Tribuna/Футбол/Блоги/Лора у футболі/ЛОНДОН-СИНІЙ

ЛОНДОН-СИНІЙ

Челсі у фіналі розгромив Арсенал та виграв кубок Ліги Європи

Автор — Lora_sports
30 мая 2019, 09:40
2
ЛОНДОН-СИНІЙ

Наставник «Челсі» Мауріціо Саррі жодного разу не вигравав єврокубковий фінал, тоді як Емері справжній король фіналів.

Перший тайм команди поводились доволі обережно. Арсенал в свою чергу першими створили момент, але його невдало пробив Обамеянг. Каноніри доволі цікаво проводили перший тайм, створюючи момент за моментом. На 18 хвилині відбувся доволі спірний момент: Ляказетт отримав передачу та вийшов віч-на-віч з Кепою, прокинув м‘яч повз голкіпера і впав на газон. Рефері порадившись з VAR вирішив, що пенальті не було у даному епізоді. Челсі в свою чергу почали створювати момент під кінець першого тайму. Класний удар Жиру витягнув кінчика пальців Чех. І так за підсумками першого тайму, суха нічия- 0:0!

У другому таймі «аристократи» почали показувати свою міць та силу! На 49 хвилині Емерсон виконав ідеально передачу на Жиру, а той в падінні пробив головою та відкрив рахунок у цьому матчі - 1:0. Респект Жиру за те, що не став святкувати гол у ворота своєї минулої команди.

А потім сталася неймовірна злива м‘ячів від підопічних Саррі. Педро більярдним ударом в дальній кут воріт замкнув красиву передачу від Едена Азара - 2:0 Арсенал перебував у справжньому нокдауні, і не міг нічого вдіяти. А Челсі продовжував тиснути на суперника. Через п ять хвилин після голу, Мейтленд-Найлз збив у штрафному майданчику Жиру, у свою чергу арбітер впевнено вказав на позначку. Еден Азар впевнено реалізував пенальті -3:0. Наставник «канонірів» Унаї Емері відразу відреагував на ці голи, та випустив на поле свіжого Івобі, який подарував маленьку ікринку надії на камбек. Нігерієць сильно пробив в дальню стійку з-за меж штрафного майданчику та скоротив відставання у рахунку-3:1!

Однак Азара та компанії це відверто не сподобалось. Жиру віддав класну передачу на бельгійця, а той точно пробив у дальній кут воріт від Чеха. Напевно, це останній гол Азара у футболці Челсі.

 А Челсі у свою чергу стали переможцями Ліги Європи 2018\19, Олів’є Жиру найкращим бомбардиром з 11 м‘ячами, Вілліан найкращий асистент, Азар найкращий гравець матчу, а для Саррі це перший трофей у кар’єрі.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Мадрид-червоний
2 июня 2019, 10:18
3
ЛОНДОН-СИНІЙ
30 мая 2019, 09:40
2
Драматична нічия
11 мая 2019, 20:21
Справжнє ЧУДО
8 мая 2019, 15:30
Сенсація у Києві
4 мая 2019, 21:21
Все посты