Tribuna/Футбол/Блоги/Лора у футболі/Сенсація у Києві

Сенсація у Києві

«Динамо Київ» зіграло вдома внічию з «Олександрією» та втратило шанси на чемпіонство, а гості практично гарантували собі бронзові медалі

Автор — Lora_sports
4 мая 2019, 21:21
Сенсація у Києві

У стартовому складі киян відбулися суттєві зміни, замість вилучених у Львові Бурду та Кендзьору замінили Микита Кравченко та Артем Шабанов. Плюс Бойко у якого була застуда, замінив Бущан. А у стартовому складі вийшли Цітаішвілі та де Пена на позиції нападника.

Перший тайм кияни розпочали досить активно, але їх спантеличив прекрасний та швидкий гол олександрівців. На 8 хвилині Цуріков виконав подачу у штрафний майданчик(з помилки Кравченка), а самісінький один Валерій Лучкевич забив м‘яч у порожні ворота. Блискавична атака гостів і рахунок на табло 0:1.

Після пропущеного голу, динамівці активізувалися та почали створювати моменти. Шепелєв пробив поруч зі стійкою, а де Пена не точно пробив головою.

А потім якесь нещастя спіткало Олександрію, Шаран до 30 хвилини виконав дві заміни. Травмувався автор забитого голу та гольової передачі Лучкевич та Цуріков, замість них вийшов Гречишкін та Ковалець.

У перерві Хацкевич випустив Шапаренка, який ледь не зрівняв рахунок, красиво пробив, але влучив у хрестовину воріт Потім стався знову неприємний епізод і знову в Олександрії, травмувався ще один гравець Шендріка замінив Дедечко.Ну начебто перед матчем в Олександрії пробігла чорна кішка.

Потім на 60 хвилині Хацкевич зробив ключову заміну у матчі. Назарій Русин вийшов і відразу ж забив. Циганков класний розрізаний пас віддав на Русина, який у свою чергу елегантно пробив у дальній кут воріт, і зробив рахунок - 1:1.

В кінці матчу біло-сині мали ще декілька моментів, але не реалізували їх. Закономірна та справедлива нічия, яка практично гарантувала «Олександрії» бронзові медалі, а «Динамо» скоріше втратило свої останній шанс на чемпіонство.

Другие посты блога

Мадрид-червоний
2 июня 2019, 10:18
3
ЛОНДОН-СИНІЙ
30 мая 2019, 09:40
2
Драматична нічия
11 мая 2019, 20:21
Справжнє ЧУДО
8 мая 2019, 15:30
Сенсація у Києві
4 мая 2019, 21:21
Все посты