Tribuna/Футбол/Блоги/Хайп/АНДРІЙ ВОРОНІН — як це було Ч1

АНДРІЙ ВОРОНІН — як це було Ч1

Легенда?

Блог — Хайп
Автор — Andreymatal
10 октября 2017, 16:37
4
АНДРІЙ ВОРОНІН — як це було Ч1

Початок

Андрій Воронін народився 21 липня 1979 року в Одесі.У 1994 році 15-річний одесит, вихованець юнацької команди «Чорноморця», привернув до себе увагу закордонних тренерів (Андрій і його команда вдало виступили на молодіжному турнірі в Австрії) і його запросили до Німеччини - У «Боруссію» (Менхенгладбах). 

Воронін почав дуже преспективно та амбітно свою кар'єру , першим його професійним клубом стала Боруссія (Менхенгладбах) ,це є великим успіхом . Я сподіваюсь ,що кожен український хлопчак ,який займаеться футболом і "мріє стати метеликом і літати серед квітів" (тобто грати закордоном) бундесліга традиційно успішний варіант для укр. гравців - "Ярмола та Конопа зараз бігають".

Борусія Менхенгладбах

До 20 років Воронін продовжував перебувати в Менхенгладбасі. Він дебютував в німецькій Бундеслізі проти Баварії в 1997 у віці 18 років. Молодому нападникові було важко потрапити до основи , який виступав у першій Бундеслізі. Зігравши всього 7 матчів і забивши 1 гол, він погодився на перехід до «Майнца» з другої Бундесліги, де отримав місце у стартовому складі і можливість здобувати ігровий досвід.

Майнц

 

Андрій Воронін став одним із найкращих форвардів другої Бундесліги.У 75-ти матчах він відзначився 29 разів ,саме у Бундеслізі (0,38 разів за матч).

Кельн

Наш Андрій Воронін — у “Кельні”!!! Нападаючий збiрної України та нiмецького клубу “Майнц” Андрiй Воронiн наступнi два сезони проведе у “Кельні”. Але тiльки за умови, якщо цей клуб зможе пробитися до першої Бундеслiги. “Кельн”, який зараз очолює другу німецьку лігу. Андрій дістанеться йому безкоштовно, адже чинна угода 23-рiчного форварда, котрий лiдирує з 18 забитими м’ячами у суперечцi бомбардирiв другої Бундеслiги, минає по закiнченнi нинiшнього сезону. За словами Воронiна, рiшення залишити Майнц, далося йому важко. “Кельн” — вельми перспективний клуб, з яким можливо багато чого!” — зазначив він. ( так писали у СМІ про перехід Андрія у Кельн) 

Байєр

Найкращий період у кар'єрі Вороніна!

Німецький "Байер" вийшов до чвертьфіналу Кубка УЄФА, вигравши у матчі у відповідь з рахунком 3:0 у французького "Ланса". Форвард збірної України та леверкузенського "Байера" Андрій Воронін відкрив рахунок у цій зустрічі. На 36-ій хвилині Воронін розпочав атаку на лівому фланзі, потім змістився в центр штрафного майданчика, отримав пас і ударом в нижній кут воріт, змусив капітулювати "кіпера" французької команди.

Але все одно Андрій вирішив не продовжувати контракт з "Байером".

В какую же страну предпочли бы переехать? (фрагмент з інтерв'ю)— "Куда я хочу (смеется)… Далеко не все от меня зависит. Посмотрим, какие будут предложения, какие клубы. Где будут лучше условия для моего роста. Нравится чемпионат Италии, нравится испанский чемпионат, где больше играют в футбол в полном смысле этого слова. Конечно, английское первенство — одно из сильнейших в Европе. Но, наверное, скорее тянет в южные страны, где погода и море и потому отдал бы предпочтение Пиренеям и Аппенинам".

У другій частині : збірна, "Ліверпуль", алкоголь, скандали.