Tribuna/Футбол/Блоги/Beograd – gori!/Чому В'ячеслав Шевчук пішов з «Шахтаря» ?

Чому В'ячеслав Шевчук пішов з «Шахтаря» ?

Ексклюзивна новина від «Noname Telegraph»

Блог — Beograd – gori!
Автор — Ігор87
1 апреля 2017, 06:07
9
Чому В'ячеслав Шевчук пішов з «Шахтаря» ?

Журналіст британського порталу «Noname Telegraph» Джон Доу повідомив справжні причини закінчення кар’єри В’ячеслава Шевчука. Виявляється, ветеран команди вирішив завершити виступи за «Шахтар» через один інцидент який стався влітку минулого року. «13» ігровий номер, виступаючи під котрим гравець ставав володарем кубку УЄФА та шестикратним чемпіоном країни, за рішенням тренерського штабу було віддано потенційному новачку команди. «Шахтар» традиційно продовжує активно працювати на південноамериканському ринку і влітку провів клубну фотосесію з черговим спортсменом котрий прибув із Бразилії. Новачка звуть Олег Верняєв і в цій країні він брав участь у Олміпійських іграх очікувано вигравши золоту медаль. Йому лише 23 роки (Шевчуку виповнилося 37), тож це виглядає логічним кроком в аспекті процесу омолодження команди. Окрім цього, на думку Джона Доу, логіка тренерського штабу полягає в тому, що олімпійський чемпіон з вправ на брусах Верняєв на позиції крайнього вінгера вкрай ефективно подаватиме аути – викидаючи м’яч в будь-яку точку в радіусі половини поля.

Власне саме тому, припускає журналіст, в грудні минулого року В’ячеслав і вирішив не продовжувати подальшу співпрацю з командою не ставши використовувати всі наявні в себе досить вагомі аргументи. Наразі футболіст ангажований до роботи з телеканалом «Футбол»: «Думаю, мені буде не складно аналізувати гру своїх колишніх партнерів по збірній. Я вже закінчив кар'єру футболіста і буду налаштовувати себе на новий лад, на іншу роботу», відзначив він. «Якщо це вдається навіть Віктору Леоненку, то і в мене точно все вийде. І досить вже писати про ньго у своїх роботах на турнірі «кращий блогер України» на Трибуні» – на останок не додав Шевчук.

Фрагментарність фактів не дає можливості вичерпно говорити про всі деталі цієї ситуації у середині донецького клубу. Офіційна прес-служба «Шахтаря» жодних комюніке які б підтвержували чи спростовували конфлікт поки що не надавала. Єдиний коментар з цього приводу висловив літературний редактор все того ж британського «Noname Telegraph» Артем: «дана інформація навряд є правдивою, і я взагалі маю великі сумніви у її достовірності» (в пер. з англ.: «blia che za bred»).

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Регбі проти апартеїду
1 января 2022, 14:40
19
Контейнер для сміття
25 декабря 2021, 16:05
22
Все посты