Tribuna/Футбол/Блоги/Beograd – gori!/8 запитань до редакції «Трибуни»

8 запитань до редакції «Трибуни»

Спроба універсального списку сардонічних запитань. Вибачте.

Блог — Beograd – gori!
Автор — Ігор87
13 сентября 2021, 21:21
27
8 запитань до редакції «Трибуни»

Здмухнути кількамісячний пил з клавіатури спонукав останній інтерактив між юзерами Трибуни та однією з її авторок – Іриною Козюпою. Спілкування вийшло справді цікавим. Трохи з гумором, трохи з фактажем, а пару разів прямо несподівано глибоко. Води майже не було, хоча куди ж зовсім без неї. Наразі невідомо, кого наступного соцредактори своїми пазурами затягнуть на мулисте та каламутне дно спілкування з планктоном сайту. Тож спробую пофантазувати й написати універсальний перелік запитань для усіх наступних героїнь та героїв.

1. Не секрет, що Трибуна славиться своїм вмінням рятувати людей. В буквальному сенсі рятувати. Чимало співробітників приходили до редакції опинившись у скрутній життєвій ситуації. На межі розпачу. Певно, така політика ріднить Трибуну з тоталітарною сектою родиною. Андрій Сеньків потрапив до колективу через скандальну цензуру на "Футбол 24", Ірина Козюпа прийняла пропозицію через проблеми зі здоров’ям (триматися, Ірино!), Сергій Барановський ходив під адміністративкою за побиття арматурою студента (цей поц сплутав Михайла та Марка Грушевських), а Олег Барков довів до ручки "Олімпік", і той (нарешті) вилетів до першої ліги. А якої стежкою прийшли до редакції ви?

2. Чи може взагалі журналіст вважатися журналістом, якщо протягом своєї професійної кар’єри не назвав "Динамо" могильником талантів, не побажав здохнути "Металісту" та не відкрив жодного патреону для "Карпат"?

3. Головний редактор Трибуни Олег Щербаков слідкує за тим, як автори редакції називають свої блоги (Ірина фіксує це – як він її свого часу квапив). Погодимось з такою політикою, неймінг справді важлива штука – влучне ім’я здатне заінтригувати, спонукає підписатися. Блог Козюпи називається "Апельсинова кава" – вас одразу чіпляє цитриновим флером загадковості та шарму. Барков пише в "Рейс Київ – Амстердам" – перед очима постають тюльпани та ошатні канали, а прямо в бік вітряків на горизонті чимчикує в своїх справах Тіль Уленшпігель. Клименко веде блог "28-й" – думаю всі ми одразу вловили асоціацію химерного стилю автора з відомим магазином коміксів "Двадцять восьмий", що знаходиться в Пітері. Проте одне творіння свого колеги редактор Трибуни дозволив назвати максимально буденно. Як ви гадаєте, за що Олег Щербаков ненавидить автора блогу "Овертайм"?

4. Читачі Трибуни – прогресивна частина суспільства, і в жодному разі не сексисти. Тому питання поставлене авторці "Апельсинової кави" необхідно неодмінно переадресувати решті колективу – чи був у вас секс з професійним футболістом?

5. Уявіть ситуацію: у вас інтерв’ю з Олександром Алієвим. Андрій Сеньків після такого забухав з героєм сюжету, Ірина Козюпа взагалі на нього не прийшла. А як би вчинили ви, Микито Сергійчук? Варіанти відповідей на попереднє запитання прохання не дублювати. Завсідники Трибуни не на стільки толерантні. Дякую.

6. Ви на блозі "Beograd-gori", тому доведеться бодай одне питання прочитати про Сербію. Хорватсько-боснійський письменник Міленко Єргович в книзі "Жертвам сниться велика воєнна перемога" пише: "На превеликий подив, навіть у телевізійних програмах Сербської Крайни розповідали про хорватські футбольні поразки. Диктор не забув наголосити на тому, що серби не стали чемпіонами Європи з футболу виключно через санкції. Бо доки не було санкцій, "Црвена Звезда" завжди "перемагала всіх". Я вперше пожалкував, що сербів не пускають до Європи. Наше найбільше нещастя могло б видатися меншим уже тому, якби те саме сталося і з сербами". З поправкою на сучасні українські реалії, а саме на Донбас та Крим, що найперше приходить вам на думку після прочитаного? Можна інкрустувати цю відповідь матюками, ми зрозуміємо.

7. Чому Микола Решнюк за 9 років на Трибуні досі не написав жодного статусу? Принаймні пояснив би там громаді, чому він не підписаний на блог колежанина "Овертайм" але підписаний на сторінку "Тверезий погляд"? В принципі, друге і так досить очевидно витікає з першого але все ж.

8. Фінальне. Типу місце для чогось чистого, теплого та підбадьорливого. Не секрет, що нові кадри потрапляли до Трибуни трьома способами. Їх запрошував особисто Олег Щербаков, їм кидав "бомжа" лисий та просив передзвонити, або ж через оголошення та співбесіду. Який варіант, на вашу думку, найбільш дієвий для потрапляння числа редакції? Інтим та редагування відділу ставок не пропонувати.

П.С. Всі персонажі вигадані, усі співпадіння випадкові. Джоковіч шампіон. Прошу не ображатися, все написане є жартом. Крім того, де про Джоковіча, ясна річ.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Регбі проти апартеїду
1 января 2022, 14:40
19
Контейнер для сміття
25 декабря 2021, 16:05
22
Все посты