Tribuna/Футбол/Блоги/Beograd – gori!/На яких персонажів «Гри престолів» схожі футболісти «Шахтаря»

На яких персонажів «Гри престолів» схожі футболісти «Шахтаря»

Блог Mad Librarian проводить несподівані параллелі на честь прем’єри 7-го сезону.

Блог — Beograd – gori!
Автор — Ігор87
17 июля 2017, 08:07
24
На яких персонажів «Гри престолів» схожі футболісти «Шахтаря»

Блог Mad Librarian проводить несподівані параллелі на честь прем’єри 7-го сезону легендарного серіалу.

Напевно, найочевидніший варіант схожості – лейтенант (згодом стане капітаном) Молодших синів Дааріо Нахаріс та капітан «кротів» Даріо Срна

Життя дає Сірому Черву не надто багато приводів для посмішок, тому той завжди серйозний та максимально зосереджений. На відміну від його шахтарського двійника Тайсона - одного з найпозитивніших людей усієї УПЛ.

Щоправда, на схожість з лідером Бездоганних досить серйозну заявку робить і Фернандіньо.

Тайсон також може бути схожим на іншого персонажа «Гри Престолів» – леді Міссандею, праву руку Дейнеріс. Щоправда, і тут серед «кротів» не обійшлося без конкуренції

Оллі, наймолодший мешканець Чорного замку, котрого всі просто-таки зненавиділи за вбивство найгарячішої штучки серіалу Ігрітт, схожий на Сергія Кривцова. Коли останній лажає в захисті, то емоції стосовно нього виникають часом такі ж, як і до його «колеги» з Нічної варти після того фантального пострілу з лука.

Пітер Бейліш мріє рано чи пізно зайняти Залізний трон. Мабуть, подібні амбіції має і Паулу Фонсека. Бо ж Ліга Європи – це добре, але Ліга чеміпонів, як говорив класик, зовсім інший турнір...

Володар Кварту Ксаро Ксоан Даксос, що вскочив у халепу через трабли з громадянкою Таргаріен, схожий на Джуліуса Агахову. Неприхована любов до роскоші останнього і його манера одягатися миволі змушують сприймати нігерійця, як чинного прем’єр-міністра якоїсь з африканських держав.

На відміну від Брана Старка, з ногами у Тараса Степаненка все добре (зуб за зуб Джейме – не даремно тобі відітнуть руку), про що має чудово пам’ятати Віталій Бордіян.

Якщо всюдисущого Варіса весь Вестерос вважає чи найбільш таємничим персонажем, то Ярослав Ракицький в чомусь теж відповідає подібному амплуа.

Король Андалів та Перших людей, Лорд Семи Королівств Джофрі Робертович (не факт) Баратеон і його двійник – підкорювач Уфи, приборкувач Рахіма Стерлінга та принц манчестерський Олександр Зінченко.

 На цьому все, дякую за увагу. Хорошого вам сезону. Будьте на сторожі – зима близько

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Регбі проти апартеїду
1 января 2022, 14:40
19
Контейнер для сміття
25 декабря 2021, 16:05
22
Все посты