Tribuna/Футбол/Блоги/Beograd – gori!/Якою була б футбольна команда зібрана з Шевченків

Якою була б футбольна команда зібрана з Шевченків

9 березня прогресивна частина людства відзначатиме 205 день народження Тараса Шевченка. Пропоную долучитися до торжеств переглянувши склад футбольної команди якби та формувалася з спортсменів з прізвищем Шевченко. Поетові випало дуже багато страждати протягом свого життя, тому його команда гратиме максимально жорстко, агресивно і з купою форвардів

Блог — Beograd – gori!
Автор — Ігор87
7 марта 2019, 22:32
13
Якою була б футбольна команда зібрана з Шевченків

                                                                                                                          "Мені тридцятий вже минало.

                                                                                                                           Я грав у дублі ФК "Львів".

                                                                                                                           Чому ж я неню не послухав,

                                                                                                                           І в технікум не поступив..."

9 березня прогресивна частина людства відзначатиме 205 день народження Тараса Шевченка. Пропоную долучитися до торжеств переглянувши склад футбольної команди якби та формувалася з спортсменів з прізвищем Шевченко. Поетові випало дуже багато страждати протягом свого життя, тому його команда гратиме максимально жорстко, агресивно і з купою форвардів

Воротарі

Микита Шевченко (1993 р. н.) - "Зоря", "Шахтар", "Карпати". Ледь не всі говорили про те, що в часи виступів за луганчів він був чи не найперспективнішим кіпером чемпіонату. 60 матчів за "Зорю" відкрили для нього дорогу до збірної. Проте оренда до "Шахтаря" явно не пішла на користь кар'єрі. Шуст, Худжамов, Каніболоцький, Плетікоса, Рибка, Лаштувка, Ковалевскі, Сарнавський - "кроти" мають пристойний "цвинтар" воротарів які так у них і не прижилися. З вірою в краще, сподіваємося Микита ще покаже себе.

Олексій Шевченко (1992 р. н.) - "Металург" Запоріжжя, "Зоря", "Карпати", "Шахтар". Вихованець запорізької школи воротарів, чи не найтоповішої у країні. Спочатку все було добре, але потім сталася тріщина - хлопця підписало "Динамо" де пробитися до першої команди так і не вийшло. Транзитом через "Говерлу", кілька грузинських лавашних, "Зорю" та "Карпати" він потрапляє до "Шахтаря". Оскільки Андрій Пятов все ще безальтернативно в строю, закінчити шкіц про Олексія можна двома останніми реченнями з попереднього абзацу.

Захист

Сергій Шевченко (1960 р. н.) - більше сотні матчів за "Кривбас". Виступав за "Металіст", "Хімік", "Автомобіліст", "Суднобудівник" - як справжній нащадок Кобзаря ніколи не зупинявся і творив, шукав себе збираючи флеш рояль усіх можливих робітничих професій. Це, звісно, жарти. Футбольна біографія Сергія Шевченка щира немов захоплююча книга. Можливо, це не "Маятник Фуко", але ми самі не Умберто Еко. 80-90 роки в українському футболі з це як той підступний та загадковий Фронтир, історію котрого потрібно нормально написати. Не Барселоною єдиною.

Назарій Шевченко (1996 р. н.) - вихованець харківського "Металіста", запалював у "Колосі" з Ковалівки. Наразі у складі волочиського "Агробізнесу" намагатиметься пробитися до УПЛ, перейшов до них в березні цього року.

Оскільки шевченчиків хлібом не годуй, а дай пограти у нападі (генетична пам'ять та жага пімсти нащадкам Енгельгарда), маємо підсилити захист команди. Топових футболістів для цього надто мало, тому ми підемо іншим шляхом. Пропоную для підстраховки поставити на фланги сестер Антоніну (1984 р. н.) та Валентину (1988 р.н.) Шевченко. Перша ейкей Пантера, друга – Пуля. Народилися обидві в Киргизії, мають громадянства Перу. Чемпіонки світу з муай-тай, бойових єдиноборств, перші сестри-бійці в історії UFC. З 2008 року пані Шевченко беруть участь у змаганнях зі стрільби з пістолетів. Запускайте Берлагу Неймара, подивимося скільки він проти них протримається.

Півзасхист

Глеб Шаўчэнка (1999 р. н.) - "Славія-Мозир". Перспективний персонаж, наймолодший у цьому списку. Поки що ще росте, активно викликається до молодіжок. Хоча Тарас Григорович в його віці вже по повній відсмалював у Пітері ночами малюючи дамочок у Літньому саду. Глібко ж поки ще сидить у білоруському Мозирі. Хоча б поїхав вже до чемпіонату Казахстану - доріжка нащадком вже протоптана.

Максим Шевченко (1980 р. н.) - народився у Казахстані, тож схоже на шкільних уроках літератури нам говорили не все, і дехто на Аралі не тільки малював офорти. Максим виступав за купу різних казахських клубів (за тамтешніми мірками цілком топових - "Тобол", "Кайрат, "Шахтар") та у РФ (дебютував в РФПЛ у 17 років). Також встиг награти 11 матчів за збірну Казахстану.

Віталій Шевченко (1951 р. н.) - народився в Баку, де починав грати за місцевий "Нефтчі". Потім було київське "Динамо" розкритися у котрому завадила травма - лише 7 матчів за три роки. Більшу частину кар'єри провів у одеському "Чорноморці". Як тренер досягав крутих вершин - двічі вигравав чемпіонати високогірної Болівії.

Сергій Шевченко (1960 р. н.) - капітан "Таврії", кращий гравець і переможець першого чемпіонату незалежної України.

Напад

Ігор Шевченко (1985 р. н.) - "КС", "Факел", "Анжи", "Уфа", "Торпедо", "Арсенал" Тула, "Сибір", "Луч-Енергія", "Жемчужина-Сочі", "Терек", "Єнісей", "Сизрань-2003", "Манчестер Юнайтед (о, ви ще читаєте цей список ? Спокійно, в Манчестері він не грав - перевірка  когнітивної активності). Так, він не зірка. Це футболіст з когорти тих, котрі все життя працюють як ті воли. Не сидять на контрактах, а буквально гризуть газони в кожному матчі.

Яўген Шаўчэнка (1996 р. н.) - "Мінськ". В футбол його привела мама, возила на тренування особисто. Одного разу, коли він був ще зовсім малим, Євгена вигнали з клубу - за матюки. Маман взяла чадо за вухо і потягла вибачатися. Якби не той випадок то можливо той так і не став футболістом. Ось що він говорив про неї білоруській трибунці: "Їй завжди подобався футбол, вона часто ходила на стадіон "Динамо". Разом з нею з самого дитинства дивилися матчі Ліги Чемпіонів і вболівали за "Мілан". Мабуть зрозуміло чому :)".

Андрій Шевченко (1976 р. н.) - "Динамо", "Мілан", "Челсі" - без коментарів. Цар. Повелитель. Небожитель. #НашеВсе

Тренер

Сергій Шевченко (1958 р. н.) - грав за миколаївський "Суднобудівельник" та херсонський "Кристал". З останнім в якості тренера виграв другу лігу. Тренером запалював в Охтирці, пройшовши з нею шлях від другої ліги до УПЛ.

П.С. Почитайте, це теж цікаво

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Регбі проти апартеїду
1 января 2022, 14:40
19
Контейнер для сміття
25 декабря 2021, 16:05
22
Все посты