Tribuna/Футбол/Блоги/Лора у футболі/Все вирішиться на туманному Альбіоні

Все вирішиться на туманному Альбіоні

«Айнтрахт» та «Челсі» розписують мирову нічию.

Автор — Lora_sports
3 мая 2019, 14:18
2
Все вирішиться на туманному Альбіоні

Красивий перформанс підготували німецькі вболівальники для своїх футболістів, з такою підтримкою повинна бути безсумнівного й красива гра!

Але, на початку матчу команди нічого не створили, боротьба в центрі поля та безголові моменти.

Потім господарі активізувалися та мали пару гарних шансів, щось створити попереду. Але простріл Костіча і Да Кости були вправно заблоковані лондонцями.

«Челсі» перебувало у зимовій сплячці, коли «орли» впевнено реалізували свій момент. Кості пробігся по фланзі та подав прямісінько на голову Йовічу і той зробив рахунок 1:0. І це все 9 гол серба у цьогорічній Лізі Європи Феноменальний результат нападника

Челсі нарешті прокинулися та почали створювати моменти. Педро пробивав, але не точно. Зрештою добились свого, захисник невдало скинув, а Педро з-під захисників пробив точно і зробив рахунок більш прийнятний 1:1

У другому таймі лондонці продовжували тиснути, але нічого не виходило. Штрафний Луїса, який парирував воротар, пару неточних ударів від Жиру, ніяк м'яч не хотів залітати у ворота.

Наприкінці поєдинку, «орли» взяли під свій контроль, стовідсотковий момент мав Пасієнса, але Давід Дуїс врятував команду вибивши м'яч з порожніх воріт.

Доля путівки до фіналу Ліги Європи буде вирішена на « Стемфорд Бридж»! Чи зможуть німці здолати лондонців та сенсаційно пройти у фінал?!

Другие посты блога

Мадрид-червоний
2 июня 2019, 10:18
3
ЛОНДОН-СИНІЙ
30 мая 2019, 09:40
2
Драматична нічия
11 мая 2019, 20:21
Справжнє ЧУДО
8 мая 2019, 15:30
Сенсація у Києві
4 мая 2019, 21:21
Все посты