Tribuna/Футбол/Блоги/LF - вболіваємо за Верес!/«LuckyFans» - рік на користь українського футболу

«LuckyFans» - рік на користь українського футболу

Спільноті «LuckyFans» виповнився 1 рік. За цей час ми накопичили чимало досвіду. І уже готові ділитися ним з охочими. Члени нашої спільноти уже долучилися до консультування інших клубів (і не лише футбольних).

Автор — LuckyFansVeres
12 октября 2017, 12:37
«LuckyFans» - рік на користь українського футболу

Спільноті "LuckyFans" виповнився 1 рік. 4 жовтня 2016 р. ми почали у якості громадської ініціативи.

З одного боку рік - це замало. З іншого - нам вдалося за цей час чимало зробити корисного для "Вереса", для розвитку вболівальницького руху на Рівненщині та України загалом.

Ми запустили свій вболівальницький відеопроект "Погляд із трибун". Аналізуємо на наш "хлопський розум" матчі нашої - так, саме нашої - "червоно-чорної" команди, спілкуємося з представниками менеджменту народного клубу, футбольними функціонерами, вболівальниками etc.

Ми об'єднали активних вболівальників, виготовляємо власні рози, одяг, сувенірку, частину коштів від реалізації спрямовуємо на добрі справи - купуємо дітям м'ячі, книжки. Благодійність - це важлива частина нашої діяльності.

У нас є свої банера, заряди, якими з трибун спрямовуємо команду до перемоги.

Наше "агентство" #LuckyFansNews, яке забезпечує вболівальників новинами із життя команди й народного клубу, робимо live-трансляції різноманітних заходів, подій, товариських матчів. Ми робимо свої відео- і фотозвіти з домашніх і виїздних матчів.

Ми стимулюємо нинішніх менеджерів народного клубу, маємо вплив на керівництво, створюємо здорову конкуренцію, що сприяє поступу "Вереса" на теренах України. Ми робимо все задля закріплення у свідомості інших, що наш "Верес" - фе-но-мен.

Оглядаючись, нині з посмішкою згадуємо, як рік тому нам закидали, що ми чийсь проект. Упродовж року доводилося чути, що ведемо себе нескромно, що ми нібито "самопіарщики". Ми все це слухали і діяли. І продовжуємо творити.

Віднедавна - із 16 вересня - ми зареєстрували громадську організацію і маємо намір розвивати вболівальницький рух і спорт на теренах Рівненщини та України. Уже 35 осіб асоціюють себе з "LuckyFans" і сплачують внески для розвитку організації.

Ми вдячні нашим партнерам - ТМ ІНТЕР-БЕТОН, ЯБКО, ТМ ЩЕДРИК, lounge-bar TOCHKA, ТМ Рівень, РА ОРІОН, AVTO plus - за підтримку і сприяння: дякуємо, що ми з вами разом.

Чому я так докладно все зазначаю? Ми доводимо, що лікарі, соціальний працівник, радіоведучий, медсестри, PR-спеціаліст, голова ОСББ тощо можуть створити незалежний фан-клуб, який сприятиме розвитку футбольного клубу і створенню вболівальницької культури. Усе згадане ви уже можете започатковувати у своїх клубах і містах.

За рік ми накопичили чимало досвіду. І уже готові ділитися ним з охочими. Члени нашої спільноти уже долучилися до консультування інших клубів (і не лише футбольних).

Мій клуб - моє життя!"Верес". Рівне. "LuckyFans".

Дружимо! http://luckyfans.club

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты