулак та вибороли ці дві перемоги.

                    

Вже 9 числа о 19:00 матч проти збірної Франції (Пряма трансляція – Eurosport). Наступний матч збірна проведе 12 числа о 21:00 проти збірної Австрії (Пряма трансляція – Eurosport 2).

Хочеться побажати нашим гравцям успіхів та вдалих виступів на протязі всього Чемпіонату Європи – 2015.

Вся Україна знає, хто найсильніші, хто найкращі і кому під силу вибороти перемоги — це наша збірна, наші хлопці! Україна вірить у вас, підтримує та думками з Вами.

Вперед до перемог!

Viva Ukraine!

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

«Матч пам'яті». Фото.
29 сентября 2014, 12:24
Молодой игрок «Динамо»
6 сентября 2014, 20:36
1
«Динамо» - «Олимпик» - 0:0
11 августа 2014, 14:02
1
Все посты