Tribuna/Футбол/Блоги/ФУТБОЛЬНА НА ГОЛОВУ ✨❤️/Шахтар U-17 громить КДЮСШ Чемпіон Київ U-19 в першому поєдинку Зимового кубку ДЮФЛУ

Шахтар U-17 громить КДЮСШ Чемпіон Київ U-19 в першому поєдинку Зимового кубку ДЮФЛУ

Перша гра у 2022 для «помаранчево-чорних» розпочалася з перемоги

Автор — Mariia Budko
1 февраля 2022, 16:53
Шахтар U-17 громить КДЮСШ Чемпіон Київ U-19 в першому поєдинку Зимового кубку ДЮФЛУ

«Шахтар» U-17 – КДЮСШ «Чемпіон» U-19   6:0 

У вівторок, 1-го лютого, в поєдинку Зимового кубку ДЮФЛУ донецький «Шахтар» зустрівся з київською КДЮСШ «Чемпіон». Гра проходила на базі академії "гірників" у Щасливому.

З самого початку гри "помаранчево-чорні" розпочали атаки на ворота суперників. Вже на другій хвилині матчу вони заробили кутовий, але реалізувати не вдалося. Через складні погодні умови, гравцям було важко грати, були небезпечні зіткнення.

Вже на 7-ій хвилині матчу першим голом відзначився Антон Демченко, який протягом матчу оформив дубль. Але такий рахунок нас не змусив довго чекати, і вже на 18-ій хвилині матчу забиває Данило Кревсун. Ударів в бік воріт було чимало, але реалізувати їх так і не вдалося. Перевагою весь тайм володів «Шахтар». Таким чином 1-й тайм так і закінчився з рахунком 2:0 на користь "гірників"

На початку 2-го тайму команда «Чемпіон» порушила правила у штрафній. Через поштовх у спину, арбітр призначив одинадцятиметровий удар. Його пішов виконувати Владислав Кулініч, який і заробив на собі фол. Але нажаль, реалізувати його не вдалося. Згодом "гірники" відзначилися ще 4-ма голами. Авторами стали Данило Кревсун, Олег Яблонський, Антон Демченко та Владислав Кулініч. 

Майже всі 90 хвилин матчу господарі повністю тримали м'яч під контролем і проводили позиційні атаки, шукаючи вільні зони. 

Поєдинок завершився великою перемогою "гірників" з рахунком 6:0. 

  

Cтартовий склад команди: Набит, Матвійчук, Бакай, Бац, Гетьман, Сметана, Цуканов, Кревсун (с), Кулініч, Демченко, Яблонський.

Голами у складі команди переможців відзначилися: Демченко (2) , Кревсун (2), Яблонський, Кулініч.

Наступний матч команда зіграє вже завтра (02.02.2022) проти СДЮСШОР «Полісся» (U-17) у Щасливому.

Більше фото в Instagram: @mari_hockey ❤️

Лучшее в блогах
Больше интересных постов