Tribuna/Футбол/Блоги/Лора у футболі/Переможний гол від львів’янина

Переможний гол від львів’янина

Швидкий гол Романа Яремчука допоміг збірній Україні виграти у Люксембурга

Автор — Lora_sports
11 июня 2019, 00:33
Переможний гол від львів’янина

Непроста, адже дуже важлива гра нас чекала проти Люксембурга на «Арені-Львів». Непоступливий суперник так можна схарактеризувати збірну Люксембургу. Всі ми пам’ятаємо той важкий матч на виїзді, і той важливий автогол та бажані 3 очки на останніх хвилинах. Феєрична перемога над Сербією, ніщо б не вартувала втраченим очкам у Львові.

Підопічні Андрія Шевченка вже з перших хвилин почали наступати на суперника, спершу сольні проходи Євгена Коноплянки, а потім прекрасний швидкий гол на 6 хвилині матчу. Руслан Малиновський класно подав у штрафний майданчик, а Роман Яремчук виграв боротьбу та вдало пробив головою -1:0. Гол у другому матчі поспіль. Бельгійська зв‘язка в справі.

Через пару хвилин господарі могли подвоїти рахунок, Коноплянка навісив з кутового, а Тарас Степаненко влучив головою у поперечину. Супер момент у лідера Шахтаря. Причому через деякий час у Тараса був схожий момент, але влучних підвела гравця. Господарі відповідали не менш небезпечно, виділявся з-поміж усіх, Жерсон Родрігес. Ініціативна все одно була у гравців збірної України, Коноплянка створював момент за моментом, але вибудована стіна люксембурдців упевнено стояла. Вже під кінець першого тайму, класно пробивав Малиновський, але воротар був на висоті! Потім Люксембург створив найбезпечніший момент для себе, але удача сьогодні була на стороні українців. Мартінс забив гол ударом головою, але арбітр зафіксував положення поза грою!

Другий тайм «синьо-жовті» розпочали активно! Віктор Циганков зробив класний рейд до штрафного майданчика, але ударив надто слабко.

Через хвилину в активну дію вступив Яремчук, але не зумів впоратися з передачею Миколенка. А потім була спека біля воріт українців. Спочатку пробивав Венсан Тілль зі штрафного, класно відбив П‘ятов, а потім Родрігес змістився в центр, і пробив, але наш голкіпер не зворушений у цих епізодах. Кінцівка матчу була досить напруженою, гості тиснули, але П‘ятов вже контролював біля наших воріт.

УКРАЇНА перемогла у надважкому та над виснажливому поєдинку та здобули важливі 3 очки та стала одноосібним лідером групи B з 10 очками в активі!

Дякуємо магічній «Львів-Арені» за таку фантастичну підтримку у цих двох матчах!

Слава Україні

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Мадрид-червоний
2 июня 2019, 10:18
3
ЛОНДОН-СИНІЙ
30 мая 2019, 09:40
2
Драматична нічия
11 мая 2019, 20:21
Справжнє ЧУДО
8 мая 2019, 15:30
Сенсація у Києві
4 мая 2019, 21:21
Все посты