Tribuna/Футбол/Блоги/Beograd – gori!/7 образів кіногероїв, які б підійшли президентам клубів УПЛ

7 образів кіногероїв, які б підійшли президентам клубів УПЛ

Образи яких кіногероїв підійшли б президентам клубів УПЛ.

Блог — Beograd – gori!
Автор — Ігор87
23 февраля 2017, 00:04
11
7 образів кіногероїв, які б підійшли президентам клубів УПЛ

Віталій Кварцяний ("Волинь")

Він запросто здатен нацькувати вівчарку на своїх підопічних під час тренувань. Список катувань строкатий - Кварцу і жбурнути бутсу у голову футболісту не складно. Проте й на матчах чи під час інтерв’ю він не особливо соромиться навколишньої публіки: нарізки з його діалогами рясно прикрашають усі можливі хіт-паради з вітчизняного футбольного трешу. Гравців, безперечно, шкода. Але він такий як є. Без нього УПЛ точно втратила б у колориті.

Кіногерой: Цар Леонід ("300 спартанців")

                             

Ігор Суркіс ("Динамо")

Після золотої ери великого ВВЛ "Динамо", здається, живе за одним сценарієм. Спочатку запрошується новий тренер. Категорично обіцяє назавжди відродити минулу велич. Він починає натхненно працювати і навіть спочатку досягає певних успіхів. Проте незабаром світла смуга завжди змінюється сірою, а потім провисає центральна вісь. Вчорашні вірні завзято починають ненавидіти тренера і той, зрештою, йде собі геть отримуючи в спину не одне прокляття. І так кожного разу. Очевидно, великою мірою це наслідок політики президента котрий не хоче або не може кардинально змінити щось у такій системі. Немов його цілком влаштовують ті регулярні променади по колу за одним і тим же сценарієм.

Кіногерой: Філ Коннорс ("День Бабака")

                          

Ігор Коломойський  ("Дніпро")

Цей президент часом надто імпульсивний, бо запросто здатен на всю країну оприлюднити телефониий номер Ігора Михайловича. Він не надто сентиментальний і мислить досить раціонально, адже навіть після образливого варшавського програшу "Севільї" об'єктивно нагадував своїм понурим футболістам про дике везіння у грі з "Карабахом". Харизматичний, чого вже там. Проблема лише в тому, що більшість усих тих його непересічних якостей (до яких безперечно належить і рахунок в банку) не завжди належним чином підпорядковані безапеляційному служінню на користь своїй футбольної власності. Їхні взаємини скидаються радше на холодний пуританський шлюб ніж на латиноамериканські пристрасті. Чи просто на пристратсті. Хоча б якісь. Відатак, швидше за все, його "Дніпро" після фіналу ліги Європи доживає останні місяці ?

Кіногерой: король перехресть Кроулі ("Надприроднє")

                                    

Петро Димінський ("Карпати")

Володіючи клубом з славною історією, прекрасним стадіоном та армією чи не найвідданіших у всій країні фанатів цей чоловік не надто переймається долею усих трьох. З одного боку досить жваво (за українськими мірками) продаючи гравців до "Севільї" чи "Шахтаря" його "Карпати" постійно потрапляють у різні халепи – зняття очок, судові тяганини, борги по зарплаті. Він же, здається, просто живе власним життям не зважаючи на все це. Клуб сприймається ним радше як та валіза без ручок котра до того ж потрапила під опіку без жодного його на те бажання.

Кіногерой: Френк Галахер ("Безстижі"). Тут без відео, цензура і все таке.

Сергій Кузьменко ("Олександрія")

На фоні загального падіння рівня УПЛ їх цілком заслужено називали українським "Лестером". Вони справді вселяли хоч якусь кволу надію у завтрашній день. "Олександрія" по-дитячому щиро хотіла вирватися у єврокубки. Про це неодноразово наголошував їхній президент – з натхненням, ентузіазмом та щирою вірою у власні слова. Звучало переконливо. Цього сезону вони нарешті спробували себе Європі. Безумовно, суперник був аж надто серйозним як для дебюту. Безумовно, всі перемоги у них ще ще попереду. Але поки що вийшло лише так.

Кіногерой: Рендл Патрік Макмерфі "Пролітаючи над гніздом зозулі"

                               

Владислав Гельзін ("Олімпік")

Президент цього клубу чи не у найскрутнішому становищі серед усієї ліги: статки порівняно з іншими не надто великі, грати доводиться на чужих стадіонах і на відстані від й без того нечисленних фанатів. Але як професійний гравець у покер той витискає максимум при мінімально хороших картах на руках - команда спокійно вийшла на другий етап чемпіонату у першій шістці, тож навіть змагатиметься за єврокубкову осінь.

Кіногерой: Фелікс ("Блеф")

                                  

Ринат Ахметов ("Шахтар")

Напевно, особа президента "Шахтаря" є найбільш контраверсійною у цьому списку. Він є об’єктом чи не найбільшої ненависті противників. Мабуть, величезна армія його антагоністів мріє про суд над ним. Щоб той, нарешті, відповів за все: за ті пісеньки Даріо, за "браво федерацію", за 5 чемпіонств підряд, за -13 цього сезону. Щоб він, нарешті, зізнався у всіх своїх гріхах.

Кіногерой: Тіріон Ланістер ("Гра Престолів")

                             

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Регбі проти апартеїду
1 января 2022, 14:40
19
Контейнер для сміття
25 декабря 2021, 16:05
22
Все посты