Tribuna/Футбол/Блоги/Лора у футболі/Нова «Зоря» — нові перемоги

Нова «Зоря» — нові перемоги

Луганська «Зоря» на виїзді перемагає чорногорську «Будучность»

Автор — Lora_sports
26 июля 2019, 00:34
Нова «Зоря» — нові перемоги

Завдяки дублю Артема Громова та голу Левана Арвеладзе отримала комфортну перевагу над матчем-відповіді у Запоріжжі.

 Оновлена «Зоря» на чолі з досвідченим тренером-європейцем Віктором Скрипником досить добре почала контролювати м‘яч з перших хвилин. Особливо активно діяли фланги команди. Вже на 6 хвилині матчу активні діяли луганців могли призвести до пенальті, Громов скинув м‘яч на Будківського, але при цьому впав після контакту з суперником, але рефері ніяк не відреагував на епізод. Два класні моменти мав півзахисник команди Дмитро Хомченовський, але свій вклад у гол гостів він безперечно вклав. Хомченовський класно протягнув м‘яч по флангу та від на хід Михайличенку, а той прострілив на Громова, який потужно пробив, а м‘яч рикошетом від захисника влетів у ворота. 0:1 — «Зоря» повела у рахунку.

Зоря у свою чергу класно тримала м‘яч та нічого практично не давала створювати супернику. І тут не обійшлося і без другого м‘яча у ворота чорногорської команди. Будківський класно нав’язав боротьбу захиснику Мілічу, в результаті якої м‘яч відскочив до Громова, українець взяв під свій контроль та класно забив у порожні ворота — 0:2.

Після цього гості прогнозовано відступила назад та дозволила супернику грати першим номером. У другому таймі господарі оживились та почали створювати моменти, але нічого не виходило. Чорногорська «Будучность» все-таки добилась свого та скоротила відставання. Перовіч прострілив у штрафний майданчик, а рикошетом від Черебка м‘яч залетів у ворота — 1:2. Інтрига ЖИВА?!

Вже після 70 хвилини команди відчутно втомилися та почалися відбуватися зовсім не футбольні моменти. Але «Зоря» поставила жирну крапку у цьому матчі. Луньов зробив класний рейд по флангу та прострілив на Арвеладзе, який впевнено реалізував момент та зробив комфортний результат — 1:3.

Фінальний свисток! Луганський клуб впевнено перемагають «Будучность», а ми ж чекаємо матч-відповідь у Запоріжжі.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Мадрид-червоний
2 июня 2019, 10:18
3
ЛОНДОН-СИНІЙ
30 мая 2019, 09:40
2
Драматична нічия
11 мая 2019, 20:21
Справжнє ЧУДО
8 мая 2019, 15:30
Сенсація у Києві
4 мая 2019, 21:21
Все посты