Tribuna/Футбол/Блоги/Live блог/Львів перед матчем збірної з Сербією. Як це було

Львів перед матчем збірної з Сербією. Як це було

Блог — Live блог
Автор — Ірина Козюпа
7 июня 2019, 21:40
20
Львів перед матчем збірної з Сербією. Як це було

Tribuna.com провела великий онлайн дня. Андрій Сеньків – із редакції, Ірина Козюпа – зі Львова. Розповіли все про зустріч Україна – Сербія, яка розпочнеться о 21.45 на «Арені Львів». 

21.36. Будемо закінчувати – біжіть в текстовий онлайн гри. Перемоги всім нам!

21.35. Програмка до матчу виглядає отак: 

21.21. Атмосферні фото зі стадіону за півгодини до зустрічі від Ірини Козюпи. Ех, зараз їй багато хто заздрить (б’є по клавіатурі зі всієї сили).

21.13. Якщо ви не бачили круте відео з Олександром Зінченком на «Трендеці», то мчіть сюди. Сашко бив пенальті у резинових чоботах, жіночих туфлях, готельних тапках та іншому взутті.

21.08. Чемпіон світу з біатлону Дмитро Підручний разом з колегою по збірній Тарасом Лесюком (другий справа) також буде на матчі.

20.46. Серби теж не пальцем роблені. В складі купа зірок, а прогрес Філіпа Костіча вдало помітив наш блогер Andrey Yugas.

20.40. Вже бачили стартовий склад збірної України? Його повністю спрогнозував Олександр Сажко.

20.35. Збірна Сербія їде на стадіон окремою смугою. Іншим доводиться чекати – корки.

20.31. Біля стадіону багато бариг, передає Олег Щербаков. Він нарахував близько сотні таких. В середньому вони продають квитки за ціну втричі дорожчу за номінальну. Наприклад, оцей чоловік продає квиток ціною в 300 гривень за 1000. Приїхав з Києва, навіть запитував, як називається стадіон, на якому буде матч. 

Андрій і Тарас (один з них добирався з Ізраїлю) хотіли купити квиток цивілізовано. Але – не виходить. Прямо зараз не готові переплачувати – чекають до початку гри. Коли перекупи знизять ціну.

20.09. На «Арені Львів» були проблеми з квитками на матчі з Сербією та Люксембургом – у касах їх не було давно. А в день матчу – і поготів. УАФ навіть звернулася в поліцію – тікети продавали через сторонні сайти.

19.49. Коментатори та експерти каналу «Футбол» веселяться у Львові. Пощастило (або ні) Владі Седан.

19.29. «Львів тільки правий» та інші відео з маршу дивіться тут. Цікаво, що завтра о 16.00 за Києвом Хорватія вдома зіграє з Вельсом. Встигнуть хорватські фанати на гру своєї збірної?

19.08. «Путін, геть з України!» – скандують українські та хорватські фани.

19.04. Хорвати та українці вже йдуть спільним маршем Львовом.

18.53. Обережно – секретне фото. Легендарний Львівський Трибунал та інше блогерське панство зібралися, щоб випити пива перед грою. Головред Tribuna.com Олег Щербаков теж на місці. Всіх впізнали?

Хлопці, вказівок Уляни Супрун дотрималися?

18.45. Перед матчем Андрій Шевченко сказав, що поки не визначився зі складом на гру, його сербський колега Младен Крстаїч – навпаки. А зірковий Лука Йовіч з «Реалу» заявив – в української збірної нема зірок.

18.23. Поки ми чекаємо матч національної збірної, молодіжка перемогла Колумбію (1:0) й вийшла в півфінал чемпіонату світу U-20. Переможний гол Сікана дивіться тут. В 1/2-й турніру ми зіграємо з переможцем пари Італія – Малі.

18.04. «Цей рефері – особливий хлопець, йому подобається виділятися», – сказав після одного з матчів ЛЧ Хосеп Гвардіаола про нинішнього рефері матчу іспанця Матеу Лаоса. Він завжди хоче бути в центрі уваги, активно спілкується з гравцями і часто лізе в кишеню за картками. Як буде сьогодні?

17.54. «Вірні збірній» вже розпочали свій марш Львовом – з оркестром і всіма почестями. Чекаємо на українських і хорватських фанатів. 

17.32. Поле «Арени Львів» у хорошому стані після заміни газону. Вчора тут відбулися передматчеві тренування обох команд.

17.18. Відомо, що на стадіоні працюватимуть 1 624 поліцейських і 2 284 правоохоронців – в місті.

«Багато поліції, бо у Львові футбол. Просто перестраховуємось. Грає збірна Сербії. Їх фанати одні з найагресивніших у світі після англійських. Бачили одну групу сербів. Сиділи біля пам’ятника Міцкевича. Спокійно себе поводили», – сказав один з них.

17.07. Ірина Козюпа поспілкувалася з коментатором каналу Sportklub Драганом Чічею:

«Організовано фанати із Сербії не будуть їхати на матч. Команду підтримують люди, які приїхали до Львова у справах і вирішили піти на матч, або серби, які живуть у Польщі, Росії, Україні чи інших сусідніх країнах. Тут не так зіграли свою роль політичні мотиви, як велика відстань від Сербії до України та дорогий переліт. Не думаю, що будуть якісь провокації, бійки чи хтось вивішуватиме на матчі прапори Росії чи ДНР. 

У збірної Сербії немає ультрас. Вони у клубів – «Партизан»., «Црвена Звєзда» та інших.  Організовано вболівальники збираються і підтримують на великих міжнародних турнірах. Фанати не люблять Младена Крстаїча. Він взагалі не користується в них підтримкою. Його філософія гри – від захисту. Навіть у матчі з Люксембургом він гратиме з одним нападником і двома опорниками. Ми б хотіли, щоб Сербія грала з двома форвардами. Тим більше, у нас є три класних форварди, які зараз у дуже хорошій формі – Йовіч, Прійовіч, Мітровіч. Перед матчем з Україною Крстаїч сказав, що буде задоволений, якщо збірна здобуте тут одне очко».

Ще він сказав, що матч Сербія – Україна, швидше за все, буде на стадіоні «Црвени Звєзди» у Белграді.

17.05. Сербські журналісти – фанати Шевченка. Фотографувались і брали в нього автографи після прес-конференції.

А ця дамочка десь аж три рази підходила до Андрія Миколайовича, щоб заселфитися.

16.50. Українські вболівальники у Львові мають чим зайнятися перед матчем – дивляться на гол Данила Сікана колумбійцям на молодіжному ЧС. Україна поки виграє – 1:0.

16.33. Цікаво, що збірну України приїхали підтримати навіть вболівальники з Англії. Одного з них ви вже знаєте – це Ендрю Тодос.

«Яка збірна Англії, якщо грає Україна? Приїхав на Сербію, потім їду в Луцьк на матч «Волинь» – «Карпати» і знову повертаюсь до Львова на Люксембург. Всього з Англії нас буде десь 15-20», – розповів Козюпі Тодос.

16.20. Тим часом Ірина Козюпа продовжує шукати сербів у Львові – марно. Навіть забралася на Ратушу – знайшла двох киян. Вони сьогодні будуть на матчі – квитки брали за два місяці до гри.

16.05. Не забувайте, що вже за мить Україна вперше в історії зіграє в чвертьфіналі чемпіонату світу U-20 – проти Колумбії. Час початку гри – 16:30. Трансляція на «UA:Перший». Коментує Дмитро Джулай. Текстова трансляція на Tribuna.com тут. Роберто Моралес пише, що нам нема чого боятися.

15.42. Вболівальницьке питання перед матчем було дуже актуальним. Повідомлялося, що з Сербії приїде 200 людей, а вчора «Спортивка» написала – їдуть белградські футбольні хулігани. Сьогодні УАФ сказала про те, що гостьових вболівальників не буде принаймні на стадіоні. Квитки з гостьової квоти передали учасникам, ветеранам та членам сімей тих, хто брав участь у військових діях на Донбасі. 

Але цікаво все одно буде – приїхали фанати з Хорватії. О 18.00 спільно з українськими вони пройдуть маршем по Львову. Старт – від пам’ятника Данилу Галицькому. 

15.20. У Львові – шаленство футболу. Місто заполонили люди, які приїхали на матч – з різних міст і країн. Тільки одна халепа – Ірина Козюпа не зустріла нікого з Сербії.

Ось ці приїхали з Дніпра. Кажуть, що взяли квитки за ворота по 100 гривень. Де? Мають «свої канали».

Оці – з Полтави. Приїхали разом з «Вірні збірній». «Сербів не бачили. Не думаємо, що будуть якісь провокацій. Шалики по 200 гривень, але можна сторгуватися до 120», – розповідають.

Ці – з Польщі. Пропонували разом випити пива.

Чоловік зліва – з Арізони. «А що вам треба хлопець із Сербії? Моя дружина звідси. На соккер ми не плануємо йти. А де можна купити квитки?» – питав він.

14.51. В остаточну заявку України на матч не потрапили Марлос (був під питанням через травму) та Микола Шапаренко (причина невідома), не гратиме й викликаний Андрій Ярмоленко (ще не відновився). Серед інших кадрових втрат слід зазначити Жуніора Мораєса (травма) в нашій команді та Сергія Мілінковіч-Савіча (травма) – у сербів. Ось заявки команд – України та Сербії

14.32. Україна вже провела два матчі у відборі – обидва на виїзді. Команда Шевченка на виїзді зіграла внічию з Португалією (0:0) й перемогла Люксембург (2:1). Сербія провела на один матч менше – також в Португалії і також внічию (1:1). 

14.28. Привіт всім, хто чекає вечора. Сьогодні – крутий і надважливий матч. Відбір до Євро-2020 – Україна та Сербія зійдуться на «Арені Львів». Час початку гри – 21:45. Пряма трансляція – на ТРК «Україна», а також у традиційному текстовому онлайні Tribuna.com.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты