Tribuna/Футбол/Блоги/Лора у футболі/ВІКТОР - ЗНАЧИТЬ ПЕРЕМОЖЦІ

ВІКТОР - ЗНАЧИТЬ ПЕРЕМОЖЦІ

Збірна України знищила Сербію у Львові. Фантастична гра нашої команди!

Автор — Lora_sports
8 июня 2019, 01:16
ВІКТОР - ЗНАЧИТЬ ПЕРЕМОЖЦІ

  Неймовірна і непереможна «Арена-Львів» приймала збірну України. Прогнозований стартовий склад від Андрія Шевченка та максимально небезпечна атака збірної Сербії.

З перших хвилин збірна захопила ініціативу та застосувала високий пресинг. Перші два удари пішли від новоспеченого чемпіона Англії- Олександра Зінченка. У Сербії виділялась активність Філіпа Костіча.

Гостям навіть вдалося вирівняти гру та на деякий час захопити ініціативу.

Але потім вже через 5 хвилин синьо-жовті» показали, хто тут справжній господар!  Спершу пробивав Коноплянка голкіпер команди витягнув удар, а потім добивав Яремчук, але не точно.  І ось настав фантастичний час Віктора Циганкова. Зразкова атака зібраної України, де вінгер Динамо точно замкнув передачу від партнерів.

Та вже через 2 хвилин, Віктор подвоїв рахунок у матчі, неймовірно красивий удар з-за меж штрафного майданчика у дальній кут воріт -2:0.

Вже на початку другого тайму Україна остаточно відправила суперника у нокдаун. Руслан Малиновський віддав на Євгена Коноплянку, де Женя забив класний гол своїм фірмовим ударом, як в старі-добрі часи 3:0. Підопічні продовжували давити сербів в прямому та переносному значенні. Олександр Караваєв прострілив у штрафний майданчик, де автоматично знайшов Романа Яремчука, форвард не розгубився та забив свій дебютний гол за збірну України - 4:0. Шалена хвиля емоцій бушувала на «Львів-Арені». Як же приємно дивитися на таку гру збірної. Але це ще не кінець, Малиновський відібрав м‘яч в центрі поля та віддав пас на Коноплянку, і той у свою чергу показав справжній клас та довів рахунок до непристойного - 5:0.

Один з найважливіших та найкрасивіших матчів за часів Андрія Шевченка! Браво, Україна! Браво, Шева! Браво, Львів!  Неймовірно приємно дивитися на цей красивий почерк гри від України.

Слава Україні!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Мадрид-червоний
2 июня 2019, 10:18
3
ЛОНДОН-СИНІЙ
30 мая 2019, 09:40
2
Драматична нічия
11 мая 2019, 20:21
Справжнє ЧУДО
8 мая 2019, 15:30
Сенсація у Києві
4 мая 2019, 21:21
Все посты