Tribuna/Футбол/Блоги/Beograd – gori!/Hristos vaskrse! Voistinu Voskrese! – як спорт Сербії святкує Пасху

Hristos vaskrse! Voistinu Voskrese! – як спорт Сербії святкує Пасху

Зібрав все найкраще по сербських інстаграмах

Блог — Beograd – gori!
Автор — Ігор87
19 апреля 2020, 16:22
2
Hristos vaskrse! Voistinu Voskrese! – як спорт Сербії святкує Пасху

"Црвена Звезда" – найтитулованіший футбольний клуб Сербії. 55 трофеїв, серед яких Ліга Чемпіонів та Міжконтинентальний кубок.

Запиляли навіть лайфхак, як правильно фарбувати яйця.

Анна Івановіч – тенісистка. 5 здобутих титулів ITF, 15 виграних турнірів WTA, 1 чоловік Бастіан Швайнштайгер.

"Партизан" – другий (ну, це поки що) футбольний клуб Сербії за титулами. 46 трофеїв, перша команда зі Східної Європи яка дебютувала Лізі чемпіонів.

"Гробарі" лишилися вірними своєму чорно-білому стилю навіть у привітаннях на Пасху.

Новак Джоковіч – 17 перемог на турнірах Великого шолома, чинний намба ван у світовому рейтингу тенісистів. Фоточці вже встиг поставити вподобайку Даріо Срна. Мира и Љубави у срца и у ваше домове – ну як таке не залайкати ?

Школа бусідо в містечку Шабац. Свято святом, але одягнути пасхальних зайців у маски буде не зайвим.

Йована Стевановіч – волейболістка. Фото з прогулянки порожнім Белградом. До цього сербська влада ввела жорсткі комендантські години у місті, після 17.00 ніхто не мав права виходити вулцю. Ситуація в місті критична –з вірусом шпиталізовано навіть сина президента Сербії, помер держсекретар уряду.

Мілован Рістіч – футбольний суддя. Працював лінійним рефері на київському фіналі Ліги Чемпіонів в 2018 році. Не зарахував гол Бензема в першому таймі.

Цеца Ражнатовіч – багіня. Екс-президент футбольного клубу "Обіліч" та натхненниця "Деліє" – угрупування ультрас "Црвени Звезди".

ФК Воєводина. Гайс, та найміть ви вже собі гарного знавця фотошопу! Будь-ласочка.

Нєгош Петровіч - півзахисник "Црвени Звезди". Виклав відео з биттям пасхальних яєць. Якщо він так само влучає по м'ячу, то 5:0 від збірної України то ще по-божому.

Іванна Шпановіч – легкоатлетка. Виклала власну креативну писанку. Вочевидь, готується до нових заруб з пані Бех навіть на карантині.

Дуже багато нароблено пасхальних сторіз. Тіана Бошковіч – волейболістка, головна надія збірної Сербії на майбутній Олімпіаді. Філіп Костіч – гравець "Айнтрахту". Але автор трохи рукожоп, який не вміє додавати на них посилання. Вибачте.

п.с.

Не спортивне. Пасха, привід показати свою людяність. Посол Боснії та Герцеговини в Індонезії забрав з карантинячої буцигарні двох сербських студентів, які в період епідемії опинилися в цій країні. До себе до додому, щоб відсвяткувати Пасху.

Всіх з Пасхою! Всім тільки по 36.6.

.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Регбі проти апартеїду
1 января 2022, 14:40
19
Контейнер для сміття
25 декабря 2021, 16:05
22
Все посты