Tribuna/Футбол/Блоги/Лора у футболі/БЕНЕФІС КАНОНІРІВ

БЕНЕФІС КАНОНІРІВ

«Арсенал» здобуває вольову перемогу над «Валенсією» та майже одною ногою у фіналі Ліги Європи.

Автор — Lora_sports
3 мая 2019, 14:05
1
БЕНЕФІС КАНОНІРІВ

Все дуже плачевно починалося для господарів, адже швидкий м‘яч від кажанів збив з пантелику, що й годі казати! Але до того, Ляказетт на 1 хвилини просив пенальті у ворота гостів, але є справедливий арбітр Тюрпен та всемогучий VAR.

А ось на 11 хвилині гольовий, а найголовніше точний удар від «Валенсії». Родріго з кутового подав, а Діакабі точним ударом головою замкнув передачу. 0:1-шокований Емері та щасливі іспанці продовжили тиснути на суперника, і ледве не забила. Чех парирував удар Парехо, а згодом Родріго пробив вище воріт.

«Арсенал» зібрав свої сили докупити та показав хто тут господар. На 18 хвилині Обамеянг та Ляказетт створили класний гол. Габонець віддав тонку передачу, а француз забив у  порожні ворота 1:1.

А через деякий час, Ляказетт подвоїв рахунок, класно пробив головою з передачі Джаки, Нето встиг зреагувати, але м‘яч вже перелік лінію воріт 2:1. Шалена радість лондонців!

Другий тайм знову за традицією гарно розпочали іспанці. Але Родріго та Солер змарнували моменти. Александр міг стати повноцінним героєм матчу та зробити хет-трик, але на заваді став воротар Нето! Блискучий сейв.

Але каноніри все-таки добилися свого та забили третій м‘яч, пробив все той же Александр, воротар справився з ударом, а з добиванням Обамеянга ні! Рахунок матчу 3:1.

Все вирішить в Іспанії, але «Арсеналу» не треба завчасно святкувати вихід до фіналу, адже у «кажанів» гол на виїзді, який може переверну все з ніг на голову.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Мадрид-червоний
2 июня 2019, 10:18
3
ЛОНДОН-СИНІЙ
30 мая 2019, 09:40
2
Драматична нічия
11 мая 2019, 20:21
Справжнє ЧУДО
8 мая 2019, 15:30
Сенсація у Києві
4 мая 2019, 21:21
Все посты