Tribuna/Футбол/Блоги/Лора у футболі/«Динамо» володар Суперкубку України 2019

«Динамо» володар Суперкубку України 2019

Кияни роблять камбек за 3 хвилини та забирають суперкубок

Автор — Lora_sports
29 июля 2019, 00:42
«Динамо» володар Суперкубку України 2019

З перших хвилин Шахтар взяв матч під свій контроль та почали створювати небезпечні моменти. Аж через 10 хвилин кияни створили перший момент для себе, але без результативно. Виділити складі киян можна Шепелєва з його прекрасними діагоналями й досить активного лівого захисника Миколенко. Вже у середині тайму добре пробивав Тарас Степаненко. Швидко відповів на удар гірників і Беньямін Вербіч, але не досить добре віддав пас на словенця Бесєдін. Під кінець тайму донеччани притиснули суперника до воріт та створили декілька моментів. Спочатку удар Ісмаїлі, а потім вже у компенсований час забили. Кривцов не забив з подачі кутового, Бесєдін невдало вибив прямо на ногу Алана Патріка, який класно пробив в кут воріт.  

Команда Каштру продовжувала атакувати вже в другому таймі, але вдало грає Бурда та Бойко який робить неймовірні сейви. Динамівці старалися відповідати своїми моментами. Гармаш обіграв Степаненка та зачепився за ногу Тараса, арбітр ніяк не відрегував на епізод. Близько до екватора поєдинку пробивав дебютант команди Олександр Караваєв, але вище воріт.

І тут стається щось неймовірне кияни перевертають хід поєдинку на свою користь. Спочатку на 80 хвилині Бурда класно забиває головою з подачі кутового просто без шансів для Пятова. І через 3 хвилини Денис Гармаш робить фантастичний камбек. Де Пена віддав класну передачу на Гармаша, той випередив Хочолаву та в падінні пробив точно у дальній кут воріт. 2:1

НЕЙМОВІРНО ГАРЯЧИЙ ПОЄДИНОК В ОДЕСІ

А як вам результат та гра цього матчу?!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Мадрид-червоний
2 июня 2019, 10:18
3
ЛОНДОН-СИНІЙ
30 мая 2019, 09:40
2
Драматична нічия
11 мая 2019, 20:21
Справжнє ЧУДО
8 мая 2019, 15:30
Сенсація у Києві
4 мая 2019, 21:21
Все посты