Tribuna/Футбол/Блоги/Live блог/🔛 Трансферний центр: Роналду готовий перейти в «Атлетіко», «Барса» і «Челсі» полюють на Кунде

🔛 Трансферний центр: Роналду готовий перейти в «Атлетіко», «Барса» і «Челсі» полюють на Кунде

Розповідаємо про найцікавіші переходи та чутки.

Блог — Live блог
Автор — Tribuna.com
9 августа 2022, 15:26
17
🔛 Трансферний центр: Роналду готовий перейти в «Атлетіко», «Барса» і «Челсі» полюють на Кунде

Tribuna.com веде великий трансферний онлайн-центр, в якому протягом усього літа-2022 розповідатиме про найцікавіші переходи. Відразу уточнимо – тут йтиметься про підписання європейських топ-клубів, але будуть і рідкісні винятки у разі якихось цікавих трансферів з боку скромніших команд.

Поділимо цей пост на дві частини. В одній буде оновлюватися інформація про офіційно підтверджені переходи, а в іншій – найцікавіші трансферні чутки.

26 липня

Джанлука Скамакка, «Сассуоло» → «Вест Гем»

Контракт підписали на 5 років з опцією продовження ще на сезон. Була інформація, що «Сассуоло» отримає 36 млн євро за трансфер плюс 6 млн бонусів.

25 липня

Хосе Кальєхон, «Фіорентина» → «Гранада»

35-річний хавбек перейшов як вільний агент і наступного сезону виступатиме в Сегунді.

23 липня

Ніколас Тальяфіко, «Аякс» → «Ліон»

Угоду підписали до літа 2025 року. Французький клуб заплатив «Аяксу» 4,2 млн євро.

22 липня

Олександр Зінченко, «Манчестер Сіті» → «Арсенал»

Нарешті! Лондонці не озвучили деталі контракту з 25-річним українцем, а лиш відмітили, що він довгостроковий. Раніше повідомлялося, що угода розрахована до літа 2026 року.

Дані Алвес, «Барселона» → «Пумас»

Перехід відбувся на правах вільного агента. Договір з клубом розраховано на рік. Фінансові деталі угоди наразі не розголошуються.

Додо, «Шахтар» → «Фіорентина»

Контракт розрахований до 2027 року. За попередніми даними, «Шахтар» отримає за бразильця 14,5 мільйона євро. Ще 3,5 мільйона можуть бути виплачені в вигляді бонусів.

21 липня

Джессі Лінгард, «Манчестер Юнайтед» → «Ноттінгем Форест»

Деталі угоди не повідомляються. За інформацією журналіста Фабріціо Романо, контракт розрахований на 1 рік.

20 липня

Пауло Дібала, «Ювентус» → «Рома»

Трансфер 28-річного футболіста відбувся на правах вільного агента. За попередніми даними, в контракті ексфорварда «Ювентуса» будуть прописані відступні у 20-25 мільйонів євро. Договір розраховано до літа 2025 року.

Глейсон Бремер, «Торіно» → «Ювентус»

Захисник підписав з «б’янконері» контракт до 2027 року. Він виступатиме під 3-м номером. Повідомлялось, що сума трансферу - 40 мільйонів євро та бонуси.

19 липня

Поляк офіційно став гравцем каталонського клубу, сума трансферу - 45 млн євро. Ще 5 мільйонів мюнхенський клуб може отримати бонусами. Клаусула форварда - 500 млн євро.

Мюнхенці офіційно оголосили про гучний трансфер захисника, який очікувався останніми тижнями. Контракт до 2027 року, фінансова сторона не розголошується.

17 липня

Футболіст перейшов на правах оренди з опцією викупу. Фінансові деталі угоди не розголошуються. У минулому сезоні 20-річний Екітік забив 10 голів за «Реймс» у 24 матчах.

16 липня

Офіційно сума трансферу нападника не розголошується, але повідомлялося, що німецький клуб отримає за нього 10 млн євро. Контракт до 2026 року.

Сенегалець підписав із клубом контракт на 4 роки. За попередньою інформацією, лондонці заплатили за трансфер 31-річного футболіста 40 мільйонів євро, 2 з яких передбачені бонусними виплатами.

Перехід відбувся на правах вільного агента. У «Торонто» вінгер гратиме разом із Доменіко Крішито та Лоренцо Інсіньє.  

15 липня

Данець перебрався в манчестерський клуб на правах вільного агента. Угода розрахована до літа 2025 року.

14 липня

Деталі угоди не вказані. Гравець виступатиме за команду під 32-м номером. Раніше він залишив «Інтер» - сторони розірвали контракт за взаємною згодою.

13 липня

«Челсі» оголосив про перехід Рахіма Стерлінга. За інформацією журналіста Фабріціо Романо, сума трансферу – 45 мільйонів фунтів. Ще 10 мільйонів «Сіті» може отримати у вигляді бонусів.

«Барселона» повідомила, що досягла принципової угоди з «Лідсом» щодо трансферу правого вінгера Рафіньї. 25-річний бразилець стане гравцем іспанського клубу в разі успішного медогляду.

12 липня

Колишній капітан «россонері» переїхав до Риму на правах вільного агента. Контракт розрахований до літа 2027 року.  

11 липня

«Ювентус» оголосив про підписання півзахисника Поля Погба. Трансфер відбувся на правах вільного агента, оскільки 30 червня сплив контракт Погба з «Манчестер Юнайтед».

8 липня

Серб настільки провалився в мадридському клубі, що той відпустив його в Італію безкоштовно, але з 50% від наступного перепродажу. «Фіорентина» деталі угоди не розголошує. 

Аргентинець пішов з паризького клуба як вільний агент. Довгий час ширилися чутки про його переїзд до Турина, нарешті вони підтвердилися офіційно. 

Французький захисник на сезон переходить в оренду до Антоніо Конте. Права викупу гравця у лондонців немає. 

6 липня

З 33-річним бельгійцем підписали контракт на один сезон. Перехід відбувся на правах вільного агента, оскільки контракт футболіста з дортмундською «Боруссією» сплив 30 червня.

28-річний івуарієць підписав контракт до 30 червня 2026 року. Футболіст виступатиме під 9-м ігровим номером. Раніше повідомлялося, що «Боруссія» придбає Аллера за 35 мільйонів євро, що є трансферним рекордом дортмундців

Міланці орендували 22-річного футболіста на один сезон з правом викупу за 7 мільйонів євро. На рахунку Белланови 31 матч в чемпіонаті Італії в минулому сезоні.

5 липня

За попередніми даними, манкуніанці заплатили за 22-річного футболіста приблизно 15 мільйонів євро. Угода з нідерландцем буде розрахована до літа 2026 року з опцією продовження ще на сезон.

Угода з «Міланом» розрахована до 30 червня 2026 року. Перехід відбувся на правах вільного агента. Бельгієць не продовжив співпрацю з «Ліверпулем» та покинув АПЛ після 8 років перебування в команді.

Контракт з 55-річним французом розраховано до 30 червня 2024 року. Попереднім місцем роботи коуча була «Ніцца». Під його керівництвом команда фінішувала 5-ю у минулому чемпіонаті Франції та дійшла до фіналу Кубка країни.

Захисник римлян переїздить до чемпіонату Іспанії. Із «Бетісом» підписав довгостроковий контракт – до 2027 року. 

4 липня

Аналогічний хід каталонці провернули і з центральним захисником «Челсі». Перейшов вільним агентом і отримав клаусулу у 500 мільйонів.

25-річний івуарієць перейшов в столицю Каталонії на правах вільного агента, оскільки контракт з італійським клубом сплив 30 червня. В контракті гравця прописана сума відступних – 500 мільйонів євро.

Один із найгучніших трансферів літа в АПЛ. Келвіна давно сватали у Манчестер, ось це сталося. З 26-річним англійцем підписали контракт на 6 років.Була інформація, що «Лідс» отримає за Філліпса 42 мільйони фунтів стерлінгів плюс бонуси.

Ще один очікуваний трансфер. Лондонський клуб не розкрив деталі угоди з 25-річним бразильцем, а лише вказав, що контракт довгостроковий. Раніше повідомлялося, що до 2027 року.

2 липня

Нідерландець минулий сезон несподівано провів у оренді в «Барселоні», а тепер повертається на батьківщину. Угода до 2025 року. 

Перше літнє підписання «ірисок». Контракт із захисником розрахований до 2026 року. 

1 липня

Захисник виступав за росонері минулого сезону на правах оренди, тепер же відбувся повноцінний трансфер. Угода діятиме до 30 червня 2025 року

Воротар та півзахисник пребралися в Мілан на правах вільних агентів. Про ці переходи було відомо заздалегідь, після відкриття трансферного вікна вони підтвердилися офіційно. 

Бразилець успішно пройшов медогляд та підписав довгостроковий контракт з лондонським клубом до 2027 року. За попередніми даними, перехід 25-річного футболіста обійшовся «шпорам» у 50 мільйонів фунтів. Ще 10 мільйонів можуть бути виплачені в вигляді бонусів.

30 червня

58-річний фахівець втретє у своїй кар’єрі працюватиме у цьому клубі. Раніше він обіймав посаду коуча в період з 2003 по 2005 роки, а також з 2013-го по 2017-й, після чого перебрався в «Барселону».

29 червня

Нарешті сталося. Форвард повернувся у Мілан. Клуб поки що не повідомив деталі переходу, але раніше повідомлялося, що футболіста орендують на сезон 2022/23, без права викупу. Чи повернеться бельгієць на свій топ-рівень?

49-річний португалець підписав з французами дворічний контракт. Останнім клубом екс-коуча «Шахтаря» була «Рома», яку він залишив влітку 2021 року. 

Юний талант змінив одну літеру, переїхавши в Нідерланди. Футболіст підписав контракт до середини 2027 року. Провів 9 матчів за «ПСЖ» у минулому сезоні, запам’ятався незабитим пенальті у Кубку. 

28 червня

Японець так і не заграв у Клоппа, тепер спробує сили у Франції. Контракт діятиме до 2026 року. Фінансові умови угоди не розголошуються. Раніше повідомлялось, що «Ліверпуль» отримає за трансфер японця 15 мільйонів євро. Ще 3 мільйони передбачені в вигляді бонусів.

Захисник, за яким полювали багато клубів, обрав АПЛ. Фінансові умови не розголошуються. Контракт розрахований на 5 років. Як бачимо, «Ньюкасл» поки що не женеться за іменами, обирає перспективних гравців.

27 червня

Бразильський ветеран на правах вільного агента повернувся на батьківщину. 37-річний футболіст домовився з бразильським клубом про контракт на 2 роки.

Клуб МЛС підтвердив перехід валійця на правах вільного агента. Контракт розрахований на один рік з опцією продовження до 2024 року.

25 червня 

Фактично італієць переходив уже не з «Наполі», а як вільний агент. Канадський клуб оголосив про підписання 31-річного Інсіньє ще на початку 2022 року, а зараз він приєднався до команди. З футболістом підписали контракт на 4 роки, а його зарплата складатиме 15 мільйонів євро до сплати податків.

22 червня

Нарешті офіційно. 30-річний футболіст підписав з мюнхенцями контракт до літа 2025 року. За попередніми даними, «Ліверпуль» отримає за трансфер близько 32 мільйонів євро без урахування бонусів. Зарплата сенегальця становитиме 20 мільйонів євро до сплати податків. 

21 червня

Футболіст перейшов з «Порту», підписавши з лондонцями довгостроковий контракт. Деталі угоди не розголошуються, але Фабріціо Романо заявляв, що «каноніри» заплатили за 22-річного півзахисника 40 мільйонів євро з урахуванням бонусів. Минулого сезону молодий португалець оформив 6+14 за 27 матчів.

Герой фіналу ЧС-2014 повернувся в бундеслігу після двох сезонів в ПСВ. Контракт гравця розрахований на три роки. За інформацією Sport1, сума трансферу складе 4 мільйони євро.

25 липня

15.37 Мати Рабйо працює над поверненням сина у «ПСЖ». 27-річний гравець не поїхав на передсезонний тур США з «Ювентусом» з особистих причин, але потім його викликали на збір команди U-23, що, можливо, пов’язано з майбутніми трансферними перестановками.

15.00 «Марсель» веде перемовини з Алексісом Санчесом. Раніше була інформація, що форвард хоче продовжити виступи в одному з топових європейських чемпіонатів.

14.37 «Челсі» намагається перехопити захисника «Лейпцига» Мукієле у «ПСЖ». Лондонці не проти включити у перехід нападника Тімо Вернера.

14.35 «Реал» близький до продажу Майораля в «Хетафе» за 10 мільйонів євро. Весною Майораль виступав за команду на правах оренди, відзначившись 6 голами у 18 матчах внутрішньої першості.

14.01 «Ювентус» запропонував «Ліверпулю» 23 млн євро за Фірміно. Англійський клуб наразі сумнівається в тому, чи погоджуватися на умови клубу Серії А. Не виключається, що «Ювентус» найближчим часом підвищить ставку.

13.45 «Інтер» добився прогресу в перемовинах зі Шкриняром по новому контракту. Таким чином все менш ймовірним стає перехід 27-річного словака в «ПСЖ». Раніше була інформація, що клуби не змогли домовитись про вартість центрбека.

13.05 «МЮ» слідкує за 19-річним форвардом збірної Словенії Беньяміном Шешко. В «МЮ» вважають словенця дуже талановитим форвардом. Іншим потенційним претендентом на Шешко є «Ньюкасл».

12.48 Близьке оточення Роналду, яке має на нього вплив, радить залишитися в «МЮ». Вони запевняють, що «МЮ» - це досі великий клуб, а Роналду зможе повернути його на передові позиції.

11.18 «Райо Вальєкано» веде перемовини з Дієго Костою. Бразилець перебуває без клубу з січня. Відзначається, що у гравця є більш вигідні пропозиції, проте він хотів би повернутися в Мадрид разом зі своєю сім’єю.

10.00 «Ньюкасл» зробив запит у «ПСЖ» щодо Дракслера. Обговорення можливої угоди надало англійському клубу інформацію про вартість 28-річного футболіста – парижани планують виручити за нього 20-30 мільйонів євро. Німець входить у список тих гравців, на яких вже не розраховують в «ПСЖ». 

09.15 «ПСЖ» планує завершити трансфери Саншеша та Мукієле до середи. Футбольний радник Луїш Кампуш бажає, щоб новачки приєдналися до колективу після повернення команди до Франції. Наразі «ПСЖ» закінчує своє турне Японією.

08.35 Хаві повідомив де Йонгу, що якщо він хоче залишитись у «Барсі», то йому доведеться піти на зменшення зарплати майже вдвічі. Тепер рішення за гравцем. 

08.10 «ПСЖ» не хоче платити «Інтеру» 70 мільйонів євро за Шкриняра. Парижани готові дати 55 мільйонів. «Інтер» своєю чергою веде перемовини що до продовження контракту з гравцем до 2027 року.

07.30 «Баварія» заплатить за Теля 20 млн євро одразу, ще 8,5 млн «Ренн» може отримати у якості бонусів. Гравець підпише контракт до червня 2027 року. Він вже попрощався з одноклубниками у соцмережах.

24 липня

21.33 «Барселона» і «Севілья» домовились про трансфер Кунде. Каталонці зробили пропозицію у розмірі 50 млн євро одразу плюс 10 млн у вигляді бонусів.

20.11 Захисник «Удінезе» Науель Моліна прибуде в Мадрид наступного тижня, щоб пройти медогляд для переходу в «Атлетіко». Потім він має підписати п'ятирічний контракт.

16.33 «Севілья» зараз веде переговори по Кунде тільки з «Челсі». Клуб має пропозицію від лондонців в розмірі 55 мільйонів фунтів, але домовленості досі нема.

15.38 «МЮ» відновив інтерес до Мілінковича-Савича. Манкуніанці знову розглядають кандидатуру 27-річного футболіста через невизначеність у перемовинах з Френкі де Йонгом, який не хоче покидати «Барселону».

13.11 Трансфер Маркоса Алонсо в «Барселону» знаходиться на завершальній стадії. Останні обговорення щодо угоди заплановані після турне команд по США.

12.55 «Реал» та «Барселона» слідкують за центрбеком «Роми» Ібаньєсом. Портал Transfermarkt оцінює бразильця у 23 мільйони євро.

11.33 «Мілан» зацікавлений в трансфері Зелінського. Інтерес клубу є предметним, а на потенційний трансфер можуть вплинути перемовини з плеймейкером «Брюгге» Шарлем де Кетеларе.

09.49 «Атлетіко» планує виручити кошти за Грізманна, щоб підписати Роналду. «МЮ» розглядає варіант з орендою. Невже це станеться?

08.00 «Манчестер Юнайтед» розглядає Дюмфріса та Деста для підсилення правого флангу захисту. Також - не проти продати Аарона Ван-Біссаку. Його трансферна вартість оцінюється у 25 мільйонів євро.

23 липня

23.56 «ПСЖ» та «Лейпциг» домовились щодо переходу Мукієле. Зараз триває робота над завершенням угоди.

22.16 «Баварія» досягла домовленості щодо переходу нападника «Ренна» Матіса Теля, повідомляє L’Équipe. Трансфер обійдеться мюнхенському клубу в суму трохи меншу за 30 млн євро плюс бонуси

21.21 Роналду готовий перейти в «Атлетіко», але вболівальники проти цього трансферу. Португальцю згадують те, як він в період виступів за «Ювентус» показав вболівальникам «Атлетіко», що він виграв Лігу чемпіонів 5 разів, а «матрацники» - жодного разу. 

18.37 «Арсенал» прийме рішення щодо оренди Нуну Тавареша в «Аталанту» наступного тижня. Гравцем цікавиться «Аталанта». Сторони ведуть перемовини щодо оренди. Є розбіжності щодо того, чи буде включена в угоду опція викупу контракту. Сам футболіст зацікавлений у переході. 

16.48 «Барселона» в найближчі кілька годин може домовитись про трансфер Кунде. Клуб готує пропозицію, усвідомлюючи, що «Севілья» продасть його за ціною, яка не буде нижчою за 50 мільйонів євро.

15.00 Інсайдер Ніколо Скіра повідомив, що «Реал» продовжив контракт із захисником Едером Мілітао. Нова угода з 24-річним бразильцем розрахована до 2028 року.

13.15 Форвард «Челсі» Тімо Вернер може змінити клуб. Головний тренер лондонської команди Томас Тухель «не є найбільшим шанувальником» цього футболіста.

12.01 Перехід лівого фулбека «Арсенала» Тавареша в «Марсель» зірвався. Тепер у боротьбі за нього лідирує «Аталанта», вона веде перемовини про оренду. «Брайтон» теж хоче підписати його.

11.35 «Челсі» невдовзі підпише Кунде за 65 млн євро. Лондонський клуб заплатить за футболіста 65 мільйонів євро.

10.11 «Аталанта» хоче продати Коваленка влітку. Півзахисник хоче повернутися в «Спецію», футболіст відчуває себе комфортно у команді, за яку у минулому сезоні грав на правах оренди. 

08.51 «Бенфіка» цікавиться Алексісом Санчесом. «Інтер» готовий припинити співпрацю з Алексісом та заплатити 4 млн євро компенсації. Він все одно має низькі шанси на потрапляння до заявки на ЛЧ.

22 липня

23.33 «Мілан» приєднався до «Барселони» в боротьбі за Чуквуемеку з «Астон Вілли». Бірмінгемський клуб має труднощі з підписанням нової угоди з футболістом. Чинна спливає наступного літа.

21.09 «Ювентус» продовжує працювати над переходом Паредеса та хоче продати Артура. Також хавбек «старої синьйори» Аарон Ремзі не поїде з командою в США та веде перемовини про розірвання контракту.

19.25 «Челсі» цікавився можливістю підписати Сен-Максімена з «Ньюкасла». Томас Тухель прагне додати глибини атакуючій лінії команди.

19.11 «Наполі» домовився з Джованні Сімеоне про трансфер з «Верони». Єдине, що заважає трансферу - відсутність згоди «Верони». Неаполітанці зараз працюють над цим. Цей перехід сприятиме трансферу Андреа Петаньї в «Монцу».

17.34 На захисника «Баварії» Павара претендують «МЮ», «Челсі», «Атлетіко» та «Ювентус». Француз є тим футболістом, з яким керівництво не проти розлучитися в поточне трансферне вікно.

15.23 «Барса» націлилася на Пау Торреса після невдачі з Кунде. Раніше в послугах іспанця був зацікавлений «Тоттенгем», однак отримав відмову на пропозицію в розмірі 55 мільйонів євро. Також агенти контактували з «Челсі» та «Ман Сіті».

14.51 Луїс Суарес повертається до рідного Уругваю. Як повідомляє журналіст Родрі Васкес, 35-річний нападник перейде в «Насьйональ», де почав професійну кар’єру у 2005 році.

13.57 Депай відмовив «Тоттенгему» через бажання боротися за трофеї. Ним також цікавиться «МЮ».

12.37 «Боруссія» Дортмунд може підписати Белотті на заміну Алле. Очікується, що на цьому тижні «Боруссія» запропонує 28-річному вільному агенту контракт.

10.35 Хавбек «ПСЖ» Джорджиньо Вейналдум став ближче до переходу в «Рому». Нідерландець провів бесіду з головним тренером «джалороссі» Жозе Моурінью та повідомив, що готовий переїхати до Риму. Його вражає проєкт клубу.

09.36 Як повідомляє журналіст CBS Sports Бен Джейкобс, Кріштіану Роналду згоден на урізання зарплати у новій команді до 30%. Футболіст досі зацікавлений у переході в «Атлетіко», але «матрацники» продовжують дистанціюватись від цього трансферу.

21 липня

20.01 «МЮ» планує продати Магвайра, Фреда та Марсьяля наступного літа. Однак відзначається, що плани можуть змінитися з огляду на виступи гравців у наступному розіграші АПЛ.

15.14 «Ман Сіті» запропонував 30 млн фунтів за Кукурелью, проте отримав відмову. Перемовини почались після того, як «Сіті» досяг згоди з «Арсеналом» по трансферу Олександра Зінченка.

12.46 «Барселона» розглядає Лапорта як альтернативу Кунде. Інформація про можливий трансфер Емеріка в «Барсу» вже була в травні. Але тоді джерело стверджувало, що синьо-гранатові не готові платити велику суму.

10.12 «Тоттенгем» відновив переговори з «Ромою» по Дзаніоло. Була інформація, що римляни просять мінімум 50 млн євро за гравця.

20 липня

17.42 «Інтер» перемкнувся на Миленковича з «Фіорентини» після невдачі з трансфером Бремера. Контракт Миленковича з «фіалками» діє до літа 2023 року, тому «Інтер» вивчає цей варіант. Гравець оцінюється у 20 млн євро.

15.35 «Боруссія» може підписати Луїса Суареса. Керівництво клубу зараз шукає нового нападника. Нагадаємо, що у Алле виявили пухлину яєчка.

13.43 «Баварія» має намір продати п'ятьох гравців: Марсель Забітцер, Кріс Річардс, Джошуа Зіркзеє та Буна Сарр є кандидатами на продаж. Клуб сподівається отримати за них близько 40-50 млн євро. Також після приходу де Лігта клуб збирається продати одного центрального захисника. Це можуть бути Бенжамен Павар або Тангі Ньянзу.

13.00 «Боруссія» може підписати Луїса Суареса замість Алле, у якого виявили пухлину яєчка. Керівництво клубу зараз шукає нового нападника. Суарес перебуває у статусі вільного агента після закінчення контракту з «Атлетіко».

12.11 «Ювентус» анонсував трансфер центрбека «Торіно» Бремера. Офіційний твіттер клубу опублікував фото та відео приїзду 25-річного футболіста на базу команди. За попередніми даними, «Ювентус» заплатить за бразильця 40+7 мільйонів євро. Угода буде розрахована до літа 2027 року.

10.03 Фабріціо Романо пише, що Зінченко підпише з «Арсеналом» контракт до 2026 року. Найближчим часом клуб офіційно представить 25-річного футболіста.

19 липня

23.05 «Челсі» готує офіційну пропозицію по Френкі де Йонгу. Манчестер не приваблює де Йонга ні в спортивному плані, ні для особистого життя.

21.33 «Ювентус» домовився з «Торіно» про перехід захисника Глейсона Бремера. Вже є домовленість і з клубом, і з самим гравцем. Він отримуватиме більше 5 мільйонів євро на рік.

17.37 «ПСЖ» пропонував Неймара «Манчестер Сіті». Однак англійський клуб відмовився вступати в переговори щодо гравця.

16.35 Унаї Емері хоче підписати у «Вільярреал» нападника Едінсона Кавані, повідомляє Marca. «Жовта субмарина» вже отримала попередню згоду від уругвайця. Однак спершу необхідно продати Пако Алькасера.

15.08 «Рома» провела перемовини з представниками ексфорварда «Торіно» Андреа Белотті, інформує журналіст Марко Контеріо. 28-річний футболіст перебуває в статусі вільного агента та досі не знайшов собі нову команду. 

14.44 «Мілан» роздумує над пропозицією щодо переходу півзахисника «Барселони» Міралема П’янича, повідомляє Marca. Каталонці готові відпустити боснійця через його високу зарплату.

11.24 «Марсель» підпише правого латераля «Ланса» Жонатана Клоса, повідомляє Фабріціо Романо. Сторони досягли згоди - «Ланс» прийняв пропозицію «Марселя» у розмірі 8 млн євро.

18 липня

15.00 «Валенсія» повернулася до варіанту з трансфером Брейтвейта. Нападник «Барселони» досі має твердий намір лишитися в клуб, навіть попри невключення у склад на турне по США

14.25 «Баварія» зробила запит у «Наполі» по Осімгену та Зелінському.

12.26 Тен Гаг провів розмову з Роналду, але не зміг переконати його залишитись в «МЮ».

11.54 «Челсі» готовий дати 45-50 млн євро за Кімпембе, «ПСЖ» просить 60-65 млн. Кімпембе - частина проекту парижан. Але в клубі готові відпустити його в разі хорошої пропозиції. 

09.23 Голкіпер «Челсі» Кепа Аррісабалага може продовжити кар’єру в «Наполі», повідомляє Marca. Була інформація, що «Челсі» готовий відпустити Кепу влітку.

08.00 The United Stand з посиланням на AS повідомляє, що Роналду переконав Сімеоне придбати його в «Атлетіко». Цікавий може бути трансфер. Але «Атлетіко» потрібно продати гравців на 40 мільйонів євро, щоб підписати Роналду.

17 липня

13.47 Нападник «Бенфіки» Харіс Сеферович перейде в «Галатасарай», повідомляє Ніколо Скіра. Турецький клуб орендує гравця з правом викупом за 3,5 млн.

10.32 «ПСЖ» веде переговори щодо трансферу півзахисника «Лілля» Ренату Санчеша. Сторони не можу домовитися про суму переходу, футболіста не відпустять за 12 мільйонів євро.

16 липня

16.26 «Баварія» узгодила з «Барселоною» перехід форварда Роберта Левандовського у каталонський клуб, сказав президент «Баварії» Герберт Гайнер.

09.51 Агент Френкі де Йонга відхилив пропозицію «МЮ» та сказав, щоб англійці даремно не витрачали час. Хоча клуби вже остаточно домовились про трансфер. «МЮ» повинен виплатити каталонцям 75 мільйонів, ще 10 мільйонів «Барса» може отримати в вигляді бонусів.

09.34 Голкіпер «ПСЖ» Кейлор Навас в літнє міжсезоння може перейти в «Наполі». Як повідомляє журналіст Екрем Конур, клуби вже обговорюють потенційний трансфер 35-річного футболіста.

08.45 Схоже, «Баварія» прийняла пропозицію «Барселони» по Левандовському. 45 млн євро плюс 5 млн бонусів. Левандовський планує сьогодні, 16 липня, прилетіти в Барселону, а контракт підписати 17 липня, якщо все пройде вдало. Угода буде до 2025 року з опцією продовження ще на сезон.

08.11 Ніколо Скіра повідомляє, що Олександр Зінченко домовився з «Арсеналом» про умови особистого контракту! Сторони дійшли згоди щодо 5-річного договору. За попередніми даними, трансфер може обійтись лондонцям у 35 мільйонів євро. «Арсенал» продовжує перемовини з «Ман Сіті».

15 липня

20.46 «Баварія» звернулася до «Лейпцига» щодо трансферу півзахисника Конрада Лаймера, повідомляє журналіст Флоріан Платтенберг.

16.49 Вінгер «Баварії» Лерой Сане влітку може змінити команду. Як повідомляє Marca, послуги 26-річного футболіста були запропоновані «Реалу». 

13.51 «Манчестер Сіті» відхилив пропозицію «Челсі» по Натану Аке, повідомляє Ніколо Скіра. «Містяни» не погодились продати центрбека за 50 млн євро.

10.00 Центральний захисник «Наполі» Каліду Кулібалі переходить до «Челсі». Вартість трансферу оцінюється у 40 млн євро.

8.31 Колишній півзахисник «Монако», «Челсі», «Арсенала» та «Барселони» Сеск Фабрегас перейде в «Комо».Контракт буде розрахований на 2 роки.

14 липня

10.38 Найближчим часом захисник «Аякса» Лісандро Мартінес завершить свій трансфер в «Манчестер Юнайтед», повідомляє інсайдер Фабріціо Романо.

9.28 Захисник «Севільї» Жюль Кунде, ймовірно, стане гравцем «Барселони», повідомляє Barca Universal з посиланням на журналіста Жерара Ромеро. Каталонці досягли повної домовленості з футболістом. Тепер треба домовитися з «Севільєю».

8.49 «Аталанта» та «Рома» обговорили обмін Пашалича на Ель-Шаараві. Директори клубів провели зустріч у Мілані, повідомляють Sky Sport Italia та La Gazzetta dello Sport.

13 липня

17.43 Захисник «Наполі» Каліду Кулібалі стане гравцем «Челсі», повідомляє журналіст Фабріціо Романо.Він вже прийняв пропозицію лондонського клубу. Тепер очікується офіційне оголошення трансферу.

12.12 «Ювентус» зробив пропозицію нападнику «Інтера» Едіну Джеко, повідомляє Альфредо Педулла. Однак боснієць відмовився переходити в туринську команду.

12 липня

20.30 «Арсенал» контактував з «Ліоном» щодо трансферу півзахисника Лукаса Пакети, повідомляє Goal France. За інформацією джерела, французький клуб оцінив 24-річного футболіста в 80 мільйонів євро.

19.19  «Баварія» у червні контактувала з представниками «Атлетіко» щодо можливого трансферу Жоау Фелікса, повідомляє Sport1. Мюнхенський клуб готовий був запропонувати близько 80 млн євро.

18.11 «Рома» в це літнє трансферне вікно має намір підсилити атакувальну ланку команди. У сфері інтересів римлян Пауло Дібала та Хамес Родрігес

15.09 «Ювентус» готовий продати де Лігта за 73 млн євро. Ця ціна нижча, чим хотів клуб спочатку, але вважається теж хорошою.

14.52 «Барселона» запропонувала «Лідсу» 58+10 млн євро за Рафінью. Англійський клуб готовий прийняти цю пропозицію. Угода знаходиться на завершальній стадії.

14.22 «Барселона» планує узгодити перехід Левандовського до суботи. У клубі переконані, що можуть домовитися з «Баварією» попри те, що мюнхенці відхилили третю пропозицію «блау-гранас» у розмірі 40+5 млн євро. Німецький клуб наполягає на 50 млн євро.

13.44 Вінгером «Барселони» Мемфісом Депаєм цікавляться «Інтер» та «Ювентус». Перехід цього літа дуже можливий, адже взимку футболіст може почати перемовини з іншими клубами про трансфер у якості вільного агента. 

12.27 Форвард «Реймса» Екітік погодився перейти в «ПСЖ». У підписанні гравця особисто зацікавлений президент «ПСЖ» Нассер Аль-Хелаїфі. Спортивний директор парижан Ліїш Кампуш вже зустрічався з агентом форварда.

11.35 «Челсі» зацікавлений у переході вінгера «Баварії» Сержа Гнабрі. Клуб досяг домовленості з «Лідсом» по сумі трансферу Рафіньї Діаса, проте бразилець хоче перейти до «Барселони». Через це клуб розглядає інші опції у нападі – однією з них є Гнабрі. 

09.07 Моурінью бачить у Белотті підміну для Абрагама. Сам нападник зацікавлений у переході в «Рому». 

08.11 «Брентфорд» на цьому тижні оголосить про трансфер Ярмолюка. Як повідомляє журналіст Фабріціо Романо, питання про перехід вже вирішене. Гравець отримав британську візу. Очікується, що на цьому тижні англійський клуб оголосить про трансфер. Це має відбутися найближчими днями.

11 липня

16.38 «Ювентус» просить за де Лігта близько 80 млн євро. «Баварія» спершу запропонувала за нього 60 млн євро плюс бонус у вигляді 10 млн, але отримала відмову. Сам де Лігт хоче перейти саме в «Баварію».

15.15 Журналіст Флоріан Плеттенберг повідомив, що форвард «Баварії» Роберт Левандовський завтра, 12 липня, розпочне передсезонну підготовку з німецьким клубом. Проте 33-річний поляк все ще хоче перейти в «Барселону».

13.23 Рахім Стерлінг пройшов основну частину медичного обстеження в «Челсі». З футболістом підпишуть контракт до 2027 року з можливістю продовження ще на сезон.

13.07 «Барселона» та «Лідс» досягли домовленості по переходу Рафіньї, повідомляє журналіст CBS Sports Бен Джейкобс. Зазначається, що сума трансферу складе 75 мільйонів євро.

11.03 «Челсі» може підписати Упамекано, якщо де Лігт перейде в «Баварію». Також лондонці можуть підписати Жуля Кунде з «Севільї», за яким слідкують ще з минулого літа.

08.23 «ПСЖ» хоче продати аж 11 гравців. До списку небажаних гравців першої команди увійшли Джорджіньо Вейналдум, Мауро Ікарді, Данілу Перейра, Абду Діалло, Тіло Керер, Леандро Паредес, Ідрісса Гує, Андер Еррера, Ерик Ебімбе та Юліан Дракслер.

10 липня

22.30 Ціла пачка чуток про «Манчестер Юнайтед»:

– Тен Гаг наполягає, щоб «МЮ» зробив пропозицію «Аяксу» по захиснику Лісандро Мартінесу та вінгеру Антоні. За інформацією The Times, нідерландці хочуть виручити за своїх гравців щонайменше 125 мільйонів євро. «МЮ» наразі пропонує лише 110 мільйонів – 50 за Мартінеса та 60 за Антоні;

– «Манчестер Юнайтед» контактував з «ПСЖ» щодо можливого трансферу півзахисника Леандро Паредеса – про це вже інформує L’Equipe. Парижани оцінили 28-річного футболіста в 35 мільйонів євро;

– Захисник «Мілана» Фікайо Томорі також потрапив у сферу інтересів «Манчестер Юнайтед», повідомляє Corriere della Sera – хоча сам Томорі поки не має наміру повертатися в Англію;

– Ще одна новина La Gazzetta dello Sport з топовим гравцем: «Манчестер Юнайтед» посилить інтерес до Пауло Дібали у разі відходу Роналду. Наразі у Дібали немає активних пропозицій, він повернеться до Туріна і буде тренуватися індивідуально.

21.10 Захисник «Інтера» Мілан Шкриняр близький до переходу в «ПСЖ» – як повідомляє журналіст Екрем Конур, сторони майже оформили угоду. Офіційно про трансфер буде повідомлено пізніше. 

У свою чергу «Інтер», як зазначає Ніколо Скіра, спробує орендувати Глейсона Бремера у «Торіно» з правом викупу за 28-30 млн євро.

19.00 «Челсі» зацікавлений у послугах центрбека «Манчестер Сіті» Емеріка Лапорта – але «містяни» миттєво відхилили першу пропозицію по гравцю, повідомляє Standard Sport. 

Також це видання уточнює, що «Челсі» хоче отримати від «Барселони» 7 млн фунтів за Сесара Аспілікуету – стільки було заплачено за іспанця «Марселю» 10 років тому.

18.05 «Баварія» розглядає кандидатуру Гаррі Кейна на заміну Левандовському. Контракт Кейна зі «Шпорами» діє до 2024 року. За даними Kicker, через фінансовий аспект трансфер у цьому році виглядає майже неможливим, але «Баварія» може повернутись до цього питання через рік.

15.40 «ПСЖ» та «Челсі» вступлять в боротьбу за Роберта Левандовського, якщо перехід в «Барселону» зірветься, вважає авторитетний німецький інсайдер Крістіан Фальк. Сам гравець віддає перевагу трансферу в «Барселону» або «Челсі», але не хоче лишатися в «Баварії».

11.50 Ніколо Дзаніоло готовий покинути «Рому» та чекає на пропозицію «Ювентуса». Calciomercato розповідає, що римляни раніше просили мінімум 60 млн євро за футболіста. Зараз римляни готові розглянути оренду з обов’язковим викупом або включити в угоду опорника «Ювентуса» Деніса Закарію.

10.20 Спортивний директор «Наполі» Крістіано Джунтолі прокоментував чутки про перехід Каліду Кулібалі в «Ювентус»: «Немає сенсу говорити про такий трансфер, для нас цей перехід неможливий»

8.10 Одразу чотири гравці «Тоттенгема» не поїдуть з командою в турне Південною Кореєю – це Серхіо Регілон, Гаррі ВінксДжовані Ло Чельсо та Тангі Ндомбеле. Всі вони можуть бути продані, стверджує Фабріціо Романо

9 липня 

23.58 Півзахисник «Манчестер Сіті» Рахім Стерлінг стане гравцем «Челсі». Як повідомляє журналіст Фабріціо Романо, лондонський клуб отримав остаточну згоду від «Ман Сіті». Сума трансферу – 45 мільйонів фунтів.

17.42 «Сассуоло» та «ПСЖ» не можуть домовитися по форварду Джанлуці Скамаккі, повідомляє журналіст Джанлука Ді Марціо. Італійці незадоволені пропозицією парижан – 30+5 млн євро. «Сассуоло» хоче 50 млн євро за футболіста.

8 липня

15.44  «Баварія» має намір зробити «Ювентусу» офіційну пропозицію по захиснику Маттейсу де Лігту, повідомляє Goal. Мюнхенці готові заплатити 75 млн євро плюс 15 млн бонусів.

15.30 Захисник «Ман Сіті» Натан Аке наближається до повернення в «Челсі», повідомляє The Times. Клуби вже перебувають на просунутій стадії перемовин. Була інформація, що «Челсі» запропонує 40 млн євро.

09.09 «МЮ» хотів поборотися за де Лігта, але агенти назвали пріоритетом гравця перехід у «Баварію». Поки манкуніанцям не дуже щастить на трансферному ринку. 

09.00 Чекаємо на оголошення цікавого переходу. Ді Марія прибув у Турин для підписання контракту з «Ювентусом». За попередніми даними, сторони узгодили контракт до 2023 року.

08.01 «Тоттенгем» узгодив річну оренду Лангле без права викупу, повідомляє Фабріціо Романо. Зазначається, що «Тоттенгем» заплатить за оренду та покриє частину зарплати центрбека.

7 липня

21.34 «Челсі» готовий запропонувати 14 млн фунтів за Роналду. Дане рішення було ухвалено після спілкування між головним тренером «синіх» Томасом Тухелем та новим власником клубу Тоддом Боелі.

17.45 Угода Луїса Суареса з «Рівер Плейт» зірвалася через виліт команди з Кубка Лібертадорес. Клуб поступився «Велес Сарсфілд» (0:0, 0:1) в 1/8 фіналу турніру. Суарес перебуває у статусі вільного агента після відходу з «Атлетіко».

16.23 «Фенербахче» може підписати Кавані перед матчами з «Динамо». Як повідомляє Fotomac, у гравці зацікавлений головний тренер команди Жорже Жезуш. Менеджер гравця і його зведений брат Вальтер Гільєльмоне прибув у Стамбул на перемовини.

12.32 «Ювентус» хоче підписати Кулібалі замість де Лігта, однак Каліду хотів би перейти в «Барсу». Крім того, «Наполі» не хоче продавати його туринцям. Також на Кулібалі претендує «Челсі».

6 липня

21.31 Президент «Барселони» Жоан Лапорта підтвердив, що зустрічався з агентом форварда «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду Жорже Мендешем. Чекаємо на трансферну бомбу?

18.37 «Челсі» завершує останні деталі трансферу Стерлінга за 45 мільйонів фунтів стерлінгів. Очікується, що футболіст поїде з «Челсі» в передсезонне турне до Сполучених Штатів Америки.

17.34 Колишній форвард «Ювентуса» Пауло Дібала може стати гравцем «Манчестер Юнайтед». Журналіст Sky Sport Italia Анджело Манджанте повідомив, що англійський клуб веде переговори з агентами 28-річного аргентинця.

16.34 «Баварія» домовилася з півзахисником Конрадом Лаймером про умови особистого контракту. Гравець вже повідомив керівництву «Лейпцига», що відправиться в Мюнхен цього літа або перейде у 2023 році у якості вільного агента.

15.22 «Челсі» та «Манчестер Сіті» намагатимуться підписати півзахисника «Спортинга» Матеуша Нунеша. В контракті гравця прописана клаузула у 60 мільйонів. Раніше повідомлялося, що на португальця також претендуватиме «Евертон», якщо зміниться власник клубу.

13.11 Колишні одноклубники Бускетс та Мессі можуть перейти в «Інтер» Маямі влітку 2023-го. Це буде великий крок для популяризації футболу Штатів. 

11.30 Півзахисник «Ювентуса» Артур Мело може бути включений в угоду про трансфер вінгера «Роми» Ніколо Дзаньоло, повідомляє TuttoSport. Римляни не проти підписати 25-річного хавбека та ведуть перемовини щодо обміну.

8.33 «Баварія» ввімкнулася в боротьбу за захисника «Севільї» Жюля Кунде, повідомляє Sport.es. За інформацією джерела, мюнхенці розглядають француза як альтернативу для Маттейса де Лігта.

5 липня

14.10 Інсайдер Фабріціо Романо повідомив, що Крістіану Еріксену залишився один крок, щоб стати гравцем «Манчестер Юнайтед». Контракт про співпрацю 30-річного данця з англійським клубом готовий, його підпишуть після медичного обстеження футболіста.

11.45 «Барселона» та вінгер Усман Дембеле домовилися про нову угоду, повідомляє Diario Sport. Очікується, що він підпише нову угоду до 2024 року.

10.30 Агент гравця «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду Жорже Мендеш зустрівся з президентом «Барселони» Жоаном Лапортою, повідомляє RMC Sport. Сторони за вечерею обговорили можливий трансфер 37-річного португальця.

4 липня 

13.41 Цікаві деталі з Манчестеру. Роналду не повернувся у розташування «Юнайтед». 37-річний португалець не прибув у відповідний час через сімейні обставини. «МЮ» прийняв це пояснення. Чи правда це?

13.11 Правий захисник «Кальярі» Рауль Белланова прибув сьогодні вранці на медогляд для переходу в «Інтер». Клуб домовився про оренду за 3 млн євро з правом викупу в 7 млн. 

10.23 «ПСЖ» готовий збільшити пропозицію по Шкриняру 65 млн євро. Футболіст вже погодив особисті умови контракту з французами – угода до 2027 року з зарплатою 7,5 мільйона євро на рік + бонуси.

08.50 Інсайдер Ніколо Скіра повідомив, що орендований «Міланом» у «Челсі» Тьємуе Бакайоко не входить в плани італійського клубу. Італійці достроково припинять оренду 27-річного француза, яка була розрахована ще на сезон.

3 липня 

21.34 Тухель не хоче підписувати Роналду в «Челсі». Коуч хотів би підписати енергійного мобільного нападника, який може пресингувати. Отак. 

20.11 «Барселона» спробує наступного тижня завершити перехід Маркоса Алонсо. Лондонський клуб хоче отримати за трансфер Алонсо не менше, ніж в 10 млн євро. «Барса» ж все ще сподівається знизити цю суму.

18.23 Бернарду Сілва сказав агенту і Гвардіолі, що хоче перейти в «Барселону». Попри бажання футболіста, іспанському клубу буде важко підписати його.

17.45 Один із найбажаніших гравців літа – Дібала. Він зацікавив «Мілан», «Інтер», «Наполі» та... «Монцу». 30 червня сплив контракт аргентинця з «Ювентусом», він став вільним агентом.

13.56 «Мілан» знову розглядає можливість придбання півзахисника «Реала» Дані Себальоса, але поки не зверталися з офіційною пропозицією.

12.45 «Манчестер Юнайтед» закінчує перехід лівого фулбека «Феєнорда» Тірелла Маласії, повідомляє інсайдер Фабріціо Романо. Маласія одразу пройде першу частину медобстеження, а друга запланована на понеділок. 

11.12 «Мілан» планує запропонувати «Астон Віллі» 20 млн євро за Дугласа Луїса. Раніше була інформація, що бразилець – пріоритетна ціль «Роми» для підсилення центральної ланки в літнє трансферне вікно.

09.33 Нападник «ПСЖ» Мауро Ікарді відхилив пропозицію «Вулвергемптона». Хоча, скоріш за все, 29-річний футболіст покине Париж в літнє трансферне вікно.

2 липня 

19.17 Форвард «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду хоче піти з команди, повідомляє The Times. Португалець попросив відпустити його, якщо клуб отримає компенсацію, яка влаштує «МЮ». Є інформація про інтерес збоку «Челсі», «Баварії» та «Наполі».

17.23 «Фулгем» веде переговори з «Манчестер Юнайтед» щодо переходу захисника Еріка Баї, повідомляє Екрем Конур. «Дачники» хочуть його орендувати з правом викупу.

16.02 «Челсі» готується зробити пропозицію де Йонгу, якщо він не домовиться про контракт з «МЮ». Лондонський клуб слідкує за перемовинами каталонців з манкуніанцями. Хоча сторони досягли угоди щодо суми трансферу, а сам 25-річний футболіст вже не так категорично сприймає ідею приєднатися до команди Еріка тен Гага.

14.34 Відомий кіпер Хосе Пепе Рейна може повернутися у «Вільярреал» після 17 років в інших клубах. 

13.59 Олександр Зінченко може бути включений в угоду про трансфер де Лігта. «Ювентус» оцінює 22-річного нідерландця в понад 100 мільйонів євро. Англійський клуб натомість готовий включити в угоду декількох своїх футболістів, серед яких і українець. 

13.45 «Евертон» почав переговори по трансферу Еммануеля Денніса з «Вотфорда». Екс-гравця «Зорі» розглядають як заміну Рішарлісону, який перейшов до «Тоттенгема».

12.23 Вінгер «Роми» Дзаніоло досяг принципової угоди з «Ювентусом» щодо 5-річного контракту з 4 млн євро на рік плюс бонуси. Тепер лишилося домовитися з римським клубом, який досі вимагає 50 млн євро.

11.39 «Атлетіко» може найближчим часом вступити в боротьбу за центрального захисника «ПСЖ» Преснеля Кімпембе, повідомляє AS. 

09.11 Захисник «Аякса» Лісандро Мартінес схиляється до переходу в стан «Манчестер Юнайтед», а не в «Арсенал». Найімовірніше, це пов’язано з впливом екс-коуча «Аякса» Еріка тен Гага, який хоче бачити гравця у своїй новій команді.

1 липня 

19.34 «Ювентус» та «Брентфорд» готові поборотися з «Баєром» за Мудрика. Німці взяли паузу, отримавши лист від «Шахтаря» про те, що на даному етапі не приймають пропозицію, але в будь-який момент все може змінитись.

15.35 Нападник «Торіно» Андреа Белотті став вільним агентом. Повідомлялося про зацікавленість з боку «Фенербахче», «Мілана», «Монако» та «Наполі».

14.26 «Баварія» звернулася до «Лейпцига» з офіційною пропозицією щодо трансферу півзахисника Конрада Лаймера, повідомляє Foot Mercato. Мюнхенці запропонували за 25-річного футболіста 22 мільйони євро та ще 2 мільйони в вигляді можливих бонусів.

14.17 Півзахисник Джессі Лінгард отримає одразу декілька пропозицій щодо продовження кар’єри в АПЛ. Найближчим часом можуть розпочатися перемовини з «Тоттенгемом» та «Евертоном».

12.39 Нападник Едінсон Кавані хоче продовжити свою кар’єру в Ла Лізі, повідомляє журналіст Ніколо Скіра. Екс-футболіст «Манчестер Юнайтед» може опинитися в «Валенсія», яка виявляє зацікавленість в співпраці.

Фото: «Арсенал»

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты