Tribuna/Баскетбол/Блоги/Beograd – gori!/Особистості Трибуни - в сучасній музиці Сербії

Особистості Трибуни - в сучасній музиці Сербії

За мотивами національного відбору на Євробачення теж захотілося долучитися до музики.

Блог — Beograd – gori!
Автор — Ігор87
23 февраля 2020, 16:25
18
Особистості Трибуни - в сучасній музиці Сербії

Старожили Tribuna.com пам'ятають першу тронну промову головреда. Там було трішки про спорт і багато про єгермайстер. Працюючи з Болотніковим у "ТаТоТаке" по Оковита-штрассе весело крокує пан Михайло Співаковський - хто ми такі, щоб вимагати стійкості від його наступника на посаді редактора кращого спортивного сайту країни.

Випадково трапилося відео з якоїсь з робочих нарад колективу Трибуни. Клименко просив це не викладати але моя жага хайпу безжальна.

Бадьорий марш з легким австрійським акцентом. Крокувала гвардія короля Петра. Ну, ви знаєте - цей Джоркаєф...

Одна з найпопулярніших (принаймні так пишуть в інтернетах) народних пісень США. Адаптована сербськими "гробарями" під місцеві футбольні реалії. Чим не пісня про єдину дівчину у редакційному збіговиську.

Передивившись кілька годин сербських кліпів зрозумів одну річ - інстаграм Ірини Морозюк в порівняні з ними, то офіційна сторінка монастиря кармеліток. Чогось здається, що пісня цілком відповідна для опису побутування цього персонажа: він точно не без єлейного трепету ставиться до брендованого шмаття у власному гардеробі.

Головний оперуповноважений Трибуни по Німеччині. Часто не розумію, про що він пише (стрілочки якісь, графіки) але переконаний, це неймовірно працемістко та автентично. Така ж і пісня.

Серби, як не дивно, корінний етнос Німеччини. Побийте вікна тому хто говорить, що західні слов'яни то тільки поляки, чехи та словаки. Є ще лужицькі серби, живуть у східнонімецьких Верхній та Нижній Лужиці. Їхній гімн мовою оригіналу називається "Рідна Лужиця". Самі вирішуйте скільки в цьому заголовку сербських, німецьких чи українських слів.

Кароліна Ейк, лужицька сербка. Займається грою на музичному електронному інструменті "термен". Виходить дуже незвично, хоча й дивно. І не зрозуміло як, ЯК вона це робить ?

Головний футбольний мандрівник-безхатько сайту. В контексті чемпіонату світу з футболу у Катарі думаю це відео більш ніж актуальне.

Свіжа кров соціальної редакції. Педагог за дипломом і покликанням, чиє серце навіки віддане дітям - своїм вихованцям. Сухомлинський нашого часу.

Борець за правду у морі тоталітарного модераторського моря. (Хоча направду людей з такими ж поглядами тут не бракує). Турботливо несе всім яскраве помаранчево-чорне сонце. Антитоталітраний Rammstein по-сербськи. Хоча теж мені борець - його взагалі хоча б раз банили на Трибуні ?

Пісня про Ніколу Йокіча, сербського баскетболіста, який вирушив підкоряти НБА. Трибунівське побутування Осома, то майже про те ж саме про всіх нас: всі ми часом заглядаємо у шпарину за океан, довідатися, що там у них і як.

Тут все на поверхні. Працівник редакції і боксер, тож майже напевно найбільше за все в світі любить бити людей. За помилки в правописі.

Анастасія Ражнатовіч - донька власника футбольного клубу "Обілич" Желько Ражнатовіча. Так, я знаю що останній в десяту чергу став відомим як спортивний функціонер, але ж ми на спортивному, а не політичному сайті, бгг.

У Сербії Анастасія Жельківна - місцева інста-діва. Коли мова заходить про соцмережі, і когось з трибунівської спільноти, то у мене тут лише одна асоціація: American Outlaw

Будь-який. Абсолютно будь-який новинар Трибуни. Підйом о шостій ранку щодня, 20-30 новин на годину. Герої, змушені до цурочки дивитися всі випуски "Трендеця" про Владу Седан та її собак, щоб потім вбити цим контентом всю новинну стрічку:  Богдан АндриюкОлег МаглеваныйРоман ТемныйОлег Мищук, Николай Сергейко.

Все одно швидше за все ніхто не піде перекладати текст цієї пісні, тож полишу тут хоч початок:

"Мозок перед комп'ютером, їм нездоровий харч:

Лише слабакам легко дістати дешеві наркотики.

ЄС нас чекає, та наш холодильник мов аптека,

В нас є хліб та кетчуп, і могли б спати спокійно

Та по телевізору показують теніс..."

Другие посты блога

Регбі проти апартеїду
1 января 2022, 14:40
19
Контейнер для сміття
25 декабря 2021, 16:05
22
Все посты