Tribuna/Футбол/Блоги/Лора у футболі/«Шпори» повстали із мертвих

«Шпори» повстали із мертвих

Лукас Моура убив своїх хет-триком «Аякс» та подарував «Тоттенгему» фінал Ліги Чемпіонів.

Автор — Lora_sports
9 мая 2019, 14:11
3
«Шпори» повстали із мертвих

На початку матчу господарі прогнозовано пішли вперед та почали створювати небезпечні моменти в той самий час «Тоттенгем» виглядав трохи розгубленим, адже не був готовий до таких активних дій амстердамців. На 4 хвилині «Аякс» створив перший момент, Тадіч пробив з меж штрафного майданчика, Льоріс парирував. Але голландці не забарилися і швидко відкрили рахунок.

Де Лігт вколотив м‘яч головою у нижній кут воріт майстер повітря 1:0!

«Тоттенгем» зрозумів, що відступати нікуди і пішли вперед. Сон пробив у стійку воріт, а Деле Аллі знайшов корейця, але той знову пробив не точно! Команда Почеттіно продовжувати тиснути на суперника, але в завершальній стадії нічого не виходило!

Цим скористався «Аякс», на 35 хвилині господарі виконали зразкову атаку: де Беек віддав на фланг Тадічу, який викотив м‘яч на Зієша і той не розгубився й вдарив в дальній кут воріт 2:0! Чарівна казка «Аякса» приблизилась ще на один крок, але цьому заваде один ГЕРОЙ матчу!

У другому таймі Почеттіно випустив ще одного нападника іспанця Льоренте, щоб вирватися зі скрутного становища! За пару хвилин, «шпори» все ж таки добилися свого та відіграли один м'яч Деле Аллі та Лукас Моур зметикували це гол на двох, перший асистував, а другий забив в нижній кут голкіпера! 2:1 Все тільки починається...!

«Тоттенгем» почав і надалі тиснути та заставляти захисників господарів помилятися. І все обернулося шоком для «Аякса»: Льоренте не зміг добре пробити, Онана не встиг забрати м‘яч, а Лукас Моур вичавив максимум з моменту та зрівняв рахунок 2:2.

Пристрасні почали кипіти у всієї «Йохан Кройф арени». А «Аякс» був відверто в шоці.

Амстердамців не на жарт розізлилися та почали створювати моменти: Маттейс класно прострілив вздовж воріт, але Тальяфіко не встиг до м‘яча. В одному з епізодів Зієш повинен був став ти крапку у цьому мачті, але примудрився поцілити у стійку воріт! Вболівальники затамували подих, але гола у ворота гостів на жаль, не побачили.

Потім «Тоттенгем» взяв ініціативу у свої руки, на 87 хвилині вже «шпори» могли ховати інтригу, але господарів врятувала поперечина від удару Вертонгена.

Але тут сталося неймовірне чудо, яке створив Моура на 90+6 хвилині, на його неймовірний гол з меж штрафного майданчика можна дивитися вічно! Цей бразильський супергерой подарував перший фінал Ліги Чемпіонів «Тоттенгему» і вбив цей шалено молодий «Аякс» прямісінько на своєму рідному стадіоні при своїх неймовірно крутих вболівальників.

P.S Ах, як же шкода «Аякс» Ці хлопці теж заслужили цей фінал Не пройшли до фіналу, але закохали всю Європу.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Мадрид-червоний
2 июня 2019, 10:18
3
ЛОНДОН-СИНІЙ
30 мая 2019, 09:40
2
Драматична нічия
11 мая 2019, 20:21
Справжнє ЧУДО
8 мая 2019, 15:30
Сенсація у Києві
4 мая 2019, 21:21
Все посты